صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نبود طرح تفصیلی؛ پاشنه آشیل آبادانی شهرک شهیدرجایی مشهد

  • کد خبر: ۹۹۸۱۸
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
گزارش پیگیرانه شهرآرا درباره سرنوشت مطالبات مردمی شهرک شهیدرجایی مشهد در اولین نشست «پای حرف مردم».

سعیده آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ هشت دی امسال بود که سلسله نشست‌های «پای حرف مردم» با هدف پیگیری مستقیم مطالبات مردمی از سوی اعضای شورای اسلامی شهر و با حضور برخی مسئولان شهری آغاز شد؛

نشست‌هایی که در اولین قدم با دیدار چهره به چهره و شنیدن درددل و بیان مشکلات اهالی شهرک شهیدرجایی در مسجد امام‌سجاد (ع) این شهرک همراه بود.

متولیان این سلسله نشست‌ها از همان ابتدا بنا را بر این گذاشتند که مشکلات حاشیه شهر مشهد با حضور اهالی و اعضای شورا به صورت مداوم و با دبیرخانه‌ای متمرکز و مستقل بررسی شود. حالا با حسابی سرانگشتی حدود دو ماه از اولین نشست «پای حرف مردم» گذشته و نوبت به پیگیری «ما» رسیده است تا بدانیم چه میزان از وعده‌های مطرح شده در این نشست رنگ واقعیت به خود گرفته اند.

در آن نشست شهردار منطقه ۶ وعده داد که برخی مسائل مهم شهرک شهیدرجایی مثل تعریض معابر پورسینا، خوش سیما و حر ۳۱، جمع آوری کارتن خواب‌ها و برخورد با انبار‌های غیرمجاز ضایعات در آینده نزدیک حل خواهد شد، ضمن اینکه اهالی این منطقه از ترافیک شدید در خیابان حر ۱۳ نیز گله‌مند بودند.

روال کند تعریض خیابان پورسینا

اکنون سیدعلی حسین پور در پاسخ به پیگیری ما با اشاره به اینکه تعریض خیابان پورسینا طبق روال درحال انجام است، اظهار می‌کند: در دو ماه نمی‌شود ملک خاصی را تملک کرد؛ البته به هماهنگی‌های بین دستگاهی نیز نیاز دارد؛ بنابراین طبق روال قبل درحال انجام است؛ باتوجه به منابع محدود مالی نمی‌گوییم کار متوقف شده، اما روند آن کند شده است.

جمع بندی نهایی برای بازگشایی بولوار بصیرت

وی ادامه می‌دهد: خیابان حر ۱۳ ترافیک سنگینی دارد، اما برای حل این مشکل باید تعریض شود و این موضوع نیز نیازمند طرح مصوب یعنی طرح تفصیلی است؛ به دلیل اینکه طرح تفصیلی بلاتکلیف است، نمی‌توانیم بگوییم تعریض شود یا خیر و باید منتظر ابلاغ طرح تفصیلی بمانیم.

وی می‌گوید: برای حل مشکل ترافیک چند راهکار وجود دارد که یکی از آن‌ها بازگشایی بولوار بصیرت است که باتوجه به تأکید شهردار مشهد، تقریبا در مرحله جمع بندی نهایی است؛ به این صورت قدری از بار ترافیکی حر ۱۹، ۱۳ و ۹ کاسته می‌شود؛ ضمن اینکه نامه نگاری تعریض حر ۳۱ یا دهنوی ۲۴ نیز انجام شده و مشاور درحال آماده سازی طرح است؛ اگر بازوی شرقی مصلی افتتاح شود، دست کم موجب می‌شود ترافیک معبر اصلی کم شود و به همین نسبت از ترافیک معابر فرعی نیز کاسته می‌شود.

طرح اگو، سنگ پیش پای آسفالت کامل

حسین پور با بیان اینکه مشکل هزینه زیاد تبدیل تجاری‌موقت‌ها باتوجه به مصوبه رفع شده است و مشکل خاصی وجود ندارد، گفت: درباره نیاز شدید شهرک شهیدرجایی و شهیدباهنر به آسفالت معابر، در دو ماه ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ تن آسفالت برای معابر مختلف استفاده شده است؛ اولویت نیز به تناسب درخواست‌های مردمی بوده است؛ به دلیل نبود طرح اگو نمی‌توانیم آسفالت را کامل انجام دهیم، زیرا در صورت آسفالت، اجرای طرح اگو دوباره موجب کنده کاری می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه ساخت وساز‌های غیرمجاز نیز اقداماتی انجام شده و پلیس ساختمان به صورت کامل و شبانه روزی درحال نظارت است، اضافه می‌کند: مشکل خاصی به ما اعلام نشده است، اما زمانی مشکل ساخت وساز حل می‌شود که طرح تفصیلی داشته باشیم و تا زمانی که این اتفاق نیفتد، خیلی از ضوابط و اسناد رؤیت پذیر و اجراشدنی نخواهد بود.

اعلام آمادگی شهرداری برای فضاسازی ورزشگاه

شهردار منطقه ۶ مشهد می‌گوید: درباره تعیین تکلیف ورزشگاه شهیدرجایی با دستگاه متولی آن که اداره کل ورزش و جوانان است، نامه نگاری شده است؛ در صورتی که معاونت فرهنگی شهرداری به ما اجازه بدهد، آمادگی داریم که برخی فضاسازی‌های ورزشگاه را به صورت تعاملی با اداره کل ورزش و جوانان انجام دهیم.

حسین پور بیان می‌کند: انباشت غیرمجاز ضایعات مشکلی است که باتوجه به بافت این محله و اینکه مشاغل دائمی وجود ندارد، زیاد دیده می‌شود؛ در ۱۰ ماه، پنج شش ملک را پلمب کرده ایم، برای ۱۰ ملک اخطار صادر شده است و بیست سی مکان را به دستگاه متولی و شصت ملک را نیز به بهداشت معرفی کرده ایم؛ ضمن اینکه ۹ تن ضایعات نیز به سازمان مپ تحویل داده ایم.

تعیین‌تکلیف زمین‌های بزرگ‌مقیاس زمان‌بر است

وی درباره زمین‌های بزرگ‌مقیاس و رهاشده آستان قدس رضوی، با اشاره به برگزاری جلسه دراین زمینه با آستان قدس و دستگاه‌های نظارتی، تصریح می‌کند: ۲۸۶ هکتار از زمین بزرگ مقیاس در شهرک شهیدرجایی تعیین تکلیف شده است، ضمن اینکه مالک بسیاری از زمین‌های بزرگ مقیاس در دو ماه گذشته مشخص شده و با برخی مالکان آن‌ها صحبت شده است؛ وضعیت بقیه این زمین‌ها را برای دستگاه متولی یعنی معاونت مالی و اداری فرستاده ایم؛ در مجموع پیگیری برای روشن شدن وضعیت این زمین‌ها آغاز شده، اما به مرحله تعیین تکلیف کامل نرسیده و این امر قدری زمان بر است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.