سومین پویش «شهر دوستدار آب» در مشهد آغاز شد (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: استقبال از بهار در مشهد با محوریت ایثار و فرهنگ رضوی خواهد بود پیش‌بینی ۲۰ برنامه فرهنگی و گردشگری برای نوروز ۱۴۰۴ سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس از ۲۲ مسیر به حرم‌ امام‌رضا(ع) در شب‌های قدر بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود جهش بودجه فرهنگی مشهد در سال ۱۴۰۴ | اختصاص بیش از هزار میلیارد تومان برای مساجد و مدارس علمیه رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای شهر مشهد: ۴۰ تا ۴۵ درصد بودجه عمرانی در شورای ششم به مناطق کم‌برخوردار اختصاص پیدا کرده است رئیس کمیسیون خدمات‌شهری شورای شهر مشهد: برای سال ۱۴۰۴ بیش از ۳۰ همت اعتبار عمرانی پیش‌بینی شده است فرماندار مشهد: رویکرد شورای ششم در رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار قابل‌تقدیر است معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: روزانه ۵ هزار نفر در پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح تردد می‌کنند شهردار مشهد مقدس: مشهد صاحب بزرگ‌ترین پایانه اتوبوس‌رانی شرق کشور شد | بهره‌برداری از ۱۸ دستگاه اتوبوس جدید، اوایل هفته آینده تمهیدات ترافیکی آخرین پنجشنبه سال ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد | روان سازی ترافیک به سمت آرامستان‌ها بهره‌برداری از پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح مشهد + فیلم (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) آمادگی منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) شهروند خبرنگار | درخواست احداث آیلند میانی در خیابان رحمانیه مشهد + پاسخ آغاز بهره‌برداری از فضای بهسازی شده حسینیه میدان شهدای مشهد + فیلم شست‌وشوی روزانه ۶۰۰ هزار متر از جداول معابر مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و افتتاح فاز اول پایانه شهید مفتح مشهدمقدس نوروزی امن و شاد برای مردم در مشهد شهردار مشهد مقدس: در تلاشیم تا در کنار توسعه شهری، ارزش‌های دینی و فرهنگی را نیز در سطح شهر گسترش دهیم
سرخط خبرها

حاشیه شهر مشهد، محروم از اجرای طرح «اگو»

  • کد خبر: ۱۰۰۰۵۷
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
حاشیه شهر مشهد، محروم از اجرای طرح «اگو»
آن طور که معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب وفاضلاب مشهد اعلام می‌کند، تاکنون ۸۰ درصد شبکه فاضلاب در شهر مشهد انجام شده و ۲۰ درصد آن باقی مانده است که بیشتر آن به مناطق حاشیه شهر مربوط است.

سعیده آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ «شرکت آب وفاضلاب چرا طرح اگو در منطقه سیس آباد (رسالت ۹۷) اجرا نمی‌کند؟ هر دو ماه بابت تخلیه چاه فاضلاب باید ۱۵۰ هزار تومان پرداخت کنیم، ضمن اینکه چاه‌ها نشست پیدا می‌کند.بیشتر خیابان‌های مشهد طرح اگو دارد، به غیر از منطقه سیس آباد. لطفا این طرح را اجرا کنید.»

«در محله همت آباد ساکن هستم و نبود طرح اگو مشکلات زیادی را برای ساکنان این محله ایجاد کرده است.من و بسیاری از این مردم قشر کارگر هستیم و برایمان سنگین است که هر چند ماه یک بار هزینه تخلیه چاه بپردازیم. نمی‌دانم مشکل کار کجاست که همیشه امکانات به حاشیه شهر دیرتر می‌رسد.»
اولین بار نیست که چنین پیامک‌هایی دریافت می‌کنیم، قطعا آخرین بار نیز نخواهد بود.

حاشیه شهر در انتظار اگو

آن طور که معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب وفاضلاب مشهد اعلام می‌کند، تاکنون ۸۰ درصد شبکه فاضلاب در شهر مشهد انجام شده و ۲۰ درصد آن باقی مانده است که بیستر آن به مناطق حاشیه شهر مربوط است.

مهدی حاجی آبادی اظهار کرد: شبکه فاضلاب مشهد تحت پمپاژ نیست و با شیب زمین حرکت می‌کند، بنابراین در مناطقی از حاشیه شهر که قابلیت آن وجود داشته، انجام شده است. به عنوان نمونه، شبکه فاضلاب را تا رسالت ۵۹ اجرا کرده ایم.

۷۰۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب اجرا نشده است

وی با اشاره به اینکه پنج تصفیه خانه فعال در مشهد وجود‌دارد، گفت: در مجموع برای شبکه فاضلاب مشهد ۴ هزارو ۳۰۰ کیلومتر فاضلاب نیاز است که ۳ هزارو ۶۰۰ کیلومتر آن اجرا شده است و حدود ۷۰۰ کیلومتر آن باقی مانده است.

حدود ۳۰۰ کیلومتر از این میزان باقی مانده به بعد از منطقه طبرسی شمالی ۱۳ و بعد از رسالت ۵۹ مربوط است. امکان انتقال فاضلاب این مناطق به هیچ کدام از تصفیه خانه‌های موجود نیست. حاجی آبادی اضافه کرد: زمینی برای احداث تصفیه خانه طبرسی شمالی تملک شده و مناقصه آن نیز برگزار شده است.

امیدواریم در سال آینده ساخت این تصفیه خانه شروع شود و هم زمان با آن، اجرای شبکه فاضلاب این مناطق را در دستورکار داریم. تا زمانی که این تصفیه خانه ساخته نشود، نمی‌توان کار را شروع کرد، زیرا در صورت اجرای طرح اگو، جایی وجود ندارد که فاضلاب را به آن منتقل کنیم. البته ساخت تصفیه خانه و اجرای شبکه هر دو زمان بر است.

سرنوشت فاضلاب مازادی که تصفیه نمی‌شود

وی اظهار کرد: نمی‌توان راهکاری موقت برای دفع فاضلاب اجرا کرد. راهکار فعلی همان چاه‌های جذبی است که اهالی حفر و از آن استفاده می‌کنند. می‌توان به صورت موقت تا رفع این ماجرا، فاضلاب را به کشف رود منتقل کرد، اما این معضل را دوچندان می‌کند.

اکنون نیز ۸۰ درصد شبکه فاضلاب را در مشهد اجرا کرده ایم، اما به این میزان نتوانستیم تصفیه خانه اجرا کنیم. اکنون فاضلاب مازاد داریم که تصفیه نمی‌شود و وارد کشف رود می‌شود.

حاجی آبادی تصریح کرد: تکمیل شبکه فاصلاب مشهد به ساخت تصفیه خانه منوط است، اما آن طور که پیش بینی می‌شود، این شبکه در سه سال آینده تکمیل خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->