به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی" در جریان حضور در رویداد ملی «ماه امت» در مجموعه ورزشی شهدای مدافع حرم در محدوده گلشهر، افزود: در شورای شهر دوره ششم و مدیریت شهری این دوره یک سیاست جدیدی در دستور کار قرار گرفته که از مرکز محوری خروج کرده و سرمایههایی که متعلق به همه مردم شهر مشهد است را در تمام نقاط شهر تقسیم کنیم؛ با این رویکرد مجموعه برنامههایی که برای سال ۱۴۰۱ در نظر گرفته شده و بر این اساس ما متعهد هستیم که ۳۸ درصد از بودجههای فرهنگی را در مناطق کمبرخوردار بهصورت مستقیم هزینه کنیم.
وی با بیان اینکه اینکه اگر بودجه شهرداری تنها صرف مرکزیت شهر شود باعث میشود که مردم ساکن در مناطق کم برخوردار در منطقه خود احساس هویت نکنند، ادامه داد: این امر در گذشته باعث میشد تا مردم برای استفاده از ظرفیتهای مرکز شهر از منطقه خود خارج شوند و افراد ساکن در مناطق حاشیه شهر بعد از مدتی به مرکز شهر تغییر سکونت دهند، لذا در این دوره سیاست بر این هستیم که کمک کنیم تا هویت محلی و منطقهای در این مناطق به یک رشد مناسب برسد.
باغگلی با بیان اینکه در محدوده گلشهر بیشتر اعضای ساکن در آن را مهاجران کشور همسایه افغانستان تشکیل میدهند، بیان کرد: در کنار آنها هم وطنان ایرانی نیز زندگی میکنند و با همدیگر به یک فرهنگ مشترک رسیدند و این میزبانی از همسایگانمان ظرفیت های فرهنگی را با خود به همراه داشته است که بسیار قابل احترام می باشد.
معاون فرهنگی شهردار مشهد اظهار کرد: ما میتوانیم بازنمایی مطلوبی از ظرفیتهای موجود در منطقه داشته باشیم و چه بهتر که برنامهای را متناسب با سلایق مردم در این منطقه را اجرا و تلاش کنیم که سایر مردم در نقاط مختلف مشهد را به این نقطه بکشانیم تا آنان نیز با ظرفیتها و توانمندیهای مردم این منطقه آشنا شوند که منجر به افزایش هویت محلی در این مناطق شده و اعتماد بهنفس و سرمایه فرهنگی ما در این مناطق تقویت میشود.
وی گفت: تکرار و تداوم این برنامهها در مناطق حاشیه شهر مشهد ما را به هدف نهایی مان نزدیکتر میکند.
باغگلی ضمن اشاره به وجود موضوع چند فرهنگی و تنوع قومیتها در کشور افزود: تنوع این قومیتها در مشهد نیز به دلیل کلانشهر بودن و مذهبی بودنش مشاهده میشود به همین دلیل کل اقدامات مجموعه شهرداری میخواهد تمام مردم شهر را توانمند کند تا مومنانه و انقلابی در دنیای معاصر در کنار همدیگر زندگی کنند؛ در همین راستا ارتباطات بین همسایهها، بر خلاف بعد جغرافیایی فاصلهها کمتر شده است.
وی با بیان اینکه نگاه به جهان شهر به این ترتیب است که ما در شهری زندگی میکنیم که تنوعی از فرهنگهای مختلف را در کنار یکدیگر داریم، ادامه داد: حالا این فرهنگها را هر چه دقیق تر بیشتر و بهتر همدیگر بشناسیم، تبدیل میشوند به فرصتهای مطلوب هیجان انگیز برای ارتباطات فرهنگی بیشتر.
باغگلی اجرای برنامههایی مانند رمضان ماه امت را فرصتی برای شناخت بیشتر برای قومیتها دانست و گفت: این امر سبب میشود تا از ظرفیتهای فرهنگی متنوع یکدیگر بهره ببریم. وی ادامه داد: در این رویداد از گروههایی دعوت به عمل آمده که دارای محتواهای معنوی هستند، محتواهایی از جنس انقلابی و حماسی با مفهوم انقلابی به معنای ظلم ستیز بودن برای ایستادگی در مقابل ظالم و دارای کیفیت فاخر هستند.
وی خاطرنشان کرد: ما در واقع یک جهانشهر هستیم و نمایندگانی از فرهنگهای مختلف و متنوع میتوانند در کنار هم زندگی کنند و علت آن در مشهد وجود علی بنموسیالرضا علیه السلام است، مشهد به عنوان یک جهانشهر میتواند این ظرفیت را داشته که همه علاقهمندان به معنویت را با رویکرد خاص معنوی و شیعی در خود جای دهد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد