بورس تهران هشتمین بازار سهامی خاورمیانه شد! + نمودار دردسرهای کارگران تمامی ندارد | نبود امنیت شغلی حتی برای کارگران ماهر برخورد قاطع با کم‌فروشی نانوایان در مشهد دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند | کارگزاری‌های مجاز را چگونه تشخیص دهیم؟ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشترکان خوش‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد افزایش ۱۰ درصدی مصرف برق در خراسان رضوی در سال گذشته تعطیل شدن روز پنجشنبه چه پیامد‌هایی دارد؟ قیمت محصولات سایپا و ایران خودرو در بازار امروز (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه توقیف شد! بیانات رهبر معظم انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه جامعه کارگری است وزیر اقتصاد در مشهد: جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است اسماعیلی با اشاره به مطالبه‌های مقام معظم رهبری از مسئولان در دیدار با کارگران: مجلس پیگیر تامین امنیت شغلی کارگران است تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر معظم انقلاب به مسئولان افزایش حقوق‌ها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست | حقوق‌ها نیاز به اصلاح دارد سازوکار مجلس برای ساماندهی بازار املاک + اینفوگرافی مصوبه کارت بانکی این ۶ بانک حذف می‌شوند + جزئیات زمان عرضه گسترده نوبرانه‌های بهاری در بازار اعلام شد | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت فرنگی، سیب و موز را ببینید پلمب یک آتلیه عکاسی در مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه‌های شناسایی لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت بیانات مقام معظم رهبری حرف دل همه کارگران بود بنزین سوپر امروز در کدام جایگاه‌های مشهد توزیع می‌شود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) امتیاز ۶۰۰ میلیون تومانی برای دارندگان کارت ملی! نمک‌هایی که کاش نم نمک کم شوند!
سرخط خبرها

تولید مرغ با ارز نیمایی در خراسان رضوی از تیرماه آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۳۵۸۲
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۶
تولید مرغ با ارز نیمایی در خراسان رضوی از تیرماه آغاز می‌شود
مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید گوشت مرغ با ارز نیمایی هنوز در استان شروع نشده و از پنجم تیر ماه امسال آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی یعقوب‌زاده در خصوص وضعیت تولید و توزیع گوشت مرغ در استان اظهار کرد: پس از اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها تقاضای مردم نسبت به گذشته تفاوت چشم‌گیری کرده و با توجه به میزان مرغی که وارد بازار می‌شود، در حال حاضر شاهد برگشت بار مرغ هستیم. به دلیل کاهش تقاضای مردم هم‌اکنون حداقل قیمت مرغ به ازای هر کیلو زیر ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان است، اما با تولید مرغ با ارز نیمایی قیمت مرغ به قیمت واقعی نزدیک خواهد شد.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود اگرچه جوجه‌ریزی در استان در تیر ماه کاهش پیدا خواهد کرد، اما به دلیل تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تقاضای گوشت مرغ هم کم می‌شود. در حال حاضر حمایت‌های لازم جهت ذخیره‌سازی مرغ و کمک به مرغداران انجام شده تا به مرور زمان شاهد متعادل شدن وضعیت قیمت‌ها و بازار باشیم.

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در مورد اقدامات این سازمان برای جلوگیری از افزایش قیمت مرغ خاطرنشان کرد: از حدود یک ماه قبل سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی مرغ‌های مازاد را خریداری کرد تا در صورت افزایش قیمت با ارائه مرغ منجمد قادر به کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از التهاب در بازار شود.

یعقوب‌زاده اضافه کرد: در خراسان رضوی طی فروردین ماه روزانه به صورت میانگین ۵۸۷ تن گوشت مرغ از کشتارگاه‌ها دریافت و در بازار توزیع شد. این آمار در اردیبهشت ماه به صورت میانگین تا ۵۵۰ تن در روز تغییر کرده است. توزیع روزانه مرغ در خراسان رضوی طی خرداد ماه نیز به طور متوسط ۵۰۰ تن بوده است.

وی اضافه کرد: تولید گوشت مرغ در اوایل خرداد ماه به نسبت مدت مشابه در ماه‌های گذشته کمتر شده، اما نسبت به مدت مشابه سال قبل یکسان است. از ابتدا تا ۲۵ خرداد ماه نیز حدود ۶ میلیون جوجه‌ریزی در سطح استان صورت گرفته که پیش‌بینی می‌شود تا انتهای این ماه رقم جوجه‌ریزی‌ها به هشت میلیون قطعه تغییر کند.

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه ۲۰ روز است که پرداخت تسهیلات به مرغدارن استان آغاز شده، عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود به هر مرغدار ۵۰ درصد ۷۱ هزار تومان به ازای هر قطعه جوجه وام تعلق گیرد. خراسان رضوی در توزیع گوشت مرغ رتبه دوم و از نظر نیاز و تقاضا نیز رتبه اول کشور را دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->