تصادف ۲ دستگاه پراید در جاده کلات ۹ مصدوم بر جا گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی تاثیر کرونا بر روح و روان| ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا درگیر مه مغزی هستند سرنوشت متفاوت برای ۵ قاتل پای چوبه دار جاده کندوان یکطرفه شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت ! خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (فردا شنبه ۸ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟ شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روان‌شناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روان‌شناس‌نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
سرخط خبرها

آیا تقلبی در کنکور دی ۱۴۰۱ اتفاق افتاد؟

  • کد خبر: ۱۴۶۴۶۲
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷
آیا تقلبی در کنکور دی ۱۴۰۱ اتفاق افتاد؟
با منتشر شدن سوالات آزمون سراسری در برخی کانال‌های تلگرامی در حین برگزاری کنکور، گمانه زنی‌هایی در خصوص تقلب در این آزمون مطرح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه، در ساعات اولیه برگزاری مرحله اول کنکور سراسری ۱۴۰۲، سوالات آزمون گروه تجربی داخل برخی از کانال‌های تلگرامی قرار گرفت؛ اتفاق عجیبی که با توجه به قطعی اینترنت در مناطق برگزاری آزمون، اصلا توجیه پذیر نبود.

عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در واکنش به این ماجرا گفت: «روز گذشته، سه صفحه از دفترچه سؤالات قبل از پایان آزمون منتشر شد، اما به سرعت توانستیم متخلف را شناسایی و بازداشت کنیم.»

آیا تقلبی در کنکور دی ۱۴۰۱ اتفاق افتاد؟

این صحبت‌های رییس سازمان سنجش و آموزش کشور به هیچ عنوان به مذاق کاربران اینترنت خوش نیامد؛ چراکه قطعی اینترنت در ساعات اولیه صبح برای برگزاری کنکور، زندگی بسیاری از افراد را با مشکلاتی همراه کرده بود؛ برای مثال تاکسی های اینترنتی، پرداخت های اینترنتی و حتی کارتخوان هایی که  با استفاده از سیم کارت فعال هستند، به طور کلی از کار افتاده بودند.

سال گذشته نیز در حین برگزاری آزمون سراسری گروه هنر، سوالات در فضای مجازی منتشر شده بود. این مسئله باعث شده بود تا بعضی افراد با ادعای فروش سوالات کنکور، هزینه‌های میلیونی از داوطلبان دریافت کنند. همچنین این افراد در کانال‌های تلگرامی خود، نحوه دریافت سوالات و آماده سازی کلید آزمون با قبولی ۸۰ درصد را برای مشتریان‌شان توضیح داده بودند. در توضیحات فروشندگان سوالات آزمون آمده بود که برخی از مراقبان کنکور، باعث دسترسی آن‌ها به سوالات شده‌اند. اتفاقی که نشان می‌دهد قطع اینترنت، عملا تاثیری در جلوگیری از تقلب ندارد.

همه کاربران اینترنت معتقدند سازمان سنجش و آموزش کشور به عنوان متولی اصلی برگزاری آزمون‌های سراسری، بایستی راهکاری جدی برای عدم تقلب و لو رفتن سوالات این آزمون سرنوشت ساز پیدا کند؛ قطع اینترنت شاید ساده‌ترین راهکار برای جلوگیری از تقلب باشد، اما به نظر می‌رسد که در مرحله نخست برگزاری کنکور ۱۴۰۲، موثر واقع نشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->