۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت !

  • کد خبر: ۲۲۴۳۳۹
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۲
دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت !
سارق سابقه دار ۲۴ ساله پس از آزادی از زندان، این بار با پایند الکترونیکی قصد سرقت و گوشی قاپی داشت که دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، معروف به «اشکان موفرفری» است. ۲۴ سال بیشتر سن ندارد، اما با وجود این سن کم ۴ سابقه کیفری در پرونده اش ثبت شده و برای پنجمین بار است که دستگیر می‌شود. اشکان نخستین مجرم سابقه دار است که هنگام سرقت با پابند الکترونیکی دستگیر می‌شود. طرح کنترل مجرمان از اواخر سال گذشته و به دستور سردار رادان کلید خورد و حالا نام اشکان با مو‌های فر در لیست نخستین مجرمی که با پابند الکترونیکی راهی سرقت شده، ثبت شده است. گفتگو با این مجرم را بخوانید.

چطور جرات کردی با پابند الکترونیکی، راهی سرقت شوی؟

- اشتباه کردم، فکر نمی‌کردم ماجرا جدی باشد.

یعنی فکر نمی‌کردی توسط پلیس رصد می‌شوی؟

- فکر می‌کردم تعداد مجرمانی که مانند من پابند دارند، زیاد است و حواسشان به من نیست. البته حرف‌های دوستان خلافکارم هم بی تاثیر نبود.

دوستانت چه حرف‌هایی می‌زدند؟

- یک شب دور هم نشسته بودیم و دوستانم به وضعیت من می‌خندیدند. می‌گفتند نگران نباش، سیستم پلیس خراب است و رصد نمی‌شوی. می‌توانی با خیال راحت بروی سرقت. این حرف‌ها را زدند و من نیز ترغیب شدم برای رفتن به سرقت. با خود گفتم بروم امتحان کنم ببینم اصلا پابند کار می‌کند یا ماجرا یک شوخی عجیب است! یک جورایی کنجکاو هم شده بودم، اما خب دیدم ماجرا خیلی جدی‌تر از این حرف هاست. رفتم سرقت با این پابند الکترونیکی غافل از اینکه پلیس مرا رصد می‌کرد.

حالا اسمت ثبت شده به عنوان نخستین مجرمی که با پابند الکترونیکی راهی سرقت شده، اما ناکام مانده است؟

- همه در کار خوب رکورد ثبت می‌کنند، من، اما در کار خلاف رکوردار شدم و البته معروف!

کی از زندان آزاد شدی؟

- سوم عید بود و همان روز هم پابند الکترونیکی را به پایم بستند.

چند مرتبه دستگیر شده ای؟

- این پنجمین بار است که دستگیر می‌شوم. پیش از این ۴ مرتبه به جرم سرقت دستگیر شده ام.

با چه شگردی سرقت می‌کنی؟

- من تخصصم سرقت گوشی موبایل است. یا گوشی را از دست مردم می‌قاپم یا با تهدید زورگیری می‌کنم.

از شگرد سرقتت با پابند الکترونیکی بگو؟

- همانطور که گفتم سوم عید آزاد شدم و سوم اردیبهشت تصمیم به سرقت گرفتم. رفتم به محله‌ای در جنوب تهران و به محض شناسایی طعمه جدید به سمتش رفتم تا گوشی اش را بقاپم، اما سر بزنگاه پلیس رسید و من از ترسم فرار کردم.

بعد چه شد؟

- پلیس به تعقیبم پرداخت و من با تمام قدرت تصمیم به فرار گرفتم. حتی خیابان‌ها را خلاف جهت با موتورم می‌رفتم. ماموران چند بار اقدام به تیراندازی هوایی کردند و من به اخطار دادند، اما توجهی نکردم. در نهایت پایم را هدف گلوله قرار دادند و دستگیر شدم.

ظاهرا با قمه هم مامور پلیس را مجروح کردی؟

- می‌خواستم هر طور شده فرار کنم و ناچار شدم با قمه، مامور پلیس را زخمی کنم، اما گلوله خوردم.

همدستی هم داشتی؟

- نه من معمولا تنهایی سرقت می‌کنم. البته این اواخر گل هم مصرف می‌کردم و تصورم این است که هر وقت مواد می‌کشم مغزم از کار می‌افتد.

با وجود سن کمی که داری، انگیزه ات از سرقت چیست؟

- بی پولی. باید خرج مواد پدرم را بدهم. خرج همسر و فرزند خردسالم را. خرج گل را.

همسرت خبر دارد که سرقت می‌کنی؟

- نه.

مگر می‌شود؟ پابند الکترونیکی ات را ندیده است؟

- نه دقت نکرده است!

اولین بار کی وارد دنیای خلافکاران شدی؟

- وقتی ۱۶ سالم بود و برای اولین بار سوار موتور شدم و گوشی قاپیدم. از آن پس دیگر شغلم شد دزدی. اما اینبار که با این وضعیت دستگیر شدم به شدت احساس ندامت و پشیمانی می‌کنم. دیگر می‌خواهم دور خلاف را خط بکشم و زندگی درستی را در پیش بگیرم.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->