اجرای عملیات رفع خطر محل فرونشت بولوار کلاهدوز مشهد + فیلم و تصاویر بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان‌رضوی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاون وزیر کار: مشهد الگوی موفق توسعه حمل‌و‌نقل ریلی در سایر کلانشهر‌هاست ۱۰۰ قطعه زمین در بینالود به خانواده‌های دارای ۴ فرزند اختصاص یافت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) شهردار مشهد: سیاست ما واگذاری اجرای برنامه‌های مناسبتی به مردم است به دنبال پذیرش سالانه ۴۰ هزار مددجوی زائر هستیم اصل ۴۳ قانون اساسی مورد غفلت قرار گرفته است «زائرسرای کرامت ۲» در مشهد افتتاح شد پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصدی احداث رینگ سلامت بوستان بجمهن مشهد شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند استقرار نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری همزمان با شروع بارندگی در مشهد امسال مشهد به صورت ویژه به استقبال دهه کرامت می‌رود | خیابان امام رضایی‌ها نقطه عطف برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۳ است+ فیلم باران بهاری هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام برنامه‌های صدا وسیمای خراسان رضوی جهت برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اعمال قانون ۱۷۴۹ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۵۹ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) خودرو پراید در صدر جدول خودرو‌های آلاینده مشهد قرار دارد ترافیک پر حجم مشهد در مسیر حوزه‌های امتحانی کنکور سراسری ۱۴۰۳ (۶ اردیبهشت۱۴۰۳) ساعت کار مترو مشهد در روز برگزاری کنکور تغییر کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران بهاری درجاده‌های خراسان رضوی | مه‌گرفتگی در محور درگز-قوچان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) رونمایی از پوستر برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت
سرخط خبرها

جانی دوباره به آسایشگاه جانبازان

  • کد خبر: ۱۸۲۷
  • ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۰۵:۴۱
طرح توسعه ساختمان جانبازان آسایشگاه امام خمینی (ره) پس از ۵ سال با همت مدیریت شهری به پایان رسید

زهرا اسکندریان - «ما با شهردار و مدیراش عکس یادگاری می‌گیریم، بقیه زیاد با ما خوب نیستن. ازمون فاصله می‌گیرن». این را یکی از جانبازان قطع‌نخاعی دیروز در هنگام عکس یادگاری مراسم افتتاح ساختمان توسعه جانبازان در پارک ملت گفت. درحالی‌که شهردار و مدیرانش در سالن تازه راه‌افتاده آسایشگاه، ایستاده بودند و جانبازان هم روی صندلی‌های چرخ‌دارشان نشسته بودند، عکس یادگاری گرفته شد و بعد هم به سنت همیشه بعد از عکس یادگاری صلوات فرستادند. جانبازان از اینکه بعد از 5 سال به آنچه به آنان وعده داده شده بود، عمل شده است، خوش‌حال بودند و بعد هم شهردار جوان را دوره کردند تا از آنچه در شهر، ساختمان‌های بی‌آسانسور، پیاده‌رو‌های پر از خرابی و... بر سرشان می‌گذرد و اجازه حضور به آنان را در جامعه نمی‌دهد، گله کنند. اینجا ساختمان دوطبقه‌ای است که قرار بود
5 سال پیش و با مصوبه شورای چهارم شهر مشهد به بهره‌برداری برسد، اما کار متوقف شد و با تخصیص بودجه در شورای پنجم، احداث این ساختمان دوباره در دستور کار شهرداری قرار گرفت. به رسم پروژه‌هایی که شهرداری مشهد شروع کرد و برای هر کدام تابلو روزشماری قرار داد، تابلو روزشمار برای این پروژه با عدد 75 روز نصب شد. قرار بود این پروژه با مساحت 1200 متر مربع پانزدهم همین ماه به بهره‌برداری برسد، اما نبود تجهیزات، افتتاحیه این پروژه را به تعویق انداخت همچنین رقم مورد نیاز برای اجرای این پروژه حدود 2 میلیارد و 800 میلیون تومان برآورد شده بود که با افزایش سرسام آور قیمت ها این رقم به 7 میلیارد تومان افزایش پیدا کرد. قرار بود تجهیزات و امکانات درمانی را بنیاد شهید تأمین کند، اما این اتفاق نیفتاد و ساختمان با تجهیزات دست دومی که از ساختمان قبلی به ارث رسیده‌است، مجهز شد. با این حال معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که برای بهره‌برداری از این پروژه به مشهد آمده بود، تأمین تجهیزات در اولین فرصت را وعده داد. جت‌الاسلام سیدمحمدعلی شهیدی‌محلاتی این‌طور گفت: در اسرع وقت سعی می‌کنیم برای تأمین امکانات نو و مناسب اقدام کنیم تا تجهیزات همچون ساختمان این مرکز به‌روز و جدید باشد.او با بیان اینکه هم‌اکنون در کشور 3 میلیون و 400 هزار جانباز وجود دارد، اضافه کرد: از این تعداد 9 هزار نفر جانباز قطع‌نخاعی هستند. بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌تنهایی نمی‌تواند به تمام نیاز این افراد رسیدگی کند؛ به همین سبب این سازمان نیازمند امداد و یاری سایر سازمان‌ها در موضوع ارائه خدمات به جانبازان است.


دینمان را به ایثارگران ادا کرده‌ایم؟
شهردار مشهد هم که در بخشی از این مراسم با جانبازان به گپ‌وگفت پرداخته بود، از رونمایی از نرم‌افزاری برای بهبود وضعیت عمرانی شهر خبر داد.
محمدرضا کلائی این‌طور گفت که با این نرم‌افزار شهروندان می‌توانند در هر کجای شهر گزارش‌های خرابی، ایرادهای عمرانی و... را گزارش دهند. این نرم‌افزار بیشتر در خدمت ناتوانان، معلولان، جانبازان و افرادی قرار می‌گیرد که ایرادهای شهر را بیشتر به چشم می‌بینند.
او در مراسم رونمایی، از ادای دین به شهیدان، جانبازان و ایثارگران گفت و افزود: آیا ما دینمان را به ایثارگران، شهدا، آزادگان و خانواده‌هایشان ادا کرده‌ایم؟ من معتقدم آنچه که باید هر لحظه مد‌نظرمان باشد، این است که ما مدیونیم و نتوانسته‌ایم دینمان را به این افراد ادا کنیم؛ به همین علت همه مردم و مسئولان باید اهتمام کنند و دینشان را به جامعه جانبازان و ایثارگران ادا کنند.


منشور مترقی حقوق شهرنشینی
رئیس کمیسیون ویژه ایثارگران شورای شهر مشهد هم در این مراسم حضور داشت و بیان کرد: در این کمیسیون قوانین و مصوباتی در طول 2 سال وجود داشته که در جهت نیازهای ایثارگران به‌ویژه جانبازان بوده است. بخشی از این مصوبات در رابطه با ساخت‌وساز و بخشی دیگر در حوزه تکریم و تجلیل این افراد بوده است. محمدحسین ودیعی به رونمایی از منشور حقوق شهرنشینی هم اشاره کرد و افزود: این منشور سندی بسیار مترقی است که در آن به حقوق و تکریم ارزش‌های ایثار و ایثارگری بسیار توجه شده و یکی از رسالت‌های مدیریت‌شهری به حساب می‌آید. او به قدیمی بودن تجهیزات در این آسایشگاه تازه بهره‌برداری شده اشاره کرد و از رئیس بنیاد شهید خواستار تأمین تجهیزات نو و عمل به وعده‌های این بنیاد شد.


توسعه متناسب با نیازهای جامعه
خلیل‌ا... کاظمی، سرپرست معاونت عمرانی شهرداری مشهد هم در این مراسم از ویژگی‌های این پروژه گفت و اظهار کرد: طبق توافق مجموعه شهرداری و بنیاد شهید قرار بود سخت‌افزار و ساختمان از سوی شهرداری و تجهیزات به‌وسیله بنیاد شهید تأمین شود. این ساختمان دوطبقه، ۱۲۰۰ مترمربع مساحت دارد و طرح بر اساس نیازهای جانبازان از جمله استخر، اتاق استراحت، فیزیوتراپی، داروخانه و... در نظر گرفته شده است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->