عکس‌هایی از سیلاب در خیابان‌های مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه کالیفرنیا عکس‌هایی از آب گرفتگی محله مشکینی و خیابان امام‌دوست قاسم‌آباد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) عکس‌هایی از وقوع سیل در ولایت غور افغانستان عکس‌هایی از ورود کاروان گل‌های اهدایی به حرم مطهر رضوی آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی خوشنویسی «شکوه شاهنامه» جشن امام رضایی‌ها در تهران  عکس‌هایی از خیابان سپاه در محله سیدی مشهد ۴۸ ساعت پس از سیل تصاویری از محله سیدی مشهد پس از سیل روز چهارشنبه نمایشگاه نقاشی نوبهار در گلشهر مشهد افتتاح شد تصاویری از وحشتناک‌ترین سیل‌های جهان عکس‌هایی از خدمات مردم و دستگاه‌های دولتی به محله سیل‌زده سیدی مشهد عکس‌هایی از نمایشگاه کشفیات پلیس در مشهد تصاویر حضور وزیر کشور در مناطق سیل زده مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تصاویری از خانه‌های سیل‌زده در محله سیدی مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تصاویری از بارش شدید باران و سیل در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تصاویری از تلاش غواصان آتش نشانی مشهد برای نجات افراد گرفتار در سیلاب (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
| کد خبر: ۲۲۴۲۲۶ | ۱۴۰۳/۰۲/۰۶ | دریافت تصاویر

عکس‌هایی از مراحل دودی کردن ماهی

دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می‌شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه‌ها گیلانی است که در کنار انواع غذا‌های محلی این استان سرو می‌شود. فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی کردن در انبار دودخانه انجام می‌شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبار‌ها کاهش یافته است.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->