برگزاری مراسم چهلم شهدای خدمت در حرم امام‌رضا(ع) (۱۲ تیر ۱۴۰۳) سفر تبلیغاتی محمدجواد ظریف به مشهد برای دور دوم انتخابات ۱۴۰۳ عکس‌هایی از دیدار تیم‌های ملی فوتبال پرتغال و اسلوونی در یورو ۲۰۲۴ عکس‌هایی از بازی تیم‌های ملی فوتبال فرانسه و بلژیک در یورو ۲۰۲۴ نمایشگاه عکس «شهید جمهور» هشدارها از خطر قحطی در غزه عکس‌هایی از بازی تیم‌های ملی اسپانیا و گرجستان در یورو ۲۰۲۴ بازی تیم‌های ملی فوتبال اسلواکی و انگلیس در یورو ۲۰۲۴ عکس‌هایی از بازی تیم‌های ملی آلمان و دانمارک در یورو ۲۰۲۴ عکس‌هایی از بازی تیم‌های ملی ایتالیا و سوئیس در یورو ۲۰۲۴ عکس‌هایی از کنگره بین‌المللی شهدای مدافع حرم در مشهد آخرین ساعات انتخابات ریاست جمهوری در حرم مطهر رضوی عکس‌هایی از انتخابات ریاست جمهوری در مشهد- ۵ عکس‌هایی از انتخابات ریاست جمهوری در مشهد - ۴ حضور پرشور زنان ایرانی ساکن افغانستان در پای صندوق‌های رأی حضور اقشار مختلف مردم مشهد پای صندوق‌های رأی انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ کاندیداهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌‌جمهوری پای صندوق رأی عکس‌هایی از حضور چهره‌های سیاسی پای صندوق‌های رأی عکس‌هایی از انتخابات ریاست جمهوری در مشهد- ۳ (۸ تیرماه ۱۴۰۳) عکس‌هایی از چهاردهمین انتخابات ریاست‌جمهوری در مشهد - ۲ (۸ تیرماه ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
| کد خبر: ۲۲۴۲۲۶ | ۱۴۰۳/۰۲/۰۶ | دریافت تصاویر

عکس‌هایی از مراحل دودی کردن ماهی

دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می‌شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه‌ها گیلانی است که در کنار انواع غذا‌های محلی این استان سرو می‌شود. فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی کردن در انبار دودخانه انجام می‌شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبار‌ها کاهش یافته است.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->