جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود

  • کد خبر: ۳۰۱۴۸۰
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸
جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود
مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی با تأکید بر تأثیر عمیق این چهره ادبی بر نسل‌ها، از سادگی اشعار، روح لطیف و ارتباط صمیمانه او با مردم و جامعه سخن گفت.

الهام اسماعیلی| شهرآرانیوز، محمدجعفر یاحقی امشب (یکم آذرماه) در مراسم گرامیداشت زنده یاد استاد باقرزاده مشهور به بقا در دانشگاه فردوسی مشهد به یادآوری خاطرات و تأثیرات ارزشمند زنده یاد باقرزاده در حوزه فرهنگ و ادب پرداخت.

یاحقی با اشاره به آشنایی بیش از ۵۰ ساله خود با این چهره نامدار، از تلاش‌ها، نیکوکاری و ارتباط مردمی وی تجلیل کرد.

وی افزود: استاد باقرزاده در تمامی عرصه‌های ادبیات، فرهنگ، و حتی در زندگی روزمره شخصیتی منحصر به فرد داشت. او یکی از برجسته‌ترین چهره‌های مردمی و ادبی خراسان بود که ارتباطش با فضای فرهنگ و ادب، نمونه‌ای بی‌نظیر از پیوند میان این دو عرصه است.

مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی همچنین یادآور شد: باقرزاده با حافظه شگفت‌انگیز و روح لطیف خود، توانسته بود تأثیری عمیق بر نسل‌های مختلف بگذارد.

وی با بیان این‌که این شخصیت در محافل ادبی، دانشگاهی و حتی نشست‌های کوچک‌تر نیز حضور فعالی داشت، گفت: او در تمامی عرصه‌های جامعه، از استاد دانشگاه گرفته تا پزشکان و خدمت‌گزاران، ارتباطی نزدیک و صمیمانه داشت و همیشه خندان و مهربان بود.

یاحقی همچنین به ویژگی‌های خاص اشعار باقرزاده اشاره کرد و گفت: سبک شعری او ساده و دل‌نشین بود و هیچ‌گاه از صنعت‌های ادبی پیچیده برای نمایاندن خود استفاده نمی‌کرد. این سادگی و لطافت، اشعارش را برای همه جذاب و دلپذیر کرده بود.

در پایان، مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی از برنامه‌های فرهنگی آینده با همکاری بنیاد دانشگاهی و دیگر نهاد‌ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این‌گونه برنامه‌ها بتوانند زمینه‌ساز آشنایی بیشتر با چهره‌های فرهنگی و ادبی منطقه شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->