نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور

  • کد خبر: ۳۰۱۴۳۵
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
  • ۱
آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص پیشنهادات کمیسیون متبوعش به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اصلاح مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان عظیمی‌راد با اعلام این خبر، اظهار کرد: بررسی نحوه تأثیر قطعی معدل در کنکور در دستورکار جلسه اخیر اعضای کمیسیون قرار داشت.

وی درباره علت تشکیل این جلسه و بررسی موضوع تأثیر قطعی معدل در کنکور، گفت: این جلسه به دلیل نامه رئیس جمهور به کمیسیون آموزش مبنی بر اظهار نظر این کمیسیون تخصصی برای انجام اصلاحات مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور تشکیل شده بود تا اعضای کمیسیون پیشنهادات خود را در این باره مطرح و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات بیان کرد: در این جلسه موضوع مذکور با حضور نمایندگانی از وزارت آموزش و پرورش، شورای عالی انقلاب فرهنگی و مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی شد و میهمانان گزارشات و نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

عظیمی‌راد با بیان اینکه عدم زیرساخت‌های لازم برای اجرای مصوبه کنکور منجر شده تاکنون نکات مثبت آن دیده نشود، گفت: ایجاد استرس، رواج تقلب، مهاجرت‌های زودهنگام از کشور، اختلاف نمرات در تصحیح اوراق امتحانی، نمره محوری به جای مهارت محوری، استعداد کشی، رشد مافیای کنکور و آزمون نهایی، بی توجهی به تراز نمرات و. از جمله چالش‌های ایجاد شده اجرای این مصوبه بوده است که در جلسه کمیسیون با حضور مسئولان مربوطه بررسی شد.

وی تاکید کرد: با توجه به خروجی اجرای مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور، ارزیابی جلسه اعضای کمیسیون این بود که این مصوبه با توجه به نبود زیرساخت‌ها، نتیجه مطلوبی نداشته است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: در نهایت پس از واکاوی موضوع نظر مشورتی و تخصصی اعضای کمیسیون درباره مصوبه یاد شده مطرح شد و پیشنهادات اعضای کمیسیون به شورای عالی انقلاب فرهنگی بر این قرار مطرح شد که تأثیر معدل برای پایه دوازدهم از سال ۱۴۰۵ از ۶۰ درصد به ۴۰ درصد کاهش یابد و همچنین معدل در پایه یازدهم اثر مثبت و در پایه دهم هرچند که آزمون‌های نهایی دارد بدون تأثیر باشد.

نماینده مشهد ادامه داد: همچنین طبق پیشنهادات اعضای کمیسیون قرار شد فرصت ترمیم معدل، حداقل دو بار برای کنکور سال ۱۴۰۴ و در سال‌های بعد آن نیز ترتیب اثر داده شود.

عظیمی‌راد اضافه کرد: اصلاح سهمیه‌های مناطق محروم در کنکور از دیگر پیشنهادات اعضای کمیسیون بود. همچنین پیشنهاد شد با توجه به قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب سال ۹۲ و اصلاحیه سال ۹۵ مجلس، بحث دروس عمومی نیز جزئی از کنکور سراسری باشد که در مصوبه تأثیر قطعی معدل، دروس عمومی از کنکور سراسری حذف شده بود و از سال ۱۴۰۵ به نوعی در آزمون سراسری گنجانده میشود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
...
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
0
0
بابا بس کنید تورو خدا دارین دانش آموزا و پشت کنکوری هارو نابود میکنین تا کی آخه لغوش کنید مگه ما چه گناهی کردیم بس کنید استرس ۲۱تا امتحان نهایی دوتا کنکور برا ی پشت کنکوری میدونین یعنی چی یعنی خودکشی افسردگی بسه تورو خدا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->