۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان

  • کد خبر: ۳۰۱۴۸۳
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵
تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان
رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی به تشریح اقدامات استاد باقرزاده در توسعه خوابگاه‌های دانشجویی و رفاه دانشجویان دانشگاه فردوسی در عرصه‌های مختلف پرداخت.

الهام اسماعیلی| شهرآرانیوز؛ محمدرضا باقری در مراسم بزرگداشت زنده‌یاد استاد باقرزاده که امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) به میزبانی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، از ابعاد گوناگون شخصیت این چهره برجسته سخن گفت.

وی از خدمات فرهنگی، ادبی، نیکوکاری و کارآفرینی استاد باقرزاده به‌عنوان میراثی ارزشمند یاد کرد که همچنان الهام‌بخش جامعه فرهنگی ایران است.

ابعاد چندگانه شخصیت استاد باقرزاده

باقری در این مراسم، به مرور خاطرات خود از استاد باقرزاده پرداخت و گفت: ایشان از چهره‌های تأثیرگذار و همه‌جانبه‌ای بودند که در عرصه‌های گوناگون فرهنگ و ادب ایران نقش داشتند. ما از جنبه‌های مختلفی با ایشان آشنا بودیم؛ از مکاتبات و ارتباط نزدیکشان با بزرگان فرهنگ ایران گرفته تا اشعار ساده و دلنشینی که بسیاری را به خود جذب می‌کرد.

وی همچنین به نیکوکاری استاد باقرزاده اشاره کرد و افزود: جنبه نیکوکاری و روحیه کارآفرینی ایشان نمونه‌ای از پیوند شخصیت فرهنگی با مسئولیت اجتماعی است. ایشان می‌دانستند چگونه ثروت و توانایی خود را در خدمت توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور به کار گیرند.

نقش استاد باقرزاده در توسعه خوابگاه‌های دانشگاه فردوسی

رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی اشاره داشت: یکی از اقدامات ماندگار استاد باقرزاده، کمک به تأمین زیرساخت‌های رفاهی دانشگاه فردوسی مشهد بود.

وی با اشاره به وضعیت دشوار دانشجویان در دهه ۷۰ گفت: در آن زمان، امکانات خوابگاهی کافی در دانشگاه وجود نداشت و دانشجویان مجبور بودند در مسافرخانه‌ها یا خانه‌های مردم سکونت کنند. این شرایط، آسیب‌های اجتماعی زیادی به همراه داشت. در چنین شرایطی، استاد باقرزاده با اهدای زمین و جلب حمایت‌های مردمی، توانست اولین خوابگاه‌های دانشجویی را در دانشگاه فردوسی راه‌اندازی کند.

باقری افزود: امروز بنیاد دانشگاه فردوسی با الهام از تلاش‌های استاد باقرزاده توانسته ۴۵ هزار مترمربع فضای خوابگاهی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت ایجاد کند. این پیشرفت باعث شده است که دانشگاه فردوسی به یکی از معدود دانشگاه‌هایی در کشور تبدیل شود که هیچ دانشجوی متقاضی خوابگاه، بدون امکانات نماند.

نقش بنیاد دانشگاه فردوسی در توسعه علم و فناوری

باقری در ادامه سخنان خود به دستاورد‌های بنیاد دانشگاه فردوسی اشاره کرد و گفت: این بنیاد به‌عنوان نهادی عام‌المنفعه، علاوه بر حمایت‌های رفاهی از دانشجویان، در ارتقای علمی و فناوری دانشگاه نیز نقش بسزایی داشته است.

وی اشاره داشت: اعطای جوایز به دانشجویان ممتاز، حمایت از پژوهش‌های برتر و کمک به طرح‌های نوآورانه از جمله فعالیت‌های بنیاد در این زمینه است.

رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی همچنین به پروژه‌های جدید بنیاد در حوزه سلامت دانشجویان اشاره کرد و افزود: طرح بیمه تکمیلی دانشجویان کم‌بضاعت و برنامه توسعه زیست‌بوم نوآوری دانشگاه از جمله اقدامات تازه بنیاد است که هدف آن، حمایت از ایده‌های نوآورانه و تبدیل آن‌ها به محصولاتی با ارزش افزوده است.

وی ادامه داد: این اقدامات می‌تواند به حل مشکل اشتغال فارغ‌التحصیلان کمک و دانشگاه فردوسی را به الگویی موفق در کشور تبدیل کند.

باقری در پایان سخنان خود، تأکید کرد: استاد باقرزاده نه‌تنها در زمینه‌های فرهنگی و ادبی بلکه در توسعه اجتماعی و علمی نیز نامی ماندگار از خود به جا گذاشتند. امیدواریم با تداوم راه ایشان، دانشگاه فردوسی بتواند به الگویی درخشان برای سایر دانشگاه‌های کشور تبدیل شود و نقش خود را به‌عنوان یکی از مراکز علمی و فرهنگی خراسان بزرگ احیا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->