حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی بسته شدن پرونده سرقت طلای زنان در گلشهر توسط پلیس مشهد آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی در مراکز خدمات جامع سلامت آمار بالای سوختگی‌های سهوی با اسید به علت دسترسی آسان مردم مردم تحمل گرانی دارو را ندارند تداوم آلودگی هوا در شهرهای صنعتی کشور تا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان

  • کد خبر: ۳۰۱۴۸۳
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵
تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان
رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی به تشریح اقدامات استاد باقرزاده در توسعه خوابگاه‌های دانشجویی و رفاه دانشجویان دانشگاه فردوسی در عرصه‌های مختلف پرداخت.

الهام اسماعیلی| شهرآرانیوز؛ محمدرضا باقری در مراسم بزرگداشت زنده‌یاد استاد باقرزاده که امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) به میزبانی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، از ابعاد گوناگون شخصیت این چهره برجسته سخن گفت.

وی از خدمات فرهنگی، ادبی، نیکوکاری و کارآفرینی استاد باقرزاده به‌عنوان میراثی ارزشمند یاد کرد که همچنان الهام‌بخش جامعه فرهنگی ایران است.

ابعاد چندگانه شخصیت استاد باقرزاده

باقری در این مراسم، به مرور خاطرات خود از استاد باقرزاده پرداخت و گفت: ایشان از چهره‌های تأثیرگذار و همه‌جانبه‌ای بودند که در عرصه‌های گوناگون فرهنگ و ادب ایران نقش داشتند. ما از جنبه‌های مختلفی با ایشان آشنا بودیم؛ از مکاتبات و ارتباط نزدیکشان با بزرگان فرهنگ ایران گرفته تا اشعار ساده و دلنشینی که بسیاری را به خود جذب می‌کرد.

وی همچنین به نیکوکاری استاد باقرزاده اشاره کرد و افزود: جنبه نیکوکاری و روحیه کارآفرینی ایشان نمونه‌ای از پیوند شخصیت فرهنگی با مسئولیت اجتماعی است. ایشان می‌دانستند چگونه ثروت و توانایی خود را در خدمت توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور به کار گیرند.

نقش استاد باقرزاده در توسعه خوابگاه‌های دانشگاه فردوسی

رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی اشاره داشت: یکی از اقدامات ماندگار استاد باقرزاده، کمک به تأمین زیرساخت‌های رفاهی دانشگاه فردوسی مشهد بود.

وی با اشاره به وضعیت دشوار دانشجویان در دهه ۷۰ گفت: در آن زمان، امکانات خوابگاهی کافی در دانشگاه وجود نداشت و دانشجویان مجبور بودند در مسافرخانه‌ها یا خانه‌های مردم سکونت کنند. این شرایط، آسیب‌های اجتماعی زیادی به همراه داشت. در چنین شرایطی، استاد باقرزاده با اهدای زمین و جلب حمایت‌های مردمی، توانست اولین خوابگاه‌های دانشجویی را در دانشگاه فردوسی راه‌اندازی کند.

باقری افزود: امروز بنیاد دانشگاه فردوسی با الهام از تلاش‌های استاد باقرزاده توانسته ۴۵ هزار مترمربع فضای خوابگاهی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت ایجاد کند. این پیشرفت باعث شده است که دانشگاه فردوسی به یکی از معدود دانشگاه‌هایی در کشور تبدیل شود که هیچ دانشجوی متقاضی خوابگاه، بدون امکانات نماند.

نقش بنیاد دانشگاه فردوسی در توسعه علم و فناوری

باقری در ادامه سخنان خود به دستاورد‌های بنیاد دانشگاه فردوسی اشاره کرد و گفت: این بنیاد به‌عنوان نهادی عام‌المنفعه، علاوه بر حمایت‌های رفاهی از دانشجویان، در ارتقای علمی و فناوری دانشگاه نیز نقش بسزایی داشته است.

وی اشاره داشت: اعطای جوایز به دانشجویان ممتاز، حمایت از پژوهش‌های برتر و کمک به طرح‌های نوآورانه از جمله فعالیت‌های بنیاد در این زمینه است.

رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی همچنین به پروژه‌های جدید بنیاد در حوزه سلامت دانشجویان اشاره کرد و افزود: طرح بیمه تکمیلی دانشجویان کم‌بضاعت و برنامه توسعه زیست‌بوم نوآوری دانشگاه از جمله اقدامات تازه بنیاد است که هدف آن، حمایت از ایده‌های نوآورانه و تبدیل آن‌ها به محصولاتی با ارزش افزوده است.

وی ادامه داد: این اقدامات می‌تواند به حل مشکل اشتغال فارغ‌التحصیلان کمک و دانشگاه فردوسی را به الگویی موفق در کشور تبدیل کند.

باقری در پایان سخنان خود، تأکید کرد: استاد باقرزاده نه‌تنها در زمینه‌های فرهنگی و ادبی بلکه در توسعه اجتماعی و علمی نیز نامی ماندگار از خود به جا گذاشتند. امیدواریم با تداوم راه ایشان، دانشگاه فردوسی بتواند به الگویی درخشان برای سایر دانشگاه‌های کشور تبدیل شود و نقش خود را به‌عنوان یکی از مراکز علمی و فرهنگی خراسان بزرگ احیا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->