معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت بازخوانی آثار هنری با صیانت از گنجینه رضوی | گفت‌و‌گو با نویسنده و کارگردان مشهدی برنامه تلویزیونی «نقش نفس» طرح «زیارت دلنشین» و خادمی متفاوت برای زائران خاص وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود ۴۵۴ مراسم عقد در میلاد امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی به ثبت رسید مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت آیت‌الله بهجت(ره) برگزار می‌شود یازدهمین کنگره ادبیات پایداری و مقاومت برگزار می‌شود لزوم تسریع فرایند تبدیل پایان‌نامه‌ها به کتب علمی جهت پاسخ به نیاز فکری جوامع اعلام زمان‌بندی مرحله نهایی بیست‌و‌نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت روایتی متفاوت از زندگی سردار شهید سید مهدی موسوی | محافظی که برای یک رئیس جمهور مردمی خلق شد+ فیلم دلایل انتقال موزه قرآن به کاخ سعدآباد دست‌نوشته رهبر معظم انقلاب بر تصویر سردار شهید ناظری کتاب «توحید اجتماعی» رونمایی شد | خوانش جدیدی از توحید با تکیه بر اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب حضور مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با ۲۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب تهران قدردانی مدیر حوزه‌های علمیه از رهبر معظم انقلاب اسلامی به جهت صدور پیام راهبردی و تاریخی
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: بسیجیان دانشجو و طلبه، نگهبان اعتقادی جریان بسیج هستند+ویدئو

  • کد خبر: ۳۰۱۴۷۸
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۶
آیت‌الله علم‌الهدی: بسیجیان دانشجو و طلبه، نگهبان اعتقادی جریان بسیج هستند+ویدئو
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: بنیانگذار کبیر انقلاب این مسئولیت را بر دوش شما افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی در بدنه بسیج دانشجو و طلبه گذاشتند تا مسیر فکری بسیج را رهبری کنید و راهنمای به تمام معنا برای عرصه فکری بسیج باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی در گردهمایی بزرگ طلاب، اساتید و دانشجویان بسیجی خراسان رضوی با عنوان «پیشگامان رهایی» که عصر امروز (پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳) در تالار همایش‌های مجتمع فرهنگی آیه‌ها برگزار شد، با تأکید بر اینکه بسیج طلبه و دانشجو، جریان بسیار خاصی در نهاد مقدس و عام بسیج است، اظهار کرد: بسیج دارای یک رسالت عمومی از طرف بنیانگذار این نظام مقدس و از طرف مؤسس نهاد مقدس بسیج یعنی امام راحل است که تمام اقشار آن در این رسالت عمومی اشتراک دارند، اما در این میان، بسیج دانشجو و طلبه دارای یک رسالت خاص و مأموریت ویژه‌ای از طرف امام بزرگوار بود که شما برادران و خواهران گرامی از جمعیت اندیشمندان دانشگاهی و فضلای حوزوی باید به این مأموریت توجه ویژه داشته باشید.

وی افزود: امام بزرگوار در مورد بسیج طلبه و دانشجو بر این مطلب تأکید داشتند که باید ساختار بسیج را در چهارچوب فکر و اندیشه توسعه دهند. بنیانگذار کبیر انقلاب این مسئولیت را بر دوش شما افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی گذاشتند تا مسیر فکری بسیج را رهبری کنید و راهنمای به تمام معنا برای عرصه فکری بسیج باشید. به همین دلیل است که تأکید می‌شود بسیج دانشجو و طلبه باید در همه اقشار بسیج نفوذ داشته باشند و این ارتباط از نزدیک فراهم شود.

تبیین و تبلیغ، مهم‌ترین شکل جهاد است

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی از ابتدای تاریخ پیروزی خود تاکنون فراز و نشیب‌های بسیاری را تجربه کرده و در طول این سال‌ها، فقط این رهبر معظم انقلاب بود که زمام امور را در دست نگه داشت تا نهضت به مسیر تعالی و پیشرفت خود در هر حال ادامه دهد. در میدان نیز این تکلیف برعهده بسیجیان قرار داشته و برادران و خواهران بسیجی ما سرباز خط مقدم رهبری بوده‌اند.

وی با بیان اینکه شما تکلیف دارید بسیج را به همان شکل پیشکسوت و متعالی خود براساس اندیشه امام راحل حفظ کنید، ادامه داد: اگرچه بسیجیان ما امروزه عامل به عرصه‌های گوناگون جهاد هستند، اما مهم‌تر از همه شکل‌های جهاد، جهاد تبیین و تبلیغ است. اگر شما توانستید در جهاد تبیین موفق شوید و در عرصه‌های مختلف آن را به خوبی اجرا کنید، به‌عنوان یک بسیجی مجاهد و موفق مطرح خواهید بود، زیرا این تکلیفی است که امام راحل بر دوش شما قرار داد تا به‌عنوان یک نگهبان دقیق بر فراز قله‌های اندیشه انقلاب اسلامی بایستید و مبانی اعتقادی را با تبیین و تبلیغ پاسداری کنید.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: امامین انقلاب هر دو فقیه هستند و فقیه بر مبنای اندیشه فقاهتی و مبانی فکری خود زمانی که می‌خواهد موضوعی را مطرح کند، باید ملتزم به سند عقلی یا نقلی باشد. به همین دلیل است که می‌گوییم مبنای امام در تشکیل بسیج مستضعفین نیز یک معیار فقهی بود که ریشه در اسلام دارد. شما ببینید «بدریون» یا همان ۳۱۳ نفری که با نبی مکرم اسلام (ص) به جانب جنگ بدر شتافتند، در واقع بنیانگذاران ریشه بسیج مردمی هستند و این یک واقعیت است که امام راحل از این الگو برای تأسیس بسیج الهام گرفتند.

وی تأکید کرد: در دوران حاکمیت حضرت علی (ع) دسته‌ای در لشکر حضرت شکل گرفته بودند به‌نام «شرطة الخمیس» که در دوران جنگ، مسئولیت حفظ آرایش و نظام سپاه را برعهده داشتند و در دوران صلح، به‌عنوان نیرو‌های امنیتی از آرامش کوفه حفاظت می‌کردند. اینها در تاریخ اسلام به‌عنوان دومین الگوی بسیج مردمی محسوب می‌شوند و پس از آنها هم یاران اباعبدالله (ع) در صحرای کربلا هستند که به‌عنوان سومین الگو مطرح هستند.

پیروزی نزدیک است

امام جمعه مشهد گفت: هر روز و شبی که بر این انقلاب می‌گذرد، تهاجمات علیه این اندیشه مضاعف می‌شود، زیرا این نهضت درحال دستیابی به قله‌های تکامل خود است. از روز اول، پیروزی انقلاب نه‌تن‌ها به‌معنای نقطه پایان نهضت بلکه سرآغاز این جریان محسوب می‌شد و پیروزی واقعی زمانی است در روزگاران نزدیک به ما که دشمن شکست بخورد، تسلیم شود و جریان به قله‌های خود دست یابد. این لحظه نیز بسیار نزدیک است و با وضعی که امروز در عالم وجود دارد، شواهد آشکار از پیروزی قریب‌الوقوع این نهضت به چشم می‌آید.

وی با تأکید بر اینکه دشمن ایران اسلامی ناامید از تقابل علنی، امیدوار به راه‌اندازی فتنه در درون جامعه ماست، بیان کرد: برادران و خواهران، اگر امروز می‌گوییم بسیج مدرسه عشق است به‌خاطر آن است که این جریان چنین الگو‌هایی در طول تاریخ دارد. جریان بدریون برای پیامبر اکرم (ص)، شرطةالخمیس برای امیرالمؤمنین (ع) و شهدای کربلا برای اباعبدالله (ع) الگو‌های عملی بسیجیان انقلاب اسلامی هستند بنابراین شما باید مسئولیت خود را در دانشگاه و حوزه جدی بگیرید. اجازه ندهید جریان‌های نفوذ در مجموعه‌های فکری ریشه کنند، جلو بروند و افکار جوانان را هدف قرار دهد. اگر جوانان ما متمرکز بر اهداف و آرمان‌های خود بودند، آن‌گاه جایگاهی همتراز با پیشینیان خود خواهند داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->