ظرفیت اشتغال در صنایع غذایی بی‌نظیر است پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد درپی قانون‌شکنى‌های متعدد لیست قیمت انواع میوه‌ در بازار امروز مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | کاهش قیمت میوه محسوس‌تر می‌شود کشف کارگاه تولید آبلیمو و آبغوره تقلبی در محدوده بلوار شهید طرحچی مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) + عکس قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تعطیلی طلافروشی‌های مشهد در ۱۵ اردیبهشت قطعی گاز و برق معضل کارخانه‌های سیمان خراسان رضوی یک پیش بینی مهم از آینده طلا اجاره‌نشینی با ماهانه بیش از ۱۰ میلیون در منطقه رضاشهر مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) چند درصد چک‌ها در اسفند سال گذشته برگشت خورد؟ وزیر نیرو خبر داد: مهم‌ترین دلیل ناترازی انرژی برق در کشور بی توجهی به اقتصاد انرژی است نکات کلیدی در انتخاب صندوق‌های طلا قیمت طلا، دلار و سکه در بازار امروز (پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز بازگشت زائران عمره به کشور وام مسکن ۲ میلیاردی با اقساط نجومی | وام مسکن، مُسکن هم نیست، چه برسد به درمان! ال ۹۰ ایرانی رونمایی شد + عکس و مشخصات کامل مالیات بر عایدی سرمایه شامل چه کسانی می‌شود و چه مقدار است؟ + اینفوگرافی ادعای رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم تکذیب شد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) سخنگوی صنعت برق به استخراج کنندگان رمزارز هشدار داد | جریمه‌ای معادل ١٠٠ برابر نرخ انرژی روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال مصرف شده است سال گذشته در مشهد ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی را دریافت کردند افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) کارگران، خط مقدم جبهه اقتصادی هستند شاخص بورس برای چهامین روز متوالی منفی شد + نمای پایانی بازار (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فروشندگان، نهاده‌ها را با تأخیر به دست دامداران می‌رسانند

  • کد خبر: ۵۹۸۰۲
  • ۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۹
فروشندگان، نهاده‌ها را با تأخیر به دست دامداران می‌رسانند
فروشندگان و واردکنندگان ذرت و کنجاله سویا این محصولات را با تأخیر به دست مرغداران می‌رسانند و بهانه می‌آورند که ارز به دستشان نرسیده است و منتظر تخصیص هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمدرضا کمالی»، مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، افزود: به‌تازگی فروشندگان و واردکنندگان ذرت و کنجاله سویا این محصولات را با تاخیر به دست مرغداران می‌رسانند و بهانه می ‌آورند که ارز به دستشان نرسیده و منتظر تخصیص هستند.

وی اظهار داشت: به نظر می‌رسد که این موضوع بهانه‌ای بیش نیست زیرا در سامانه بازارگاه موقعی نهاده‌ها به تولیدکنندگان تخصیص می‌یابد که خروج نهاده‌ها از گمرک قطعی شده باشد، بنابراین ما از مسئولان درخواست داریم این موضوع را پیگیری کنند. 

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی تصریح‌کرد: در فرایند فعلی نهاده وارد بازارگاه می شود و در صورت خروج از گمرک سهمیه به تولیدکنندگان اعلام می شود، بنابراین محصول توسط واردکنندگان و فروشندگان به دست تولیدکنندگان می‌رسد.

وی اضافه‌کرد: سامانه بازارگاه فقط یک حواله تخفیف و برنامه حسابرسی است که ورود و خروج نهاده ها را مشخص می‌کند و بقیه فعالیت‌ها در دست خود شرکت‌های واردکننده است.

کمالی گفت: شرکت پشتییبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی یک شرکت واردکننده دولتی است و نهاده‌ها را به‌دست تولیدکنندگان می‌رساند اما به‌طور عمده نهاده‌ها توسط بخش خصوصی واردکنندگان و کارخانجات روغن‌کشی تأمین و وارد کشور می شود.

وی با بیان اینکه نهاده‌ها در سامانه بازارگاه به موقع اعلام می‌شود، افزود: زمانی که سهمیه توسط سامانه بازارگاه اعلام می‌شود باید بلافاصله نهاده تأمین شود، اما تعلل در این موضوع می‌تواند بازار گوشت مرغ را با مشکل روبه‌رو کند.

پیش‌بینی کاهش قیمت مرغ در پی افزایش عرضه شب عید 

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی ایران گفت: با توجه به اقدام‌های اخیر وزارت جهاد کشاورزی با بیش از ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی و افزایش نگهداری مرغ به ۴۵ روز، به‌نظر می‌رسد عرضه مرغ برای شب عید افزایش می‌یابد.

وی پیش‌بینی‌ کرد: با افزایش عرضه گوشت مرغ در بازار شب عید و ایام نوروز به‌طور حتم قیمت‌ها متعادل می‌شود.

آنفلوانزا تأثیری در کاهش عرضه گوشت مرغ ندارد

کمالی افزود: بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به‌طور عمده تأثیرش روی مرغ‌های دارای سن بالا و مدت زمان طولانی همچون مرغ مادر و مرغ تخم‌گذار است و به‌دلیل کوتاه بودن مدت زمان نگهداری مرغ گوشتی، این بیماری تأثیر چندانی در کاهش عرضه این محصول در بازار ندارد مگر به‌صورت موردی رخ دهد.

به گفته وی، مدت زمان نگهداری مرغ گوشتی حداکثر بین ۴۰ تا ۴۵ روز است.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی ایران بر این باور است که به‌طور حتم تلفات ناشی از بیماری‌های مختلف علت اصلی کاهش تولید گوشت مرغ در کشور نیست، زیرا هر ساله در بهمن‌ماه سالن‌های تولید برای شب عید و ایام نوروز پر است، بنابراین عرضه در بهمن ماه کاهشی است که موجب نامتعادل‌شدن بازار گوشت مرغ شده است.

 بررسی بازار نشان می‌دهد قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار بین ۲۸ هزار تا ۳۰ هزارتومان به فروش می‌رسد.

طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار نرخ هر کیلوگرم ذرت و جو در مبادی ورودی یک‌هزار و ۷۰۰ تومان، دانه سویا سه‌هزار ۱۰۰ تومان، کنجاله سویا سه‌هزار و ۲۰۰ تومان و جوجه یک‌روزه ۴۲۰۰ تومان، مرغ زنده درب واحدهای تولیدی ۱۴ هزار و ۴۰۰ تومان و گوشت مرغ تازه برای مصرف‌کنندگان ۲۰ هزارو ۴۰۰ تومان تعیین شده بود.

این درحالی است که اکنون قیمت جوجه یک‌روزه گوشتی به‌طور متوسط سه هزار و ۴۷۸ تومان یعنی کمتر از نرخ مصوب معامله می‌شود.


منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->