قیمت امروز طلا در مشهد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) مصرف بیش از ۱۵۰ میلیون لیتر بنزین در روز ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ وضعیت آب در مشهد، بحرانی‌تر از همیشه | جیره‌بندی آب در شهر، غیرقابل پیش‌بینی است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۳ هزار تومان منع قانونی برای افزایش ۲ بار در سال حقوق‌ها برای کارگران وجود ندارد پس لرزه‌های وضع تعرفه‌های جدید آمریکا علیه کشورهای جهان | ریزش ارزش دارایی‌های بزرگ قیمت امروز میوه در مشهد چقدر است؟ (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ساعت کاری واحد‌های صنفی طلافروشی در مشهد تغییر کرد سقوط ۱۱۶ میلیارد دلاری ثروت ایلان ماسک + علت سقوط بازار سهام آمریکا در آستانه آغاز جنگ تعرفه‌ای ترامپ سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیات رئیسه مجلس: ۴۰درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد
سرخط خبرها

چرا مصرف گوشت قرمز در کشور نصف شد؟

  • کد خبر: ۶۰۱۴۸
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
چرا مصرف گوشت قرمز در کشور نصف شد؟
مدیر عامل اتحادیه دام گفت: افزایش قیمت گوشت قرمز منجر به کاهش یا حذف این محصول پروتئینی از سبد خانوار و جایگزینی آن با گوشت مرغ شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، افشین دادرس مدیر عامل اتحادیه دام سبک، با اشاره به دلایل گرانی گوشت در بازار اظهار کرد: با‌توجه‌به آنکه اولویت تخصیص نهاده با نرخ مصوب ابتدا مرغداران، دامداران شیری و سپس پرواربند‌ها هستند، از این رو نهاده دولتی به دست دامداران سبک نمی‌رسد که این امر در افزایش قیمت تمام شده تولید تأثیر بسزایی دارد.

 

افزایش قیمت نهاده دامی یکی از علل گرانی گوشت در بازار

او نرخ هر کیلو ذرت در بازار آزاد را ۶ هزار و ۱۰۰ تومان، جو را ۶ هزار تومان، سبوس گندم را ۴ هزار و ۵۰۰ تومان، یونجه را ۴ هزار و ۲۰۰ تومان و کاه را ۲ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: حداقل قیمت کنونی هر کیلو دام سبک ۵۵ هزار تومان است، زیرا در اقتصاد اصلی به اسم کشش بازار وجود دارد که نبود قدرت اقتصادی منجر به کاهش مصرف گوشت شده است.

 

دادرس ادامه داد: با‌توجه‌به آنکه اسفند پایان فصل تولید است، در اواسط بهمن و اسفند تعداد بره‌های پروار در دامداری‌ها کاهش می‌یابد که همین امر زمینه را برای افزایش قیمت گوشت گوسفندی در بازار فراهم می‌کند.

 

این مقام مسئول با اشاره به راهکار‌های کنترل قیمت گوشت در بازار بیان کرد: با انعقاد قرارداد با فروشگاه‌های بزرگ، اتحادیه قصابان و تولیدکنندگان بازار گوشت مدیریت خواهد شد. همچنین اگر شرایط تغدیه مناسب باشد، امکان تولید دام در فصل پاییز هم وجود دارد که این‌ موضوع هم در کنترل قیمت در بازار بی‌تأثیر نیست.

 

حداقل نرخ هر کیلو دام سبک ۵۵ هزار تومان

مدیر‌عامل اتحادیه دام سبک از کاهش چشمگیر مصرف گوشت قرمز خبر داد و گفت: زمانی که دامدار نهاده دولتی به دستش نمی‌رسد، چاره‌ای جز عرضه دام با نرخ حداقل ۵۵ هزار تومان ندارد که از طرفی به سبب قیمت بالای گوشت در بازار، مصرف کننده اقدام به حذف گوشت از سبد مصرفی کرده که با این وجود فشار بیشتری بر بازار مرغ وارد شده است و از آنجا که ظرفیت تولید گوشت مرغ در کشور مشخص است، با ازدیاد تقاضا در برابر عرضه امکان تأمین وجود ندارد که در نهایت این امر منجر به گرانی قیمت مرغ در بازار می‌شود.

 

او ادامه داد: اگر توزیع نهاده در سه بخش گوشت قرمز، گوشت مرغ و شیر به یک میزان صورت گیرد، شاهد التهاب قیمت در بازار گوشت و فشار بر بازار مرغ نیستیم که متأسفانه بنابر آمار سرانه مصرف گوشت قرمز از ۱۲ کیلوگرم به ۶ کیلوگرم و گوشت مرغ هم به ۳۲ کیلو رسیده است.

 

دادرس در پایان با تأکید بر اختلاف ۴۰ تا ۵۰ درصدی قیمت گوشت از دامداری تا بازار گفت: سیستم توزیع محصولات کشاورزی به‌ویژه گوشت و مرغ با ایراداتی مواجه بوده که متأسفانه طی این سال‌ها حل نشده است و این موضوع در کنار عوامل دیگر منجر به گرانی و اختلاف چشمگیر قیمت از دامداری تا بازار شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->