جایگاه زن و خانواده از دیدگاه حقوق بشر بررسی شد پاتک غافلگیرانه پلیس آگاهی به سردسته مالخران تلفن همراه در مشهد (دوشنبه ۲مهر ماه ۱۴۰۳) برخورد با ۲۹۰۰ واحد اقامتی غیرمجاز در خراسان رضوی طی دو سال اخیر تهیه ۵۵ هزار بسته جهت دانش آموزان نیازمند خراسان رضوی(۲ شهریور ۱۴۰۳) ویدئو| معاون دادستان کل کشور: عدم رعایت ایمنی در معدن طبس مشهود بوده است حریق منزل مسکونی در خیابان مطهری شمالی مشهد ۲ مصدوم برجای گذاشت آتش‌سوزی در کارخانه گرمسار مهار شد (۲ مهر ۱۴۰۳) کشف دو پیکر جدید از جانباختگان حادثه معدن طبس(۲ مهر ۱۴۰۳) تحصیل غیرمجاز ۱۶هزار دانشجوی ایرانی در یکی از کشورهای منطقه فعالیت‌هایی ذهنی و آرامش‌بخش را جایگزین استفاده بیش از حد از تلفن همراه کنید یکی از ۱۴ معدن‌چی مفقود طبس نجات پیدا کرد| تکذیب شد رئیس سازمان محیط زیست تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت فناوری‌های نو برای پایش آلودگی‌های زیستگاه‌های دریایی اختلال تمرکز و افسردگی در کمین شیفت‌کاران راه‌اندازی ۶۹ پروژه جدید گردشگری در خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ یگان محیط زیست به دنبال حیوان آزار اینستاگرامی | شکایت به پلیس فتا + فیلم انفجار در یکی از واحد‌های صنعتی و تولیدی گرمسار (۲ مهر ۱۴۰۳) استاندار خراسان جنوبی: امداد به محبوس شدگان معدن طبس ادامه دارد + فیلم علت تعطیلی درس خارج فقه و اصول آیت الله سیّد مجتبی خامنه‌ای، فرزند رهبر معظم انقلاب چه بود؟ اسامی جان‌باختگان و مصدومان حادثه انفجار معدن طبس اعلام شد + لیست اسامی هشدار پلیس به دانش‌آموزان: ارسال پیام‌های جعلی به نام «شاد» سرقت ۱۸۰ میلیارد ریالی برق از شبکه توزیع مشهد توسط ماینرهای غیرمجاز عواقب حذف ارز تجهیزات پزشکی | بیماران برای افزایش قیمت دارو نگرانند
سرخط خبرها

ماجرای قمه‌کشی یک زن در ابهر؛ علت حادثه مشخص شد

  • کد خبر: ۷۴۵۵۰
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۲
ماجرای قمه‌کشی یک زن در ابهر؛ علت حادثه مشخص شد
طی روزهای اخیر نیز کلیپی در فضای مجازی منتشر شد که در آن یک‌ زن با استفاده از قمه اقدام به آسیب زدن به یک تاکسی در ابهر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از ابزار‌هایی که در نزاع به‌ویژه نزاع‌های دسته‌جمعی مورد استفاده قرار می‌گیرد، به کار بردن سلاح‌های سردی نظیر قمه و چاقو است که تنها یک ضربه کافی است که یک عمر پشیمانی به همراه داشته باشد.

با توجه به اینکه این سلاح‌ها اغلب توسط مردان به کار گرفته می‌شود، در مواقعی که قتل و یا جرح خیلی شدید اتفاق نیفتاده باشد، کمتر پیش می‌آید که به تیتر یک روزنامه‌ها یا خبرگزاری‌ها تبدیل شود، اما اگر این سلاح‌ها در نزاع توسط بانوان استفاده شود، توجه‌ها را به سمت خود جلب می‌کند. مانند اتفاقاتی که در اصفهان توسط دختران نوجوان به وقوع پیوسته و بازتاب بسیاری در رسانه‌های داخلی و خارجی داشت.

طی روز‌های اخیر نیز کلیپی در فضای مجازی منتشر شد که در آن یک زن با استفاده از قمه اقدام به آسیب زدن به یک تاکسی در ابهر می‌کند. کلیپی که پس از انتشار در یکی از کانال‌های خبری شهرستان به‌طور گسترده‌ای در سطح کشور و کانال‌های پرطرف‌دار منتشر شد.

در رابطه با آخرین وضعیت و علت این اتفاق، فرمانده انتظامی ابهر می‌گوید: به دنبال انتشار کلیپی در فضای مجازی از خانمی که با قمه اقدام به وارد کردن خسارت به یک دستگاه سواری تاکسی در شهرستان ابهر کرده بود، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

محمد مهدی‌خانی می‌افزاید: با هماهنگی قضایی، عامل این اقدام نامتعارف شناسایی، احضار و در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که موضوع اختلاف خانوادگی بوده است.

این مسئول با اعلام اینکه اقدامات قانونی در این خصوص در حال انجام است، تصریح می‌کند: هرگونه رفتار هنجارشکنانه که منجر به کاهش احساس امنیت در جامعه شود، توسط پلیس رصد و با عوامل مربوطه برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

حمل سلاح‌های سردی همچون قمه، شمشیر، قداره و پنجه بوکس در صورتی که برای درگیری فیزیکی و ضرب و جرح باشد، جرم خواهد بود، به طوری که حسب تبصره یک ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی حمل قمه، شمشیر، قداره و پنجه بوکس که صرفاً به منظور درگیری فیزیکی و ضرب و جرح به کار برده شوند، جرم محسوب می‌شود.

طبق قانون، افرادی که اقدام به حمل چنین سلاح‌هایی کنند، مجرم بوده و طبق قانون محکوم به مجازات خواهند شد. همچنین طبق قانون هر فردی که به وسیله چاقو و یا هر نوع سلاح دیگری تظاهر به قدرت‌نمایی کند، یا آن را وسیله‌ای برای مزاحمت اشخاص، اخاذی و تهدید قرار دهد و یا با کسی گلاویز شود، در صورتی که از مصادیق محارب نباشد، به حبس از شش ماه تا دو سال و ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود.

اگر چه واردات، تولید و عرضه این سلاح‌ها نیز ممنوع بوده و مرتکب به جزای نقدی درجه شش محکوم و حسب مورد این سلاح‌ها به نفع دولت ضبط یا معدوم می‌شود، اما قانون تولید، عرضه یا حمل چنین سلاح‌هایی را در برخی موارد با شرایطی بلامانع دانسته، به طوری که حسب تبصره ۲ ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی تولید، عرضه یا حمل این ادوات در موارد ورزشی، نمایشی، آموزشی و نیاز ضروری اشخاص برای استفاده شغلی یا دفاع شخصی، پس از دریافت مجوز بلامانع است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->