اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دختر قمه کش و دوستانش به اداره پلیس احضار شدند

  • کد خبر: ۷۴۱۸۱
  • ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱
  • ۱
دختر قمه کش و دوستانش به اداره پلیس احضار شدند
به دنبال انتشار کلیپی از درگیری چند دختر نوجوان در پارکی در اصفهان و قمه کشی یکی از آنها (هلیا) که جنجال زیادی در فضای مجازی بوجود آورد تحقیقات پلیس برای شناسایی این دختران آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعاتی پیش دختران نوجوان با همراهی اعضای خانواده شان به پلیس شهر اصفهان منتقل شدند و معلوم شد که آن‌ها از مدتی قبل در فضای مجازی با هم آشنا و دوست شده بودند، اما کل کل‌ها و کری خوانی هایشان در این فضا باعث بوجود آمدن اختلاف میان آن‌ها شده بود و به همین دلیل در یکی از پارک‌ها با هم قرار گذاشته بودند، اما دراین قرار بین تعدادی از آن‌ها درگیری بوجود آمده و یکی از آن‌ها اقدام به قمه کشی کرده بود. همچنین مشخص شد که پس از این درگیری فرد دیگری اقدام به فیلم برداری کرده و سپس این فیلم را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده بود.

تحقیق از دختران نوجوان ادامه دارد و پرونده آن‌ها برای تصمیم گیری در اختیار مرجع قضایی قرار خواهد گرفت، اما آنچه در این میان اهمیت بیشتری دارد نظارت خانواده‌ها بر رفتار فرزندان نوجوانشان چه در فضای مجازی و چه در دنیای واقعی است چرا که گاهی اشتباهات بچگانه نوجوانان دور از چشم خانواده هایشان ممکن است ابعاد گسترده‌ای پیدا کند و حتی باعث بوجود آوردن احساس ناامنی در جامعه شود.

منبع: همشهری


اینجا ببینید: ماجرای فیلم قمه‌کشی دختر نوجوان در پارک؛ درگیری واقعی یا ساختگی؟


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمد مجیدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۴
0
0
نظر بنده باید تعود از هر کدام دختران جوان اگر یک بار در جاب از ۳نفر باشید یا درگیری گنید ۴ سال زندان بنظر من این کار خوبه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->