به گزارش شهرآرانیوز، کیک وانیلی از کیکهایی است که تمام سلایق آن را میپسندند و شما میتوانید با خیالی راحت در مهمانیها آن را سرو کنید؛ همچنین این کیک بافت نرم و پفکیای دارد که آن را برای خامهکشی بسیار مناسب کرده است. در ادامه آموزش پخت کیک وانیلی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا تخممرغ و شکر و وانیل را همزمان داخل ظرف مناسب میریزیم و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرمرنگ و کشدار شوند.
سپس آرد و بکینگ پودر الکشده را به مواد اضافه میکنیم و بهصورت دورانی و آرام با لیسک یا قاشق هم میزنیم. ( مواد به دست آمده، برای قالب ۲۵ سانت مناسب است.)
مواد نهایی کیک را داخل قالب میریزیم. برای تزئین روی کیک، میتوانیم قبل از اینکه کیک را وارد فر کنیم، روی آن انواع مغز خُردشده مانند مغز گردو بریزیم سپس مواد را داخل فر ازقبلگرمشده، با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میگذاریم.
امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.