به گزارش شهرآرانیوز، در دوران مدرسه فرزندان، یکیاز بهترین انتخابها برای خوراکی کودکان، کوکی است. در ادامه آموزش کوکی ترامیسو با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
آرد: ۲۰۰ گرم
کره: ۹۰ گرم
شکر قهوهای: ۹۰ گرم
عسل: ۵ گرم
کاکائو: ۱ قاشق چای خوری
پنیر خامهای: ۳۵ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
نسکافه و آبجوش: هرکدام ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
شکلات تلخ: ۲۵ گرم
ابتدا کره و شکرقهوهای را باهم مخلوط میکنیم و باهمزن برقی کامل میکس میکنیم.
در مرحله بعد تخم مرغ هارا یکی یکی به مواد اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم.
پنیر خامهای، عسل و کاکائو را بایکدیگر ترکیب میکنیم و به مواد اضافه میکنیم، سپس آبجوش و نسکافه را به باقی مواد اضافه میکنیم.
در آخر آرد و بکینگ پودر را الک میکنیم و به صورت مرحلهای به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا باهم مخلوط شوند.
در آخر شکلات تلخ هارا خرد میکنیم و داخل خمیر بدست آمده میریزیم تا کوکیهای خوشمزهتری داشته باشیم.
پساز دو ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم. سپس به اندازه دلخواه گلوله میکنیم و داخل سینی فر میچینیم و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر ۱۶۰ درجه میگذاریم.
امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.