صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

انواع بستنی یخی و روش‌های درست کردن آن

  • کد خبر: ۳۲۲۸۲
  • ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۹
یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از شکر استفاده نکنید و از شیرینی طبیعی میوه‌ها بهره ببرید.
 به گزارش شهرآرانیوز،  بستنی یخی یا همان بستنی آلاسکا یکی از نوستالژی‌های دوران کودکی است. بستنی یخی را می‌توانید با انواع میوه‌ها به خصوص میوه‌های فصل تابستان تهیه کنید.

 

 

البته طرز تهیه بستنی با نوشابه، آبلیمو یا همان بستنی یخی لیمو، بستنی یخی شکلاتی و نوشیدنی‌های دیگر هم مرسوم است. بستنی یخی جز انواع دسر ساده و آسان، ارزان و کم هزینه و البته خوشگل است.

بستنی یخی هندوانه و کیوی

 

مواد لازم

هندوانه خرد شده: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
کیوی: ۴ عدد خرد شده
آب لیموترش: نصف یک عدد

 

طرز تهیه

هندوانه خرد شده و آب لیموترش را در میکسر و غذاساز بریزید و میکس کنید. در قالب بستنی یخی (۷ قالب برای این مقدار مواد بستنی کافی است) مخلوط هندوانه و آب لیموترش را به اندازه کافی بریزید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند. در این فاصله کیوی را هم در میکسر پوره کنید و روی مواد هندوانه که یخ زده بریزید. دوباره بستنی یخی را به مدت ۵ ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی آماده شود. برای جدا کردن همه‌ی انواع بستنی یخی از قالب آن را به مدت ۵ ثانیه یا کمی بیشتر در آب گرم نگه دارید تا جدا شود.

بستنی یخی توت فرنگی

 

 

مواد لازم

توت فرنگی: ۵۰۰ گرم
شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نعنا: ۲ شاخه
آب: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار
طرز تهیه

ابتدا توت فرنگی‌های شسته شده را در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. در این فاصله آب، شکر و نعنا را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید تا شربت غلیظ شود و قوام بپیدا کند. شربت را از صافی رد کنید. حالا توت فرنگی‌های یخ زده را به همراه شربت در میکسر بریزید و پوره کنید. مایه بستنی یخی به دست آماده را در قالب بستنی یخی بریزید و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا یک بستنی آلاسکای خوشمزه و خوشرنگ تحویل بگیرید.

بستنی یخی چوبی انبه و هلو

مواد لازم

هلو: ۳۰۰ گرم
انبه: ۳۰۰ گرم
عسل: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار
طرز تهیه

هلو و انبه را خرد کنید و به همراه عسل در میکسر یا غذاساز پوره کنید. مایه بستنی به دست آمده را در قالب بستنی یخی بریزید و در هر کدام یک چوب بستنی هم بگذارید. قالب‌های بستنی را در فریزر بگذارید و چند ساعت صبر کنید تا بستنی یخی ببندد.

بستنی یخی آناناس، توت فرنگی و پرتقال

مواد لازم

توت فرنگی: ۲۰ عدد
آب آناناس: ۴ قاشق غذاخوری
آب پرتقال: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه

همه مواد را در میکسر بریزید و مخلوط کنید. مایه به دست آمده را در قالب بستنی یخی بریزید و در فریزر بگذارید تا یخ بزند.

بستنی یخی توت فرنگی خامه‌ای

مواد لازم

توت فرنگی: ۳۰۰ گرم
ماست یونانی: ۱ و ½ لیوان فرانسوی بسته‌دار
خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار
طرز تهیه

توت فرنگی‌های شسته شده را خرد کنید و در میکسر یا غذاساز پوره کنید. در اواسط کار ¼ لیوان آب و ۱ قاشق غذاخوری شکر به توت فرنگی‌ها اضافه کنید و یکدست پوره کنید. خامه و ماست را با هم ترکیب کنید و با چنگال خوب بزنید تا یکدست شود. در هر قالب بستنی یخی نصف از مایه پوره و نصف دیگر را مخلوط ماست و خامه بریزید. قالب بستنی یخی را به مدت ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد.

بستنی آلاسکا چند رنگ

مواد لازم

تمشک: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
توت فرنگی: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
زغال اخته یا بلوبری: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب یا شیر: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
طرز تهیه

برای درست کردن این بستنی یخی که طعمی شبیه بستنی یخی لواشکی دارد ابتدا میوه‌ها را در میکسر پوره کنید و سپس شیر و شکر را اضافه کنید (اضافه کردن یک یا دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه هم بد نیست). سپس مایه بستنی را در قالب بستنی یخی بریزید و چند ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد.

بستنی یخی انبه خامه‌ای

مواد لازم

پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
وانیل: ½ قاشق چایخوری
شیر: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه

ابتدا انبه را در میکسر پوره کنید. انبه را در یک ظرف بریزید و میکسر را بشورید. سایر مواد را هم در مخلوط کنید بریزید و میکس کنید. نیمی از قالب را با پوره انبه و نیمی دیگر را با مایه پنیر و خامه میکس شده پر کنید و چند بار قالب را به سطح کار بکوبید تا کمی با هم ترکیب شوند. قالب بستنی را در فریزر بگذارید و چند ساعت صبر کنید تا بستنی خودش را خوب بگیرد و یخ بزند. میوه انبه یک انتخاب مناسب برای تهیه بستنی سنتی خانگی با ثعلب و بدون ثعلب هم هست.
منبع:برترینها
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.