وامی قطره‌چکانی برای بازنشستگان | سهم ناچیز بازنشستگان مشهد و خراسان رضوی از وام ۳۰ میلیونی ویروس جدید «نیپا» جنوب هند را در حالت آماده‌باش قرار داد + ویدئو آنتی بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از استاندارد جهانی تجویز می‌شود خراسان رضوی پیشرو در شناسایی و اهدای عضو در کشور | اهداکنندگان مرگ مغزی به ۳۲۴ بیمار نیازمند به عضو، زندگی دوباره بخشیدند تقریبا تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب مروارید می‌شوند آزمون تعیین رشته مجدد، برای کدام دانش‌آموزان برگزار می‌شود؟ کاهش نسبی دمای هوای برخی مناطق کشور از اواسط هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) متن دقیق آیین‌نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان چیست؟ | واریز مبلغ ماهانه یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان کشوری و لشکری و صندوق فولاد انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران
سرخط خبرها

بستنی سنتی را در خانه تهیه کنید

  • کد خبر: ۳۴۹۵۵
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶
بستنی سنتی را در خانه تهیه کنید
“بستنی سنتی” یکی از دسر‌های بسیار خوشمزه مقوی و قدیمی هست که همیشه و در همه جا طرفداران زیادی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، یخ دربهشت، فالوده، شربت خاکشیر و بستنی جزو دسر‌های پرطرف دار این فصل از سال هستند که در بین آن‌ها بستنی، آن هم از نوع سنتی اش، طرف داران پروپاقرصی دارد تا آن اندازه که پس از گذشت ۶٠ سال از ورودش به ایران، هنوز هیچ دسری نتوانسته است جایگزین آن شود. برای همین تصمیم گرفتیم در پیشنهاد سرآشپز این هفته طرز درست کردن این دسر خوشمزه را آموزش بدهیم.
 
مناسب برای: ۶ نفر
 
زمان تهیه: ٨ ساعت

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی

شیر: ۴ پیمانه
شکر: یک و سه چهارم پیمانه
آرد: سفید یا نشاسته ذرت ۵/٢ قاشق چای خوری
ثعلب : یک قاشق چای خوری
گلاب: یک دوم پیمانه
وانیل: کمی

طرز تهیه:

شکر، آرد، وانیل و ثعلب را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد در شیرحل شود.
 
گلاب را اضافه کنید و همین طور به هم زدن ادامه بدهید تا ترکیب مانند فرنی سفت شود. وانیل را اضافه و زیر حرارت را خاموش کنید تا بستنی سرد شود.
 
بستنی را داخل فریزر بگذارید و هر ٢ ساعت یک بار آن را از فریزر خارج کنید، هم بزنید و دوباره به داخل فریزر برگردانید. این کار را ۴ مرحله تکرار کنید. با این کار، بستنی شما سفت می‌شود، ولی یخ نمی‌زند.
 
نکته: برای تهیه بستنی زعفرانی، باید داخل آن قدری زعفران آب کرده، برای بستنی کاکائویی کمی شکلات آب شده و کاکائو، و برای بستنی میوه‌ای مانند شاتوت یا آلبالو هم باید میوه پوره شده را همراه با خامه به آن اضافه کنید. برای بهتر شدن طعم بستنی سفید هم می‌توانید قدری هل سفید به آن بیفزایید.
 
نکته: استفاده از نشاسته ذرت به جای آرد سفید کیفیت بستنی تان را بهتر خواهد کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->