سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد رونمایی شد زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بستنی سنتی را در خانه تهیه کنید

  • کد خبر: ۳۴۹۵۵
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶
بستنی سنتی را در خانه تهیه کنید
“بستنی سنتی” یکی از دسر‌های بسیار خوشمزه مقوی و قدیمی هست که همیشه و در همه جا طرفداران زیادی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، یخ دربهشت، فالوده، شربت خاکشیر و بستنی جزو دسر‌های پرطرف دار این فصل از سال هستند که در بین آن‌ها بستنی، آن هم از نوع سنتی اش، طرف داران پروپاقرصی دارد تا آن اندازه که پس از گذشت ۶٠ سال از ورودش به ایران، هنوز هیچ دسری نتوانسته است جایگزین آن شود. برای همین تصمیم گرفتیم در پیشنهاد سرآشپز این هفته طرز درست کردن این دسر خوشمزه را آموزش بدهیم.
 
مناسب برای: ۶ نفر
 
زمان تهیه: ٨ ساعت

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی

شیر: ۴ پیمانه
شکر: یک و سه چهارم پیمانه
آرد: سفید یا نشاسته ذرت ۵/٢ قاشق چای خوری
ثعلب : یک قاشق چای خوری
گلاب: یک دوم پیمانه
وانیل: کمی

طرز تهیه:

شکر، آرد، وانیل و ثعلب را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد در شیرحل شود.
 
گلاب را اضافه کنید و همین طور به هم زدن ادامه بدهید تا ترکیب مانند فرنی سفت شود. وانیل را اضافه و زیر حرارت را خاموش کنید تا بستنی سرد شود.
 
بستنی را داخل فریزر بگذارید و هر ٢ ساعت یک بار آن را از فریزر خارج کنید، هم بزنید و دوباره به داخل فریزر برگردانید. این کار را ۴ مرحله تکرار کنید. با این کار، بستنی شما سفت می‌شود، ولی یخ نمی‌زند.
 
نکته: برای تهیه بستنی زعفرانی، باید داخل آن قدری زعفران آب کرده، برای بستنی کاکائویی کمی شکلات آب شده و کاکائو، و برای بستنی میوه‌ای مانند شاتوت یا آلبالو هم باید میوه پوره شده را همراه با خامه به آن اضافه کنید. برای بهتر شدن طعم بستنی سفید هم می‌توانید قدری هل سفید به آن بیفزایید.
 
نکته: استفاده از نشاسته ذرت به جای آرد سفید کیفیت بستنی تان را بهتر خواهد کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->