به گزارش شهرآرانیوز، یخ دربهشت، فالوده، شربت خاکشیر و بستنی جزو دسرهای پرطرف دار این فصل از سال هستند که در بین آنها بستنی، آن هم از نوع سنتی اش، طرف داران پروپاقرصی دارد تا آن اندازه که پس از گذشت ۶٠ سال از ورودش به ایران، هنوز هیچ دسری نتوانسته است جایگزین آن شود. برای همین تصمیم گرفتیم در پیشنهاد سرآشپز این هفته طرز درست کردن این دسر خوشمزه را آموزش بدهیم.
مناسب برای: ۶ نفر
زمان تهیه: ٨ ساعت
مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی
شیر: ۴ پیمانه
شکر: یک و سه چهارم پیمانه
آرد: سفید یا نشاسته ذرت ۵/٢ قاشق چای خوری
ثعلب : یک قاشق چای خوری
گلاب: یک دوم پیمانه
وانیل: کمی
طرز تهیه:
شکر، آرد، وانیل و ثعلب را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد در شیرحل شود.
گلاب را اضافه کنید و همین طور به هم زدن ادامه بدهید تا ترکیب مانند فرنی سفت شود. وانیل را اضافه و زیر حرارت را خاموش کنید تا بستنی سرد شود.
بستنی را داخل فریزر بگذارید و هر ٢ ساعت یک بار آن را از فریزر خارج کنید، هم بزنید و دوباره به داخل فریزر برگردانید. این کار را ۴ مرحله تکرار کنید. با این کار، بستنی شما سفت میشود، ولی یخ نمیزند.
نکته: برای تهیه بستنی زعفرانی، باید داخل آن قدری زعفران آب کرده، برای بستنی کاکائویی کمی شکلات آب شده و کاکائو، و برای بستنی میوهای مانند شاتوت یا آلبالو هم باید میوه پوره شده را همراه با خامه به آن اضافه کنید. برای بهتر شدن طعم بستنی سفید هم میتوانید قدری هل سفید به آن بیفزایید.
نکته: استفاده از نشاسته ذرت به جای آرد سفید کیفیت بستنی تان را بهتر خواهد کرد.