به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک خشک نسکافهای که یکی از انواع کیکهای خوشمزهای است که در کنار نوشیدنیهای سرد و داغ سرو میشود، دستور پخت سادهای دارد که به راحتی میتوان در منزل آن را تهیه و همراه با خانواده نوش جان کرد. در ادامه طرزتهیه کیک خشک نسکافهای را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
برای تهیه ماده اولیه این کیک، ابتدا آبجوش و نسکافه را باهم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و شکر با همزن برقی تا زمانی که حجیم و کشدار شود، هم بزنید. در مرحله بعد، ترکیب نسکافه ای را اضافه کرده، شیر و روغن را پس از افزودن ترکیب نسکافه ای به مواد اضافه کنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک کرده و به مواد قبلی اضافه کنید، بعد از اضافه کردن این مواد لازم است همه مواد کیک را به صورت فولد هم بزنید. سپس داخل قالب مورد نظر بریزید و ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید.
روش تهیه سس این کیک بسیار ساده است، به طوری که می توانید تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، سپس روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کاملا رقیق و یکدست شود. سپس روی کیک بریزید و با گردو یا بادام تزیین کنید.