صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۷۶۶۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
کیک خشک نسکافه‌ای یکی از انواع کیک‌های خوشمزه‌ای است که در کنار نوشیدنی‌های سرد و داغ سرو می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک خشک نسکافه‌ای که یکی از انواع کیک‌های خوشمزه‌ای است که در کنار نوشیدنی‌های سرد و داغ سرو می‌شود، دستور پخت ساده‌ای دارد که به راحتی می‌توان در منزل آن را تهیه و همراه با خانواده نوش جان کرد. در ادامه طرزتهیه کیک خشک نسکافه‌ای را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد موردنیاز برای تهیه کیک خشک نسکافه ای:

تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۲۷۰ گرم
شیر: ۱۴۰ گرم
روغن مایع: ۹۰ گرم
آرد سفید قنادی: ۲۶۰ گرم
بکینگ پودر: ۱۰ گرم
آب جوش: ۶ قاشق غذاخوری
نسکافه گلد: ۲ قاشق غذاخوری

مواد اولیه سس روی کیک:

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
نسکافه گلد: ۱ قاشق چایی‌خوری

طرز تهیه کیک خشک نسکافه ای:

برای تهیه ماده اولیه این کیک، ابتدا آبجوش و نسکافه را باهم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و شکر با همزن برقی تا زمانی که حجیم و کشدار شود، هم بزنید. در مرحله بعد، ترکیب نسکافه ای را اضافه کرده، شیر و روغن را پس از افزودن ترکیب نسکافه ای به مواد اضافه کنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک کرده و به مواد قبلی اضافه کنید، بعد از اضافه کردن این مواد لازم است همه مواد کیک را به صورت فولد هم بزنید. سپس داخل قالب مورد نظر بریزید و ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید.

سس نسکافه:

روش تهیه سس این کیک بسیار ساده است، به طوری که می توانید تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، سپس روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کاملا رقیق و یکدست شود. سپس روی کیک بریزید و با گردو یا بادام تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.