ادل فی بر و الین مازلیش ۲ روان درمانگر هستند که نتایج سالها تجربه و پژوهش میدانی خود در برخورد با نوجوانان را در کتابی با عنوان 《چگونه با نوجوانم صحبت کنم》 نوشته اند.
به گزارش شهرآرانیوز، نوجوانی حدفاصل دنیای شیرین کودکی و دنیای پردغدغه بزرگ سالی است که اگر از آن به برزخ زندگی هم یاد کنیم، پر بیراه نگفته ایم. دختر و پسر هم ندارد.
در این بین، به جز خود نوجوان، این پدر و مادر او هستند که بیشترین تنشها و درگیری را با سن نوجوانی دارند و باید نوجوان را برای گذر از این مرحله سخت و البته مهم به خوبی همراهی کنند، اتفاقی که متأسفانه به دلیل درک نکردن این شرایط حساس، کمتر شاهد وقوع آن در خانوادهها هستیم.
ادل فی بر و الین مازلیش ۲ روان درمانگری هستند که با درک این موضوع مهم و جمع آوری نتایج سالها تجربه و پژوهش میدانی خود در برخورد با نوجوانان و خانواده ها، کتابی با عنوان «چگونه با نوجوانم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که نوجوانم صحبت کند؟» نوشته اند.
آنها در این کتاب که در واقع نوعی کارگاه آموزشی برای والدین است، نحوه ارتباط درست با یک نوجوان و توجه به احساسات او برای داشتن رشدی همه جانبه را آموزش میدهند، تکنیکهای رفتاری جدید و شیرینی که به حل مشکلات روزمره همه والدین دارای فرزند نوجوان کمک بسزایی میکند.
در واقع، این ۲ روان درمانگر بهترین تفکرات روان شناختی را با دانش عملی روز ترکیب کرده اند تا شما والدین عزیز بتوانید پس از مطالعه کتاب، این تفکرات و ایدهها را در خانه تان عملی کنید.
«برخورد درست با احساسات یک نوجوان»، «آیا هنوز هم میخواهید مطمئن شوید؟»، «تنبیه کردن یا نکردن»، «حل کردن مشکلات با هم»، «گذاشتن جلسه با نوجوان»، «صحبت درباره احساسات»، «دوستان و خانواده» و «بودن والدین و نوجوان همیشه در کنار هم» موضوعهایی هستند که در این کتاب برای خوانندگان به بحث و تبادل نظر گذاشته شده است.