هفت مصدوم در تصادف ۲ پراید در جاده قوچان به چناران آدم ربایی میلیاردی در تهران و رها کردن گروگان در مازندران دستگیری سرکرده باند بزرگ قاچاق مواد مخدر در شرق کشور و عامل شهادت دو پلیس ۲ کشته و مصدوم در تصادف خودرو سواری با موتورسیکلت در شهرستان فیروزه (۶ مرداد ۱۴۰۳) برخورد بنز ‌ده‌تن و یک دستگاه سواری ۲۰۶ حادثه آفرید (۶ مرداد ۱۴۰۳) تعرض راننده شیطان‌صفت به دختر جوان فرار دختر نوجوان با مرد سابقه‌دار الزام به استفاده از سامانه تعیین اجاره بها در مشهد | ۱۷ مشاور املاک متخلف پلمب شدند (۶ مرداد ۱۴۰۳) «هگمتانه» ثبت جهانی شد (۶ مرداد ۱۴۰۳) فردا یکشنبه (۷ مرداد ۱۴۰۳) هیچ ازدواج و طلاقی در کشور ثبت نمی‌شود قیمت بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۳ مشخص شد کاسبی با تب دنگی! وام ۳۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری چه زمانی واریز می‌شود؟ چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ اقدامات اورژانسی در زمان گرمازدگی کدام است؟ هواشناسی هشدار داد؛ تشدید رگبار و رعدوبرق در ۱۳ استان و احتمال وقوع سیلاب در هفته جاری (۶ مرداد ۱۴۰۳) تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان‌رضوی در روز یکشنبه (۷ مرداد ۱۴۰۳) حکم اعدام پرستار قلابی به زودی اجرا می‌شود ثبت اعتراض به نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تمدید شد + جزئیات نتایج آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ (۶ مرداد ۱۴۰۳) آزار و اذیت شیطانی زن جوان در پوشش مسافرکشی در پایتخت (۶ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معرفی کتاب کروناشناسی با زبان کودکانه

  • کد خبر: ۳۵۸۴۱
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰
معرفی کتاب کروناشناسی با زبان کودکانه
وقتی باید‌ها و نباید‌ها درباره یک موضوع خطاب به بچه‌ها زیاد می‌شود، معمولا نتیجه عکس می‌دهد. بیشتر بچه‌ها قصد لج بازی با والدینشان را ندارند، ولی به دلیل شیطنت و بازیگوشی، خیلی زود آنچه را باید، فراموش می‌کنند. برای همین، مدام مجبور می‌شوید به آن‌ها تذکر بدهید.
وقتی باید‌ها و نباید‌ها درباره یک موضوع خطاب به بچه‌ها زیاد می‌شود، معمولا نتیجه عکس می‌دهد. بیشتر بچه‌ها قصد لج بازی با والدینشان را ندارند، ولی به دلیل شیطنت و بازیگوشی، خیلی زود آنچه را باید، فراموش می‌کنند. برای همین، مدام مجبور می‌شوید به آن‌ها تذکر بدهید.
 
برای نمونه، درباره رعایت نکات بهداشتی‌ای که این روز‌ها جامعه درگیر آن شده است: «دستات رو به صورتت نزن. مریض می‌شی»، «دست به اون وسایل نزن، آلوده اند.»، «دستت رو با صابون تمیز بشور. این طوری فایده نداره.»، «وقتی با دوستت بازی می‌کنی، این قدر بهش نچسب.» و... این در حالی است که عمر عمل به آن‌ها بیش از چند دقیقه نیست.
 
گذشته از این موضوع، شما با حساسیت‌های بیش ازاندازه تان، پیگیری کردن‌های مداوم خبر‌های ابتلا و مرگ ومیر از رسانه ها، و بزرگ نمایی بیماری برای بچه‌ها با هدف ترساندن آن ها، بدون آنکه خودتان متوجه باشید، اضطراب شدیدی در آن‌ها ایجاد می‌کنید. این در حالی است که خیلی وقت‌ها اصلا نیازی نیست مستقیم درباره موضوعی با بچه‌ها حرف بزنیم. در عوض، خیلی راحت‌تر می‌توانیم حساسیت آن موضوع را از زبان شخص دیگری و در قالب یک داستان یا توصیه برای آن‌ها بگوییم. این مسئله باعث شده است جاینت رابیت در همان اوایل همه گیری بیماری کرونا به نوشتن کتابی با نام «کرونا ویژه کودکان» رو بیاورد تا بتواند آنچه را بچه‌ها باید درباره این بیماری بدانند، غیرمستقیم و با تصاویر جذاب و رنگارنگ به آن‌ها آموزش بدهد. توصیه می‌کنیم شما هم این کتاب را که در ۲۶ صفحه منتشر شده است، تهیه و مطالعه کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->