فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توامان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است تصویب افزایش حقوق نیروهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۳ تامین کامل امنیت آزمون سراسری ۱۴۰۳ در مشهد | گزارشی از تقلب ارائه نشده است کشف بیش از ۷ تن برنج تقلبی در مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی در سال ۱۴۰۳ | سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایش نیافته است تعرض به زنان عزادار به بهانه شرکت در مراسم ترحیم نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان چیست؟ قانون مهریه چند سالی است که معطل مانده است بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
سرخط خبرها

معرفی کتاب کروناشناسی با زبان کودکانه

  • کد خبر: ۳۵۸۴۱
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰
معرفی کتاب کروناشناسی با زبان کودکانه
وقتی باید‌ها و نباید‌ها درباره یک موضوع خطاب به بچه‌ها زیاد می‌شود، معمولا نتیجه عکس می‌دهد. بیشتر بچه‌ها قصد لج بازی با والدینشان را ندارند، ولی به دلیل شیطنت و بازیگوشی، خیلی زود آنچه را باید، فراموش می‌کنند. برای همین، مدام مجبور می‌شوید به آن‌ها تذکر بدهید.
وقتی باید‌ها و نباید‌ها درباره یک موضوع خطاب به بچه‌ها زیاد می‌شود، معمولا نتیجه عکس می‌دهد. بیشتر بچه‌ها قصد لج بازی با والدینشان را ندارند، ولی به دلیل شیطنت و بازیگوشی، خیلی زود آنچه را باید، فراموش می‌کنند. برای همین، مدام مجبور می‌شوید به آن‌ها تذکر بدهید.
 
برای نمونه، درباره رعایت نکات بهداشتی‌ای که این روز‌ها جامعه درگیر آن شده است: «دستات رو به صورتت نزن. مریض می‌شی»، «دست به اون وسایل نزن، آلوده اند.»، «دستت رو با صابون تمیز بشور. این طوری فایده نداره.»، «وقتی با دوستت بازی می‌کنی، این قدر بهش نچسب.» و... این در حالی است که عمر عمل به آن‌ها بیش از چند دقیقه نیست.
 
گذشته از این موضوع، شما با حساسیت‌های بیش ازاندازه تان، پیگیری کردن‌های مداوم خبر‌های ابتلا و مرگ ومیر از رسانه ها، و بزرگ نمایی بیماری برای بچه‌ها با هدف ترساندن آن ها، بدون آنکه خودتان متوجه باشید، اضطراب شدیدی در آن‌ها ایجاد می‌کنید. این در حالی است که خیلی وقت‌ها اصلا نیازی نیست مستقیم درباره موضوعی با بچه‌ها حرف بزنیم. در عوض، خیلی راحت‌تر می‌توانیم حساسیت آن موضوع را از زبان شخص دیگری و در قالب یک داستان یا توصیه برای آن‌ها بگوییم. این مسئله باعث شده است جاینت رابیت در همان اوایل همه گیری بیماری کرونا به نوشتن کتابی با نام «کرونا ویژه کودکان» رو بیاورد تا بتواند آنچه را بچه‌ها باید درباره این بیماری بدانند، غیرمستقیم و با تصاویر جذاب و رنگارنگ به آن‌ها آموزش بدهد. توصیه می‌کنیم شما هم این کتاب را که در ۲۶ صفحه منتشر شده است، تهیه و مطالعه کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->