تأیید کتک خوردن معلم زرندی از پدر دانش‌آموز | پیگیری‌های قانونی و قضایی در حال انجام است شناسایی ۱۷ مورد بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۵۷ کودک در غزه به دلیل سوءتغذیه رسیدن به اهداف سند تحول در نظام آموزشی نیازمند کمک فرهنگیان است افزایش چشمگیر بودجه دانشگاه فرهنگیان در دولت چهاردهم | نخبه‌ترین دانشجویان به این دانشگاه می‌آیند آموزش‌های شخصی‌سازی‌شده هوش مصنوعی، خلأ توجه فردی معلم را جبران می‌کند مشخصات کامیون‌داران مشهدی که در سانحه بندرعباس جان خود را از دست دادند + جزئیات و فیلم کتب درسی دانش‌آموزان استثنایی بدون تأخیر توزیع می‌شود ماما، مدافع خط مقدم سلامت مادر و نوزاد  راز‌های پنهان تاثیر خوراکی‌های ترش بر سلامتی وزیر آموزش و پرورش: آموزش استفاده از هوش مصنوعی از اهداف نظام آموزشی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از چهارشنبه خنک می‌شود اهدای اعضای بانوی جوان مرگ مغزی مشهدی، جان ۶ بیمار را نجات داد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ورود ۸۵ هزار نیروی جدید به دانشگاه فرهنگیان از سال آینده | بیشترین سهم جذب معلم برای هنرستان‌ها تسویه‌حساب خانوادگی در کف خیابان در مشهد جزئیات برگزاری آزمون استخدامی ۱۴۰۴ معلمان اعلام شد + شرایط قبولی زمان پرداخت حقوق اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد؟ | باز هم تأخیر در پرداخت حقوق طرح سازمان پژوهش برای ساماندهی برنامه‌های درسی تصویب شد مقررات ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به‌زودی اعلام می‌شود تکلیف کنکوری‌های مشکوک به تقلب چه شد؟ | تا کنون چندین کمیته تخصصی برگزار شده است ممنوعیت حمل آب زمزم برای زائران حج ۱۴۰۴ ۷۰ درصد کیسه‌های خون فیلتردار شده‌اند آغاز فرایند توزیع واکسن پنج‌گانه ایرانی در کشور از امروز (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رگبار و رعدوبرق در شمال غرب و گردوخاک در جنوب و تهران و البرز (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) روغن گل مغربی چه فوایدی دارد؟ باور‌های غلط درباره ویتامین‌ها و مکمل‌ها ارتباط بی‌اختیاری ادرار در زنان با خطر بیماری قلبی سه عادت مضر برای سلامت در دهه چهارم زندگی جزئیات و نحوه دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی + شرایط و مدارک لازم خراسان رضوی، رتبه دوم جرائم سایبری در کشور | پیگیری‌های پلیس فتا برای دستگیری ادمین یک کانال تلگرامی هتاک ادامه دارد
سرخط خبرها

معرفی کتاب کروناشناسی با زبان کودکانه

  • کد خبر: ۳۵۸۴۱
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰
معرفی کتاب کروناشناسی با زبان کودکانه
وقتی باید‌ها و نباید‌ها درباره یک موضوع خطاب به بچه‌ها زیاد می‌شود، معمولا نتیجه عکس می‌دهد. بیشتر بچه‌ها قصد لج بازی با والدینشان را ندارند، ولی به دلیل شیطنت و بازیگوشی، خیلی زود آنچه را باید، فراموش می‌کنند. برای همین، مدام مجبور می‌شوید به آن‌ها تذکر بدهید.
وقتی باید‌ها و نباید‌ها درباره یک موضوع خطاب به بچه‌ها زیاد می‌شود، معمولا نتیجه عکس می‌دهد. بیشتر بچه‌ها قصد لج بازی با والدینشان را ندارند، ولی به دلیل شیطنت و بازیگوشی، خیلی زود آنچه را باید، فراموش می‌کنند. برای همین، مدام مجبور می‌شوید به آن‌ها تذکر بدهید.
 
برای نمونه، درباره رعایت نکات بهداشتی‌ای که این روز‌ها جامعه درگیر آن شده است: «دستات رو به صورتت نزن. مریض می‌شی»، «دست به اون وسایل نزن، آلوده اند.»، «دستت رو با صابون تمیز بشور. این طوری فایده نداره.»، «وقتی با دوستت بازی می‌کنی، این قدر بهش نچسب.» و... این در حالی است که عمر عمل به آن‌ها بیش از چند دقیقه نیست.
 
گذشته از این موضوع، شما با حساسیت‌های بیش ازاندازه تان، پیگیری کردن‌های مداوم خبر‌های ابتلا و مرگ ومیر از رسانه ها، و بزرگ نمایی بیماری برای بچه‌ها با هدف ترساندن آن ها، بدون آنکه خودتان متوجه باشید، اضطراب شدیدی در آن‌ها ایجاد می‌کنید. این در حالی است که خیلی وقت‌ها اصلا نیازی نیست مستقیم درباره موضوعی با بچه‌ها حرف بزنیم. در عوض، خیلی راحت‌تر می‌توانیم حساسیت آن موضوع را از زبان شخص دیگری و در قالب یک داستان یا توصیه برای آن‌ها بگوییم. این مسئله باعث شده است جاینت رابیت در همان اوایل همه گیری بیماری کرونا به نوشتن کتابی با نام «کرونا ویژه کودکان» رو بیاورد تا بتواند آنچه را بچه‌ها باید درباره این بیماری بدانند، غیرمستقیم و با تصاویر جذاب و رنگارنگ به آن‌ها آموزش بدهد. توصیه می‌کنیم شما هم این کتاب را که در ۲۶ صفحه منتشر شده است، تهیه و مطالعه کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->