معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معرفی کتاب «ایجاد انگیزه در کودکان» نوشته الیزابت هارتلی بروئر

  • کد خبر: ۵۱۶۴۷
  • ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵
معرفی کتاب «ایجاد انگیزه در کودکان» نوشته الیزابت هارتلی بروئر
اگر بتوانیم در کودکی انگیزه لازم برای تحصیل، ورزش یا هر فعالیت دیگری را به وجود بیاوریم، دیگر نیازی نیست که دائم حرص وجوش کار‌های او را بخوریم و نگران آینده اش باشیم
شهرآرانیوز؛ انگیزه برای ما آدم‌ها حکم موتور محرکی را دارد که باعث می‌شود بتوانیم از عهده بسیاری از فعالیت‌های مختلف برآییم و به سوی هدف و موفقیت در زندگی پیش برویم. این موضوع درباره کودکان هم صدق می‌کند. یعنی اگر بتوانیم در کودکی انگیزه لازم برای تحصیل، ورزش یا هر فعالیت دیگری را به وجود بیاوریم، دیگر نیازی نیست که دائم حرص وجوش کار‌های او را بخوریم و نگران آینده اش باشیم و به دنبال رتق و فتق تک تک کار‌ها و برنامه هایش باشیم. الیزابت هارتلی بروئر در کتاب «ایجاد انگیزه در کودکان» که امروز قصد داریم آن را به شما معرفی کنیم، می‌گوید: «انگیزش فرایند ظریف و پیچیده‌ای است که مجموعه‌ای از مهارت‌ها و دانش، اعتقادات و احساسات را می‌طلبد.»
 
او در این کتاب برای ایجاد انگیزه در کودکان مراحل مختلفی را بیان می‌کند که والدین باید بتوانند در هرمرحله وظایف خود را به درستی برای عبور از آن مرحله در قبال فرزندانشان انجام بدهند نظیر شناسایی هدف و پی بردن به علت آن، ارزیابی هدف و احساس شایستگی، طرح ریزی مسیر، خواستن و تصمیم گرفتن و موفقیت. ازاین رو، مطالعه این کتاب را به همه والدینی که کودکان دبستانی دارند توصیه می‌کنیم. این کتاب به آن‌ها می‌آموزد که چگونه تلاش کنند به کنجکاوی‌های کودکشان دامن بزنند، به او فرصت خودآزمایی و خودیاری بدهند و برایش محیطی باثبات و اطمینان بخش فراهم کنند که کسب تجربه‌های موفقیت آمیز و خودیاری در آن امکان پذیر باشد، نه اینکه مانند بسیاری از والدین، با کودکشان به رقابت بپردازند و پیشرفت‌های او را مرهون تلاش‌های خود بدانند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->