صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سالم‌ترین غذاها برای خنثی کردن اثرات آلودگی هوا

  • کد خبر: ۵۵۴۵۷
  • ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۶
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: آلودگی هوا عامل افزایش ابتلا به کرونا بوده و مصرف برخی موادغذایی برای پیشگیری از مضرات آلودگی هوا مفید است.
به گزارش شهرآرانیوز، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: بر اساس مطالعات علمی آلودگی هوا یکی از عوامل افزایش بیماری کروناست. انجام رژیم غذایی متناسب به منظور کاهش اثرات سوء ناشی از آلودگی هوا اهمیت دارد. پس توصیه می‌کنیم از مصرف غذا‌های چرب، سوسیس، کالباس، تنقلات کم ارزش مانند چیپس، پفک و نوشابه‌های گازدار خوددداری کنید.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در طول روز آب فراوان میل کنید. استفاده از منابع ویتامین D و مصرف شیر را در برنامه غذایی خود داشته باشید. نسبت به مصرف سیر، پیاز و تره فرنگی جهت محافظت از مخاط دستگاه تنفسی اقدام کنید. از مواد غذایی مانند کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو که غنی از ویتامین C هستند، استفاده کنید. مصرف روزانه یک عدد سیب عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش می‌دهد.

لاری تصریح کرد: میوه‌هایی مانند پرتقال که سرشار از پکتین هستند، برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند. مصرف جوانه گندم و روغن‌های گیاهی، جگر و سبزی‌های دارای برگ سبز را که دارای منابع ویتامن E هستند، فراموش نکنید همچنین نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذا‌های دریایی، مرغ، نان و آجیل و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن مثل انبه، کدو حلوایی، فلفل، اسفناج و کلم اقدام کنید.
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.