افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک!
سرخط خبرها

با تره فرنگی نفخ را از بین ببرید

  • کد خبر: ۹۳۱۸۶
  • ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
با تره فرنگی نفخ را از بین ببرید
یکی از سبزیجات خوش‌طعم زمستانی تره‌فرنگی است. تره‌فرنگی خواص زیادی دارد که در این مطلب با برخی از آن‌ها آشنا می‌شوید.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از سبزیجات خوش‌طعم زمستانی تره‌فرنگی است. تره‌فرنگی اگرچه ظاهری شبیه پیازچه دارد، اما ابعاد آن خیلی بزرگ است. به لحاظ طعم، شباهت آن بیشتر به سیر و پیاز است. تره‌فرنگی را نه تنها در انواع آش و سوپ استفاده می‌کنند بلکه از آن خوراک‌های متنوع و حتی خورش هم درست می‌کنند.

تره‌فرنگی سرشار از بتاکاروتن،  ویتامین C، مقدار کمی ویتامین B ۵, B ۴, B ۳, B ۲, B ۱ و کلسیم،  منیزیم، فسفر،  پتاسیم، سدیم، منگنز، مقدار کمی آهن و روی است.

تره در طب سنتی خیلی گرم و تا حدودی خشک است.

مصرف تره برای دفع سنگ کلیه و مثانه توصیه می‌شود.

اگر سرمای سختی خورده‌اید و مبتلا به لارنژیت یا برونشیت شده‌اید، تره‌فرنگی را به صورت پخته در سوپ و آش زیاد مصرف کنید.  تره‌فرنگی پخته صدای گرفته را باز کرده و ورم گلو و به طور کلی التهابات دستگاه تنفسی را از بین می‌برد. در ضمن ضدسرفه هم است.

تره به علت داشتن منیزیم یکی از سبزی‌های ضدسرطان به حساب می‌آید.

دو یا سه عدد تره‌فرنگی را به صورت حلقه‌حلقه ببرید و در آب به مدت یک یا دو ساعت بجوشانید. بعد آن را صاف کنید و روزی دو یا سه فنجان در فواصل وعده‌های غذایی بنوشید. به این ترتیب، سوءهاضمه و نفخ شما برطرف می‌شود.

خوردن تره‌فرنگی پخته برای یبوست بسیار مفید است.

تره‌فرنگی درد و سوزش نقرس و حتی کمردرد را تسکین می‌دهد. می‌گویند روزی یک بار تره‌فرنگی پخته را که ۲۴ ساعت در سرکه خوابانده‌اید، روی ناحیه دردناک بگذارید.

یکی از بهترین مرهم‌ها برای محل نیش زنبور یا حشرات دیگر، تره‌فرنگی است. برای این منظور تره‌فرنگی را پس از شستن له کرده و روی محل گزیدگی بگذارید. البته اگر نیش در محل نیش‌زدگی باقی مانده است، ابتدا آن را بیرون آورده و سپس مرهم را بگذارید.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->