هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

با تره فرنگی نفخ را از بین ببرید

  • کد خبر: ۹۳۱۸۶
  • ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
با تره فرنگی نفخ را از بین ببرید
یکی از سبزیجات خوش‌طعم زمستانی تره‌فرنگی است. تره‌فرنگی خواص زیادی دارد که در این مطلب با برخی از آن‌ها آشنا می‌شوید.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از سبزیجات خوش‌طعم زمستانی تره‌فرنگی است. تره‌فرنگی اگرچه ظاهری شبیه پیازچه دارد، اما ابعاد آن خیلی بزرگ است. به لحاظ طعم، شباهت آن بیشتر به سیر و پیاز است. تره‌فرنگی را نه تنها در انواع آش و سوپ استفاده می‌کنند بلکه از آن خوراک‌های متنوع و حتی خورش هم درست می‌کنند.

تره‌فرنگی سرشار از بتاکاروتن،  ویتامین C، مقدار کمی ویتامین B ۵, B ۴, B ۳, B ۲, B ۱ و کلسیم،  منیزیم، فسفر،  پتاسیم، سدیم، منگنز، مقدار کمی آهن و روی است.

تره در طب سنتی خیلی گرم و تا حدودی خشک است.

مصرف تره برای دفع سنگ کلیه و مثانه توصیه می‌شود.

اگر سرمای سختی خورده‌اید و مبتلا به لارنژیت یا برونشیت شده‌اید، تره‌فرنگی را به صورت پخته در سوپ و آش زیاد مصرف کنید.  تره‌فرنگی پخته صدای گرفته را باز کرده و ورم گلو و به طور کلی التهابات دستگاه تنفسی را از بین می‌برد. در ضمن ضدسرفه هم است.

تره به علت داشتن منیزیم یکی از سبزی‌های ضدسرطان به حساب می‌آید.

دو یا سه عدد تره‌فرنگی را به صورت حلقه‌حلقه ببرید و در آب به مدت یک یا دو ساعت بجوشانید. بعد آن را صاف کنید و روزی دو یا سه فنجان در فواصل وعده‌های غذایی بنوشید. به این ترتیب، سوءهاضمه و نفخ شما برطرف می‌شود.

خوردن تره‌فرنگی پخته برای یبوست بسیار مفید است.

تره‌فرنگی درد و سوزش نقرس و حتی کمردرد را تسکین می‌دهد. می‌گویند روزی یک بار تره‌فرنگی پخته را که ۲۴ ساعت در سرکه خوابانده‌اید، روی ناحیه دردناک بگذارید.

یکی از بهترین مرهم‌ها برای محل نیش زنبور یا حشرات دیگر، تره‌فرنگی است. برای این منظور تره‌فرنگی را پس از شستن له کرده و روی محل گزیدگی بگذارید. البته اگر نیش در محل نیش‌زدگی باقی مانده است، ابتدا آن را بیرون آورده و سپس مرهم را بگذارید.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->