اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت میبرید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذاهای بیشتری داشته باشید که میتوان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت میبرید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذاهای بیشتری داشته باشید که میتوان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید. از کتلت بادمجان میتوان برای پیش غذا یا حتی وعده شام استفاده کرد.
مناسب برای
٨ نفر
زمان برای پخت
٣٠ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۳۰۰ تومان
مواد موردنیاز برای تهیه کتلت بادمجان
- بادمجان ۳ عدد
- نان تست ۶ عدد
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۶ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل و پودر سیر به دلخواه
روش تهیه کتلت بادمجان
لبه نانهای تست را جدا و نانها را خرد کنید. سپس شیر را به آن بیفزایید تا خمیر شود.
بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را نگینی ریز خرد کنید. سپس آنها را با قدری روغن سرخ کنید و اجازه بدهید سرد شوند.
بادمجانهای سردشده را به مخلوط نان و شیر اضافه کنید. سپس تخم مرغ و قدری نمک و فلفل و پودرسیر -اگر دوست داشتید- به آن بیفزایید. مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست و یکنواخت ایجاد شود.
دستتان را خیس کند و قدری از خمیر را بردارید و به صورت کتلت درآورید. سپس آنها را یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید.
نکته: اگر پس از اضافه کردن همه مواد، خمیرتان هنوز شل بود، قدری آرد سوخاری به آن اضافه کنید. فقط مراقب باشید زیاد نریزید، چون خمیر کتلت خشک خواهد شد.