بررسی علت سقط جنین در خانواده‌ها آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی، هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی آزمون دکتری ۱۴۰۴ وزارت بهداشت چه زمانی برگزار می‌شود؟ با ترک سیگار طول عمر خود را افزایش دهید ۵۶ درصد زایمان‌های کشور سزارین است سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل
سرخط خبرها

طرز تهیه «ریزه‌کوفته» کرمانشاهی که ارزش غذایی بالایی دارد

  • کد خبر: ۸۲۵۰۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
طرز تهیه «ریزه‌کوفته» کرمانشاهی که ارزش غذایی بالایی دارد
ریزه‌کوفته کرمانشاهی یکی از غذا‌های خوشمزه اصیل و سنتی است که هر کسی را که یکبار آن را امتحان کند وادار به تهیه دوباره آن می‌سازد. درست است غذا‌های سنتی کمی زمان بر هستند، ولی خاصیت و ارزش غذایی آن‌ها خیلی زیاد است.

به گزارش شهرآرانیوز، ریزه‌کوفته یا کوفته قلقلی را باید جزو غذا‌های پرطرف‌دار در بیشتر شهر‌های ایران دانست، البته با تفاوت‌هایی در دستورپخت، درست مانند کوفته که در هر شهری اصالت پخت خودش را دارد. این خوراک خوشمزه را در کرمانشاه با انار درست می‌کنند و همراه با پلو می‌خورند، مانند مرغ ترش شمالی. برای همین، امروز می‌خواهیم در سفری که به آشپزخانه‌های شهر‌های مختلف داریم، دستورپخت ریزه‌کوفته کرمانشاهی را باهم یاد بگیریم:

برای تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه:۹۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه ریزه‌کوفته

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
تخم‌مرغ: یک‌عدد
پودر سوخاری: یک قاشق غذاخوری
ادویه کاری و پاپریکا: به‌میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به‌میزان لازم
رب انار: نصف پیمانه
آب گوشت: ۲ پیمانه
آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز: یک قاشق غذاخوری
دانه انار: ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه

پیاز‌ها را ریز رنده کنید و آب اضافی آن‌ها را بگیرید. سپس با گوشت چرخ‌کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کنید.

تخم‌مرغ، پودر سوخاری، ادویه کاری و پاپریکا را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و مواد را ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید تا یکدست و چسبناک شوند. حالا روی آن‌ها را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید.

درون تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. روغن که داغ شد، از مایه خمیر گوشت به اندازه یک گردو بردارید و آن را گلوله کنید و درون روغن سرخ کنید. همه کوفته‌قلقلی‌ها را که سرخ کردید، آن‌ها را کناری بگذارید.

برای درست کردن سس غذا، آب‌گوشت را با رب انار داخل تابه دیگری بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. سپس آرد ذرت، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و اجازه بدهید سس بجوشد و کمی غلیظ شود.

کوفته‌ها را درون سس بریزید و اجازه بدهید سس به خورد کوفته‌ها برود. در ۵ دقیقه پایانی دانه‌های انار را به همراه گشنیز خردشده به سس اضافه کنید.

 

ریزه‌کوفته کرمانشاهی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->