تولید واکسن نوترکیب آنفلوانزا H۵ برای اولین بار در کشور قول وزیر کار به بازنشستگان: تلاش می‌کنیم صدور احکام همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در این ماه انجام شود (۳ مرداد ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۸۴۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۹ خودروی متخلف (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی با تخلفات مدیران مدارس اثرگذاری فراورده‌های دفع پشه آئدس موجود در بازار اثبات نشده است تنهامرکز جامع درمان بیماران ام‌اس شرق کشور در بیمارستان قائم(عج) مشهد فعال است گرمازدگی می‌تواند به سکته قلبی منجر شود درباره راهکارهای مدیریت اضطراب در خانه آخرین اخبار از صدور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (۳ مرداد ۱۴۰۳) پشه آئدس عامل ۴ بیماری | ۸۰ درصد مبتلایان تب دنگی علائم خفیف دارند همه در مدیریت مصرف آب همراه باشیم دهک‌های یک تا چهار، با ۱۰۰ میلیون تومان صاحب‌خانه می‌شوند روایتی متفاوت از دیدار تولیت آستان قدس با خانواده خیرخواه مشهدی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه ٣ مرداد ١۴٠٣) | دمای مشهد به ۴۰ درجه می‌رسد چاقی ارتباط تنگاتنگی با اضطراب و افسردگی دارد ابلاغ شیوه نامه انتخاب و انتصاب مدیران مدارس برنامه رژیم غذایی باید زیر نظر پزشک متخصص تغذیه انجام شود آفت کشی یا  آدم کشی؟ | درباره خطر استفاده از خدمات سم‌پاش‌های غیرمجاز صادرات داروی ایرانی سکته مغزی و قلبی
سرخط خبرها

چطور چلو دیزی کاشانی درست کنیم؟

  • کد خبر: ۸۱۷۷۵
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱
چطور چلو دیزی کاشانی درست کنیم؟
دیزی پلو یا چلودیزی از غذا‌های سنتی ایرانی است که کاشانی‌ها آن را خوب می‌شناسند. این غذای خوشمزه ترکیبی از مواد درون آبگوشت و برنج است که حتما باید آن را یک بار هم شده امتحان کنید.

مقدم  | شهرآرانیوز؛ دیزی پلو یا چلودیزی از غذا‌های سنتی ایرانی است که کاشانی‌ها آن را خوب می‌شناسند. این غذای خوشمزه ترکیبی از مواد درون آبگوشت و برنج است که حتما باید آن را یک بار هم شده امتحان کنید. ترکیب گوشت، برنج و لوبیا به این خوراک ارزش غذایی زیادی داده‌است و همراه با یک سالاد سبزی، وعده غذایی کاملی برای بچه‌ها محسوب می‌شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه چلو دیزی کاشانی

تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۹۰ دقیقه
گوشت بره (سردست یا ران): ۵۰۰ گرم
برنج: ۴ پیمانه
لوبیای چشم‌بلبلی: ۲ پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد
روغن حیوانی (کره): ۱۰۰ گرم
زردچوبه: ۳ قاشق چای‌خوری
نمک: به میزان لازم


روش تهیه چلو دیزی کاشانی

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و درون قابلمه‌ای همراه با مقداری روغن تفت بدهید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و سرتفت بدهید تا طعم خامی زردچوبه از بین برود.
گوشت را نگینی درشت برش بزنید و همراه با پیاز، مقداری تفت بدهید تا رنگ آن برگردد.
لوبیای چشم‌بلبلی را با ۳ لیوان آب به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت و لوبیا خوب بپزد.
گوشت و لوبیا که پخت، به آن برنج شسته همراه با مقداری آب، نمک و روغن بیفزایید. از این مرحله به بعد، درست باید مانند پخت کته عمل کنید. برنج که دم کشید، آماده خوردن است.

نکته:
برای تهیه پلو، از کره حیوانی استفاده کنید. سبک، زودهضم و خوش‌عطر است.
*اگر از گوشتی جز بره استفاده می‌کنید، به زمان پخت گوشت اضافه کنید. هم‌چنین آن را همراه با لوبیای چشم‌بلبلی نپزید، چون لوبیا‌ها له می‌شود.
*زمان اضافه کردن برنج، حواستان به حجم آب درون ظرف باشد، چون آب زیاد سبب خمیرشدن برنج می‌شود.
*دیزی‌پلو به همین سادگی پخته می‌شود. می‌توانید پس از دم کشیدن برنج، به آن مقداری زعفران یا زرشک هم برای تزیین اضافه کنید.

چلو دیزی کاشانی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->