صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

معرفی طرز تهیه خوراک دل مرغ

  • کد خبر: ۵۸۰۰۰
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۲
خوراک دل مرغ از غذا‌های خوش مزه و فست فودی ایرانی است که با سبزی‌های مختلفی می‌توان آن را طعم دار کرد و پخت.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ خوراک دل مرغ از غذا‌های خوش مزه و فست فودی ایرانی است که با سبزی‌های مختلفی می‌توان آن را طعم دار کرد و پخت. امروز می‌خواهیم یک روش بسیار ساده تهیه آن را با هم آموزش ببینیم.

مناسب برای
۴ نفر

زمان برای پخت
۳۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر
۶۰۰۰ تومان
 

مواد لازم برای تهیه خوراک دل مرغ:

  • دل مرغ   یک بسته
  • پیاز   ۲ عدد
  • سیر   ٣ حبه
  • نمک   به میزان لازم
  • فلفل   به میزان لازم
  • زردچوبه   به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی   یک قاشق غذاخوری
  • قارچ   ۳۰۰ گرم
  • روغن   به میزان لازم

 

طرز تهیه خوراک دل مرغ:

پیاز و سیر را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید. پیاز که طلایی شد، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

 
 
دل مرغ‌ها را به پیاز طلایی شده اضافه کنید و اجازه بدهید کمی دیگر تفت بخورد. سپس رب را به آن اضافه کنید و سرتفت بدهید.
 
 
یک لیوان آب جوش به مواد تفت داده شده، اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد.
 
 
قارچ‌ها را خرد و به مواد دیگر اضافه کنید. مواد که پخت و آب آن به طور کامل خشک شد، خوراک آماده است.
 
 
 
نکته: برای تمیزکردن دل مرغ ها، آن‌ها را از وسط نصف و قسمت اضافی و چربی روی آن‌ها را جدا کنید. بعد بشویید و اجازه بدهید کامل خشک شوند.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.