صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

روش تهیه شیرینی قهوه

  • کد خبر: ۷۳۶۸۰
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۳
از شیرینی‌های بسیار شیک و مجلسی و خوش‌مز که عطر دوست‌داشتنی قهوه را دارد شیرینی قهوه است، دسری ایده‌آل برای میهمانی‌ها ودورهمی‌ها.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ از شیرینی‌های بسیار شیک و مجلسی و خوش‌مز که عطر دوست‌داشتنی قهوه را دارد شیرینی قهوه است، دسری ایده‌آل برای میهمانی‌ها ودورهمی‌ها. پیشنهاد می‌کنم یک بار هم شده، پخت آن را امتحان کنید.


قیمت برای هر نفر: ۲۰۰ تومان
تعداد: ۴۰ عدد
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
 

مواد لازم برای تهیه شیرینی قهوه

  • آرد قنادی: ١٥٠ گرم
  • آرد برنج: ٥٠ گرم
  • نشاسته ذرت: ٣٠ گرم
  • پودر قند: ٦٠ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • کره: ١٢٥ گرم
  • قهوه دم‌کرده: ٤ قاشق غذاخوری


روش تهیه شیرینی قهوه

کره نرم‌شده و پودر قند را با هم‌زن هم بزنید تا رنگش روشن و پوک شود. سپس زرده تخم‌مرغ و قهوه را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

 


 به‌ترتیب نشاسته ذرت و آرد برنج را به خمیر اضافه کنید و با خمیرزن هم‌زن هم بزنید. حالا آرد قنادی را الک و کم‌کم به خمیر اضافه کنید. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و نیم تا یک ساعت داخل یخچال استراحت بدهید.
 
 
خمیر را پهن کنید و با کاتر قالب بزنید و داخل سینی که کف آن را کاغذ پهن کرده‌اید با فاصله بچینید. سپس ۱۵ دقیقه و با دمای ١٨٩ درجه سانتی‌گراد، درون فری که از قبل گرم کرده‌اید بپزید.
 

نکته‌ها
*در تهیه این شیرینی، به جای قهوه دم‌کرده، می‌توانید از قهوه فوری حل‌شده نیز استفاده کنید.
*کره و زرده تخم‌مرغ را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.
*اگر می‌خواهید تلخی قهوه کمتر شود، کمی پودر قند روی شیرینی‌ها الک کنید.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.