تداوم وزش باد و ریزش باران در خراسان رضوی(۷ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟ شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روان‌شناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روان‌شناس‌نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید
سرخط خبرها
در سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا مطرح شد:

خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر غذا دارد

  • کد خبر: ۱۴۱۶۷
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر غذا دارد
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی از غذا‌ها به عنوان نماد‌های فرهنگی جامعه یاد کرد و گفت: «گردشگری غذا در خراسان رضوی دارای پتانسیل و ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر دارد.»
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی امروز پنج شنبه ۱۹ دیماه ۱۳۹۸ در مراسم آغاز سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا با بیان این مطلب افزود: «تنوع اقلیمی و قومی در ایران باعث شده تا غذا‌های ایرانی نیز دارای تنوع زیاد باشد و از هر منطقه با غذا‌های سنتی آن منطقه یاد شود.»

او با بیان این که گردشگری غذا به نوعی مکمل دیگر گردشگری‌ها محسوب می‌شود، ادامه داد: «معروف‌ترین غذا‌های ایران شامل چلوکباب، قورمه سبزی، فسنجان دیزی سنگی، زرشک پلو، لوبیا پلو، خرشت قیمه، اش رشته و شیشلیک است.»

مکرمی فر یادآورشد: «شیشلیک شاندیز وشله مشهد در فهرست میراث فرهنگی کشور به ثبث رسیده است.»

گفتنی است: سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت غذا و گردشگری در مشهد با مشارکت بخش خصوصی برگزار شده است، این جشنواره و نمایشگاه تا ۲۱ دیماه جاری در محل هتل پارس مشهد در حال برگزاری است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->