به گزارش شهرآرانیوز، جلسه بررسی وضعیت درمانی مشهد امروز (۲۷ آذر ۱۴۰۳) با حضور نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس، محمود شبستری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از معاونین این دانشگاه در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد برگزار شد.
در ابتدای این نشست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن خیر مقدم به نماینده مشهد و سایر حاضرین، ضمن اشاره به آخرین دستاوردهای درمانی مشهد عنوان کرد: در حال حاضر، بیشترین هزینه بخش سلامت، چه تجهیز و چه درمان، متعلق به سرطان بوده و مشهد، بیش از پیش نیازمند راهاندازی بخش پیشرفته سرطان است.
محمود محمودزاده شبستری ادامه داد: خوشبختانه با تعامل خوبی که شکل گرفت، بخش سرطان بیمارستان امام رضا (ع) بهزودی راهاندازی خواهد شد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر، دستگاههای پیشرفته درمان سرطان وارد شده و در انبارهای دانشگاه نگهداری میشود و برآورد ارزش اصلی این دستگاهها، یک همت است.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی عنوان کرد: سلامت و امنیت دو رکن اصلی و اولویت مهم کشور بوده و در حال حاضر بسیار مورد توجه هستند.
نصرالله پژمانفر ادامه داد: از جمله مباحثی که در مجلس شورای اسلامی بر آن تأکید شده و دنبال انجام آن هستیم، بحث تجهیزات درمانی و رسیدگی به وضعیت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی حاشیه شهر مشهد است. همچنین در دیدارهایی که با وزیر بهداشت داشتیم، تلاش کردیم به سرانه واقعی درمان در مشهد برسیم.
وی افزود: مشهد علاوه بر جمعیت ثابت، جمعیت شناور زائر دارد؛ بنابراین سرانه درمان کنونی این شهر بسیار کم و غیرقابل اجراست.
پژمانفر خاطرنشان کرد: در حال حاضر علاوه بر ساکنان مشهد، مراکز درمانی این شهر پذیرای بیمارانی از استانهای همجوار هستند و بر اساس آخرین آماری که از مراکز درمانی مشهد اخذ شده است، بسیاری از استانهای کشور تعدادی قابل توجه بیمار بستریشده در این شهر دارند؛ بنابراین، سؤال پیش میآید که امکانات درمانی در شهرها و استانهای همجوار کم بوده یا امکانات بستری در مشهد قابل توجه است؟
این نماینده مجلس تصریح کرد: متأسفانه امروزه خدمات پزشکی زیرزمینی توسط افراد فاقد صلاحیت و بدون مدارک معتبر تحصیلی از دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سایه کمکاریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد بسیار زیاد شده و باید رسیدگی بیشتری به آن شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه سلامت به ویژه در مشهد باید پیگیری شود و در زمینههای طب سنتی، سرانه سلامت و مولدسازی نیز اقدامات مؤثری انجام پذیرد.
در ادامه این نشست، برخی معاونین و اعضای هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گزارشی از اقدامات حوزه تحت نظارت خود ارائه دادند.