۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

کدام دارو برای افراد مسن خطرناک است؟

  • کد خبر: ۳۰۵۷۹۱
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
کدام دارو برای افراد مسن خطرناک است؟
استومینافن (پارستامول) به طور گسترده به عنوان تب بر و برای کاهش سردرد و درد و درد آتروز استفاده می‌شود و یک داروی بسیار رایج بدون نسخه است. اما یک مطالعه جدید اطلاعات هشدار دهنده‌ای را در مورد استفاده از استومینافن فاش کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج مطالعات جدیدی که توسط محققان دانشگاه ناتینگهام انجام گرفته نشان می‌دهد که دوز‌های مکرر استومینافن در افراد ۶۵ ساله و بالاتر می‌تواند منجر به افزایش خطر عوارض گوارشی، قلبی عروقی و کلیوی شود. یافته‌های این مطالعه در مجله «مراقبت و تحقیق درباره آرتروز» منتشر شده است. پروفسور وییا ژانگ، نویسنده اصلی این مقاله گفت: استومینافن به دلیل ایمنی درک شده، مدت‌هاست که به عنوان اولین خط درمان دارویی برای آرتروز توسط بسیاری از دستورالعمل‌های درمانی، به‌ویژه در افراد مسن‌تر که در معرض خطر بالاتری از عوارض مرتبط با دارو هستند، توصیه می‌شود.

این مطالعه داده‌های مربوط به تحقیقات بالینی «دیتا لینک - گولد» را با تمرکز بر شرکت‌کنندگان ۶۵ ساله و بالاتر با میانگین سنی ۷۵ سال مورد بررسی قرار داد. این افراد حداقل برای یک سال، بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۸، در یک مطب عمومی در انگلستان ثبت نام کرده بودند.

یافته‌های محققان نشان داد که مصرف طولانی استومینافن با افزایش خطر زخم معده، نارسایی قلبی، فشار خون بالا و بیماری مزمن کلیوی مرتبط است. پاراستامول (استامینوفن) به طور گسترده‌ای به عنوان مسکن و کاهش دهنده تب استفاده می‌شود، اما استفاده از آن، به ویژه در افراد مسن، می‌تواند با عوارض مختلفی همراه باشد. یکی دیگر از خطرات نگران کننده تاثیر آن بر عملکرد کبد است. دوز‌های بالا یا استفاده طولانی مدت می‌تواند منجر به مسمومیت کبدی شود و به طور بالقوه باعث نارسایی حاد کبدی شود. این امر به ویژه در سالمندانی که عملکرد کبد آنها ممکن است به دلیل سن یا شرایط قبلی به خطر بیفتد مشکل ساز است.

افراد مبتلابه بیماری‌های کبدی، کسانی که از نوشیدنی‌های الکلی استفاده می‌کنند و کسانی که با داروی ضدانعقاد وارفارین درمان می‌شوند ممکن است سریع‌تر دچار آسیب کبدی ناشی از مصرف استامینوفن شوند و باید استامینوفن را با احتیاط بیشتری مصرف کنند. اگرچه مشکلات ناشی از مصرف استامینوفن در بیشتر موارد درمان‌پذیر است. گاهی اوقات مصرف بیش از حد این دارو می‌تواند به نارسایی کبد بینجامد که درصورت درمان‌نشدن سریعا می‌تواند باعث مرگ بیمار شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->