فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

«پسران نیکل» بهترین فیلم سال ۲۰۲۴ منتقدان فیلم تورنتو شد

  • کد خبر: ۳۰۵۸۹۴
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
«پسران نیکل» بهترین فیلم سال ۲۰۲۴ منتقدان فیلم تورنتو شد
انجمن منتقدان فیلم تورنتو، فیلم «پسران نیکل»، اولین اثر داستانی رامِل راس را به‌عنوان بهترین فیلم سال ۲۰۲۴ انتخاب کرد تا جایگاه این اثر را در فصل جوایز بیش از پیش تثبیت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، انجمن منتقدان فیلم تورنتو، جایزه بهترین کارگردانی را نیز به خاطر این درام که درباره دوستی دو مرد جوان آفریقایی-آمریکایی در یک مدرسه اصلاح و تربیت در دوران قوانین جیم کرو در فلوریدا است، به رامِل راس اهدا کردند. راس همچنین جایزه بهترین فیلم‌نامه اقتباسی را به‌صورت مشترک با جاسلین بارنز دریافت کرد.

فیلم‌های «آنورا» ساخته شان بیکر و «بروتالیست» ساخته بردی کوربت، رتبه‌های دوم بهترین فیلم را کسب کردند.

 فیلم «پسران نیکل» اقتباسی از رمان سال ۲۰۱۹ کالسون وایت‌هد است که اولین نمایش خود را در جشنواره تلوراید داشت و بازیگرانی، چون ایتن هریسه، براندون ویلسون، هَیمیش لینکلیتر، فرد هِچینگر، داوید دیگز و آنجانو الیس-تیلور در آن ایفای نقش کرده‌اند.

در بخش بازیگری، جایزه بهترین بازیگر نقش اصلی به‌صورت مشترک به ماریان ژان-باپتیست برای بازی در فیلم «حقاق سخت» ساخته مایک لی و مایکی مدیسون برای فیلم «آنورا» اعطا شد.

به گزارش ورایتی، جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل نیز به‌صورت مشترک به یورا بوریسوف برای فیلم «آنورا» و کیِران کالکین برای فیلم «یک درد واقعی» ساخته جسی آیزنبرگ تعلق گرفت.

علاوه بر این، جایزه بهترین بازیگر نوظهور به کلارنس مک‌لین برای بازی در فیلم «سینگ سینگ» رسید، در حالی که فلیکس-آنتوان دووال برای بازی در فیلم کانادایی «چوپان ها» جایزه بهترین بازیگر را دریافت کرد.

در بخش‌های دیگر، جایزه بهترین فیلم‌نامه اصلی به پایال کاپادیا برای درام «همه آنچه به عنوان نور تصور می‌کنیم» که در بمبئی روایت می‌شود، تعلق گرفت. این فیلم همچنین جایزه بهترین فیلم بین‌المللی را از آنِ خود کرد. جایزه بهترین انیمیشن به «جریان» ساخته گینتس زیلبالودیس اهدا شد و فیلم «داهومی» ساخته ماتی دیوپ به‌عنوان بهترین مستند سال ۲۰۲۴ معرفی شد.

جایزه بهترین فیلم اول هم به «زن ساعت» اولین تجربه کارگردانی آنا کندریک، تعلق گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->