خط و نشان حماس برای صهیونیستها: اسیران شما فقط با پایان جنگ آزاد می‌شوند گوترش: رهبران جهان برای خلع سلاح هسته‌ای اقدام کنند قطع برق بیش از ۱۶۰ هزار مشترک در سیاتل و غرب واشنگتن در پی طوفان شدید شمار تروریست‌های کشته‌شده در چابهار افزایش یافت (۷ اسفند ۱۴۰۳) تأکید پزشکیان بر بازنگری شرایط برای تردد بدون مشکل ایرانیان مقیم خارج به داخل کشور رئیس کانون وکلای خراسان: احقاق حق مردم بدون استقلال وکیل به‌سختی حاصل می‌شود ویدئو | عراقچی: به پشتیبانی از گروه‌ها و محور مقاومت ادامه می‌دهیم سردار سلامی: پرواز هواپیما‌های صهیونیستی در روز تشییع شهید نصرالله نشان از ترس آنان بود برگزاری آزمون برای استخدام ۸۷۲ نفر در سازمان زندان‌ها رئیس دادگستری خراسان رضوی: اطاله دادرسی‌ می‌تواند زیان‌بار باشد کنفرانس گفتگوی ملی در سوریه با صدور بیانیه پایان یافت رئیس موساد علیه ایران و حزب الله موضع گرفت موافقت مجلس با تمدید ۱۰ماهه دوره ششم شوراها (۷ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قالیباف به اعتراض نمایندگان بابت برداشت از صندوق توسعه ملی روسیه با طرح استقرار نیرو‌های اروپایی در اوکراین مخالفت کرد پایان رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش دستگیری ۶ نفر از اعضای گروهک تروریستی و هلاکت یک نفر در چابهار + فیلم (۷ اسفند ۱۴۰۳) پزشکیان: برای حل مشکلات باید علم داشته باشیم عراقچی: امکان مذاکره مستقیم با آمریکا تا پایان فشار‌های حداکثری وجود ندارد لاوروف: به دنبال ارتقای تبادلات تجاری با ایران هستیم دیدار عراقچی و لاوروف در تهران (۷ اسفند ۱۴۰۳) موافقت کمیسیون امور داخلی با برگزاری انتخابات شوراها در فروردین‌ماه ۱۴۰۵ و تمدید ۱۰ماهه فعالیت شورای ششم زنگنه: هزینه‌های جاری دستگاه‌های اجرایی در سال ۱۴۰۴ به ۲۶۸۹ همت رسید مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (چهارشنبه، ۸ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ جداول مربوط به اعتبار دستگاه‌های اجرایی تصویب شد نخستین عملیات مشترک موشکی نیروی دریایی ارتش و هوافضای سپاه انجام شد (۷ اسفند ۱۴۰۳) لاوروف وارد ایران شد (۷ اسفند ۱۴۰۳) دریافت هدایا توسط شهرداران و اعضای شورای شهر ممنوع شد
سرخط خبرها

سردار سلامی: پرواز هواپیما‌های صهیونیستی در روز تشییع شهید نصرالله نشان از ترس آنان بود

  • کد خبر: ۳۱۸۶۶۴
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۶
سردار سلامی: پرواز هواپیما‌های صهیونیستی در روز تشییع شهید نصرالله نشان از ترس آنان بود
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب استامی گفت: هواپیما‌های رژیم صهیونیستی بر فراز مردمی که برای بدرقه رهبران مقاومت گرد آمده بودند، به پرواز درآمدند و این اقدام، بار دیگر پرده از ترس و وحشت آنان از قدرت و اتحاد ملت‌ها برداشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سلامی اظهار کرد: شاهد تشییع باشکوه و کم‌نظیر رهبر شهید و مجاهد بزرگ، سید حسن نصرالله، و یار همیشگی‌اش، سید هاشم صفی‌الدین، توسط مردم لبنان بودیم، این حضور عظیم و باصلابت، بار دیگر همبستگی ملت‌های مسلمان را به نمایش گذاشت.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: در مقابل، رفتار غارتگرانه و نفرت‌انگیز رژیم صهیونیستی نشان داد که مقامات این رژیم هیچ بهره‌ای از فرهنگ، ادب و انسانیت نبرده‌اند.

وی تصریح کرد: هواپیما‌های رژیم صهیونیستی بر فراز مردمی که برای بدرقه رهبران مقاومت گرد آمده بودند، به پرواز درآمدند. این اقدام، بار دیگر پرده از ترس و وحشت آنان از قدرت و اتحاد ملت‌ها برداشت.

سردار سلامی تاکید کرد: همه دشمنان کوچک و بزرگمان، همه تلاششان این است که بین اسلام، ولایت و مردم فاصله بیندازند، آنها می‌دانند که این واقعیت بزرگ وقتی به هم پیوند می‌خورند، یک‌تمدن باشکوه و عظیم را شکل می‌دهند، پس سعی می‌کنند آنها به هم گره نخورند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دریافتیم که اگر کشوری ضعیف باشد، مورد تهاجم قرار می‌گیرد، اظهار داشت: دشمنان، کشور‌ها را ویران کرده، ملت‌ها را آواره می‌کنند و اجازه بهره‌برداری از منابعشان را نمی‌دهند؛ دشمنان حتی تحمل حضور ملت‌ها در صحنه‌های اجتماعی را ندارند و هنگامی که شکوه و عظمت ملت‌های مسلمان را می‌بینند، دچار خشم و نابینایی سیاسی می‌شوند.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه ایران از تمامی استعداد‌های لازم برای تبدیل‌شدن به یک حقیقت بزرگ و شکوه‌مند در جهان برخوردار است، اضافه کرد: ایران از موقعیت جغرافیایی بی‌نظیر تا منابع فراوان، ایران تمامی شرایط لازم برای یک زندگی عزتمندانه و مستقل را در اختیار دارد؛ ما به هیچ کشوری در جهان نیازمند نیستیم، چراکه سرزمینی غنی با مردمانی توانمند داریم. روح ایمان در جامعه ما جاری است و این سرمایه‌ای بی‌بدیل محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: منطق سپاه پاسداران برای ورود به عرصه خدمات اجتماعی و رفع محرومیت‌ها بر این اصل استوار است که شادی‌ها و دشواری‌های خود را با یکدیگر تقسیم کنیم.

وی تاکید کرد: باور ما این است که هیچ ایرانی نباید در این سرزمین احساس ناراحتی، غم و نگرانی کند. برای ما، بهترین لحظه‌های زندگی زمانی رقم می‌خورد که تمامی مردم کشورمان در آرامش، امنیت، رفاه و پیشرفت زندگی کنند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه مأموریت ما تنها یک وظیفه اختیاری یا عملی برآمده از علاقه شخصی نیست، بلکه مسئولیتی قطعی و تعهدی بزرگ است، اضافه کرد: ما نه‌تنها موظف به دفاع از ایران عزیز هستیم، بلکه وظیفه داریم با تمام توان در مسیر سازندگی کشور نیز گام برداریم.

‌وی با بیان اینکه همواره به فرماندهان، پاسداران و بسیجیان عزیز تأکید کرده‌ام که تا زمانی که در میان مردم حضور داریم، برای آنها تلاش می‌کنیم و آنها شاهد مجاهدت‌های ما هستند، رسالت ما ادامه دارد، اظهار داشت: فداکاری برای وطن، اسلام و ملت عزیزمان، و تحقق آرمان‌های بلند رهبر معظم انقلاب برای ما یک دستور کار دائمی خواهد بود که هرگز از آن دست نخواهیم کشید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->