تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه مادر شهید رئیسی: تواضع بارزترین ویژگی ابراهیم بود نماهنگ «از تبار آفتاب» منتشر شد + فیلم در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟ چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟ خیری که محبت می‌آورد | مانند پیامبران خیرخواه یکدیگر باشیم تولیت آستان قدس رضوی: پیام رهبر معظم انقلاب به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم باید عملیاتی شود ارائه بیش از ۷ میلیون خدمت به مردم به‌مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت راه اندازی «تریبون ابراهیم» به مناسبت بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی هشدار کرونایی به جانبازان و ایثارگران آمادگی استان کردستان برای میزبانی از زائران اربعین از ابتدای مردادماه ۱۴۰۴ معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت
سرخط خبرها

تجلیل از نیم قرن خدمت به مسجد و مردم

  • کد خبر: ۳۱۸۶۸۸
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۴
تجلیل از نیم قرن خدمت به مسجد و مردم
اهالی مسجد المهدی واقع در کوی المهدی مشهد، از بیش از نیم قرن خدمت صادقانه امام‌جماعت این مسجد به مسجد و مردم تقدیر کردند.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از مردم، روایت شریف حضرت رضا (ع) را که فرمودند «من لم یشکر المنعم من المخلوقین لم یشکر الله عز و جل» را به شکل «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» حفظ کرده‌اند و چه‌بسا در طول روز نیز بار‌ها آن را در مواجهه با دیگران استفاده می‌کنند. اما زیبایی این روایت و دیگر روایت‌های صادرشده از سوی معصومین(ع) آن زمان دوچندان می‌شود که جامه عمل پوشیده شود و مردم، خود را به آن ملتزم بدانند.

اما امشب (۷ اسفند ۱۴۰۳) و در هوای برفی آخرین ماه سال، در مسجد «المهدی» کوی المهدی مشهد، جمعی از نمازگزاران این مسجد گرد هم آمدند تا در عمل به روایت شریف امام مهربانی‌ها، از خدمات صادقانه حجت‌الاسلام علی‌اصغر فلسفی (بخشی‌زاده) که بیش از ۵۰ سال در کسوت امام جماعت این مسجد در خدمت مردم بود، قدردانی کنند. فردی که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و در سال ۱۳۵۷ به عنوان امام جماعت، در این مسجد حاضر شد و نه‌تنها پست و مقام‌هایی را که به وی پیشنهاد می‌شد، نپذیرفت، بلکه حتی فقط به حکم ضرورت بود که اقامه نماز در مسجد را به دیگری می‌سپرد و تا آنجا که برایش ممکن بود، تلاش می‌کرد که این غیبت او در مسجد طولانی نشود.

حجت‌الاسلام فلسفی از همان ابتدای حضور در مسجد، خدمات خود را به مردم و مسجد آغاز کرد و به‌سرعت توانست به فردی قابل‌اعتماد در بین مردم مبدل شود و همین امر هم باعث شد تا با کمک مردم و خیران، بنای مسجد را گسترش دهد و فضا را به گونه‌ای فراهم کند تا افراد بیشتری بتوانند فیض حضور در مسجد را داشته باشند.

اما آنچه باعث شد نام و خدمت حجت‌الاسلام فلسفی در اذهان مردم محله ماندگار شود، حسن‌خلق و مردمی‌بودن او بود و اینکه در احترام به دیگران، خرد و کلان و پیر و جوان برای او یکسان بودند. توانسته بود مسجد را به پایگاهی قابل‌اعتماد برای جوانان تبدیل کند. حتی در زمان اقامه نماز نیز مراعات مردم را می‌کرد. حتی زمانی که فرزندش در حادثه حریق به رحمت ایزدی پیوست، اقامه نماز در مسجد را رها نکرد و همین بود که مراسم سومین روز درگذشت فرزند او به مراسمی بسیار بزرگ و باشکوه مبدل شد و مردم در همراهی با او همت کردند.

اما در روز‌هایی که حجت‌الاسلام فلسفی به دلیل کسالتی طولانی‌مدت در منزل بستری است و مردم او را در مسجد حاضر نمی‌بینند، جمعی از اهالی مسجد اعم از پیر و جوان، آستین همت بالا زدند تا نیم قرن حضور مؤثر او در کنار مردم منطقه را پاس بدارند. در این مراسم، آیت‌الله رجایی‌خراسانی، استاد سطوح عالی حوزه علمیه مشهد و حجت‌الاسلام‌والمسلمین راشد یزدی، خطیب توانمند، ضمن تجلیل از خدمات وی، رفتار و سکنات وی را به عنوان جلوه‌هایی از خلق‌وخوی نبوی در میان مردم معرفی کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->