خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش جابه‌جایی مسافر به روزانه یک میلیون نفر با افتتاح خط سه مترو مشهد

  • کد خبر: ۳۱۷۳۴۴
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸
  • ۸
افزایش جابه‌جایی مسافر به روزانه یک میلیون نفر با افتتاح خط سه مترو مشهد
مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد گفت: فاز اول این خط به طول ۶ کیلومتر توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) در حال احداث است.

به گزارش شهرآرانیوز، کیانوش کیامرز توضیح داد: خط ۳ مترو مشهد شامل ۴ فاز است که فاز‌های ۲، ۳ و ۴ به ترتیب از میدان شهدا تا امامت ۴۹، از قاسم‌آباد تا انتهای بولوار امیریه و از پایانه امام رضا (علیه‌السلام) تا شهرک ابوذر ادامه دارد؛ این پروژه در مجموع ۳۰ کیلومتر طول خواهد داشت.

وی ضمن بیان اینکه این خط برای اولین‌بار حرم امام رضا (علیه‌السلام) را به خطوط مترو ۱ و ۲ متصل خواهد کرد، گفت: جابه‌جایی روزانه مسافران با خط ۳ مترو مشهد به ۶۰۰ هزار نفر می‌رسد و با اتصال به خطوط ۱ و ۲، این عدد به ۱ میلیون نفر خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد گفت: این مشکل به طور محسوسی زمان بهره‌برداری از خط ۳ را تحت تاثیر قرار داده است، با وجود سرمای شدید، عملیات احداث خط ۳ به صورت شبانه‌روزی ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
0
7
سلام وقت بخیر یک فکری هم برای میدان امام حسن علیه السلام بکنید ممنون
زهره
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
4
13
ان شاءالله به سلامتی و خیر و خوشی، وخدا رحمت کند کسانی جان خود شون رو سر کار از دست دادن تا بقیه راحت تر رفتو آمد کننن خدا رحمتشون کنه جوونا پر تلاش جان عزیز شون رو دادن و خدا قوت بده بده به بقیه که دارن تلاش میکننن هم نون حلال به ببرن هم مردم از دست رنجشون استفاده کنن و خدا رهبر عزیز مون را حفظ کنه الهي آمین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
4
13
سلام
لطفا در بلوار صبا بین صبای ۴۴ (۷۲ ) جدید تا ۳۸ (۶۸ ) جدید یک ایستگاه مترو بزنید چون کل جمعیت در این قسمت واقع شده و آینده هم پیش رو هست هنوز که مترو راه نیفتاده به فکر باشید
ایمان چراغی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
0
10
عالیه
رضا یحیی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
4
9
جناب ملا نصرالدین سرمای شدید کجا بود و این سرما به ساخت مترو در زیر زمین چه ارتباطی داره خلاصه که خودتی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
1
2
من قبلا هم این پیشنهاد رو داده‌ام.
در سفری که به چین داشتم دیدم ایستگاههای مترو محل قرار گیری مسافران در بین دو لاین قطار است و اگر کسی بخواهد مسیر حرکت خود را با سمت ایستگاه بعدی یا قبلی عوض کند براحتی می تواند اینکار را انجام دهد در حالی که طراحی ایستگاههای مترو تهران و مشهد به شکلی است که دو لاین رفت و برگشت قطار در وسط قرار گرفته و مسافران در دو طرف خطوط قرار دارند که اگر کسی اشتباهی سوار شود مسیر معکوس را خواهد رفت برای خود من چندین بار این اشتباه پیش آمده و برای تغییر مسیر یا باید از بالا یا پایین خط کناری با تعدا د زیادی پله عبور کنی تا تغییر مسیر بدهی .
کاشکی ایستگاههای جدید را اینجوری درست کنند مساحت ایستگاه هیچ تغییری نمی‌کند فقط موقع رسیدن به ایستگاه ریل باید قدری بپیچد
ضمنا فضای مسافران دو برابر میشود
کربلایی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۶
0
2
با سلاموخسته نباشید در ایستگاه پل فجر نیاز به جابجایی مسافر به طرف خ پنج تن می باشد چراکه مسافر بعد از پیاده شدن سرگردان وحیران است که چه باید کرد؟ باسپاس
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۷
0
1
بنده ساکن بولوارشهید اصلانی هستم 5ساله که اونجا رفت وامد دارم ورودی اصلانی 24 خرابه چند بار زنگ زدیم اما متاسفانه هنوز درست نشده حداقل عید امسال درست کنید ثواب داره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->