حاجی‌بگلو: بودجه ۷۲ همتی شهرداری مشهد با تأکید بر توسعه متوازن شهری به تصویب رسید طهوریان عسکری: بودجه شهرداری مشهد در سال آینده ۱۶ همت افزایش پیدا کرد سرویس دهی رایگان ۱۱۰۰ دستگاه اتوبوس در مسیرهای منتهی به حرم مطهر رضوی در شب‌های قدر نصب ۱۱۰۰ المان بهاری در مشهد پاسخ گویی معاون فرهنگی شهردار مشهد از طریق مرکز ارتباط مردمی ۱۳۷ | از جام رمضان تا جشنواره نورنمای میدان شهدا پیگیری ملی برای رفع مشکل ون تاکسی های مشهد پربارترین دوران شورای شهر مشهد در رسیدگی به حاشیه شهر برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای زائران و گردشگران در بهار ۱۴۰۴ تمهیدات اورژانس مشهد برای چهارشنبه سوری | آماده باش ۷۵ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی ثبت تخلفات راهنمایی و رانندگی با دوربین‌های سیار در ایام نوروز ۱۴۰۴ در مشهد اجرای ۳۶۰ هزار متر خط‌کشی معابر مشهد در آستانه بهار ۱۴۰۴ بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد در صحن علنی شورا(۲۶ اسفند ۱۴۰۳) | جانمایی ۵۰ درصد اوراق مشارکت در ردیف بودجه ۱۴۰۴ نماینده مردم مشهد در مجلس: نگاه دولت به مشهد فراتر از نگاه ملی باشد مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): فاز یک خط سه متروی مشهد، مهم‌ترین پروژه مترویی کشور است فرماندار مشهد: فاز یک خط سه قطارشهری مشهد نمادی از اراده و عزم خدمتگزاران حضرت‌ رضا(ع) است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: با هزینه ساخت هر کیلومتر مترو می‌توانیم پنج تقاطع چهارسطحی بسازیم مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد: استانداری برای تأمین واگن خط سه مترو به ما کمک کند آغاز عملیات تست نهایی مسیر و ایستگاه‌های فاز یک خط سه مترو مشهد | شهردار مشهد مقدس: مترو مشهد یکی از فعال‌ترین پروژه‌ها در حوزه قطارشهری در کشور است + فیلم هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۲۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ناصحی: افتتاح فاز یک خط سه مترو، محوری‌ترین پروژه عمرانی مشهد است

  • کد خبر: ۳۱۶۲۶۲
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
  • ۵
ناصحی: افتتاح فاز یک خط سه مترو، محوری‌ترین پروژه عمرانی مشهد است
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: محوری‌ترین پروژه عمرانی مشهد که امروز در حال انجام است و پیگیری می‌شود، افتتاح فاز یک خط سه قطارشهری، حدفاصل پایانه مسافربری امام‌رضا(ع) تا میدان شهداست.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

مهدی ناصحی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز؛ در حاشیه بازدید شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد از فاز یک خط سه قطارشهری، اظهار کرد: یکی از موضوعات بسیار مهمی که با آن مواجه هستیم، انجام پروژه‌های عمرانی شهری است.

وی بیان کرد: محوری‌ترین پروژه عمرانی مشهد که امروز در حال انجام است و پیگیری می‌شود، افتتاح فاز یک خط سه قطارشهری مشهد، حدفاصل پایانه مسافربری امام‌رضا(ع) تا میدان شهداست که خطوط یک و دو را در ایستگاه باب‌الجواد(ع) به حرم مطهر رضوی وصل می‌کند و از نظر راهبردی بسیار اهمیت دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد افزود: در این حوزه با مشکلاتی هم از نظر تأمین نقدینگی موردنیاز، هم تورم و هم مسائل فنی و موضوعات بین‌دستگاهی مواجه بودیم که همه مرتفع شده و امروز پروژه باسرعت در حال انجام است.

ناصحی با بیان اینکه امروز بازدیدی از فاز یک خط سه قطارشهری مشهد داشتیم تا از روند اجرایی آن گزارشی دریافت کنیم، عنوان کرد: امیدواریم با پیگیری‌های انجام‌شده و تلاش‌هایی که شرکت ساخت قطارشهری و پیمانکاری داشتند، بتوانیم تا پایان سال، مردم را با قطارشهری به حرم مطهر رضوی منتقل کنیم.

وی ادامه داد: این یکی از اتفاقات بسیار بزرگی است که در این حوزه انجام خواهد شد. پروژه از محل اوراق مشارکت شارژ مالی می‌شود و قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) مشغول انجام عملیات اجرایی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۲۰:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
0
4
از پیمانکار دیگر به غیر از قرارگاه خاتم الانبیا هم بهره ببرید استفاده از شرکتهای خصولتی در امور پیمانکاری موجب نابودی وحذف بخش خصوصی واقعی میشود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
0
2
سال دیگه این موقع افتتاح بشه صلوات
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
1
8
تنها کار اشتباه شهرداری این بود. خط دو طبرسی به کوهسنگی بود که هر چی افغانی رو وبی فرهنگ رو سرازیر کوهسنگی کرد کوهسنگی دیگه مثل قبل نمیشه الان دوساله خودم نمی‌رم حتی تمام اون اطراف نمیرن هر چی افغانی پایین شهری کوهسنگی رو به فساد بی فرهنگی انداختند
المیرا
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
2
11
خیلی خوبه چه حالی بکنن زوارها با مترو تا خود حرم میرن و برمیگردن
علی رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
2
1
ضمن سلام و خدا قوت به پرسنل شهرداری مشهد و دوستان قرار گاه خاتم انبیا (ص) خداوند خیر وبرکت در سفره ها وعمرهایتان عطا کند. دستمریزاد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->