حمله پهپادی مقاومت اسلامی بحرین به رژیم صهیونیستی مهلت ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی تمدید شد+جزئیات میرباقری: تلاش می‌کنیم «سلمان فارسی» را در ۱۴۰۵ به پخش برسانیم آغاز بهره‌برداری از ۲۹۵۰ طرح جهاد سازندگی در خراسان رضوی آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه جهادی در خراسان رضوی | دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند ۳۴ هزار شهید و تخریب ۹۵ درصد تأسیسات در دویست‌ونهمین روز جنگ غزه دعوت استاندار خراسان رضوی از گروه‌های جهادی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی جزئیاتی از توافق پیشنهادی آتش‌بس میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی درخواست روسیه برای تحقیق درباره گور‌های دسته‌جمعی غزه غرب به اوکراین برای حمله به روسیه چراغ سبز نشان داد ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم ​​​​​​​لتونی: اوکراین مجوز غرب برای حمله به خاک روسیه را دریافت کرده است هاآرتص: جوانان اسرائیلی در حال ترک اسرائیل هستند ترور یک فرمانده مقاومت به دست تشکیلات خودگردان + عکس حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر ایلات در فلسطین اشغالی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) رصد تحرکات نظامیان صهیونیست در مرز لبنان توسط حزب الله + فیلم ۳۰۰ تحریم جدید آمریکا علیه نهادهای روسی، چینی و دیگر کشورها به بهانه جنگ اوکراین زلنسکی یکی از مقام‌های سرویس امنیتی اوکراین را برکنار کرد
سرخط خبرها

اظهارات مهم نایب‌ رئیس مجلس درباره سرمایه‌گذاری چینی‌ها در پاکستان

  • کد خبر: ۳۴۵۴۵
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۱
اظهارات مهم نایب‌ رئیس مجلس درباره سرمایه‌گذاری چینی‌ها در پاکستان
نایب‌رئیس مجلس با بیان اینکه طی دو سال و نیم گذشته مذاکرات میان ایران و چین در حال انجام بوده، اما هنوز از سوی هیچکدام از دو دولت قطعی نشده است، گفت: چینی‌ها اکنون خریدار گازی هستند که خط لوله آن تا مرز پاکستان رفته است؛ چین تمایل دارد از طریق راه شمال به جنوبی که در پاکستان احداث کرده این گاز را به چین ببرد.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی با اشاره به مباحث مطرح شده پیرامون ارتباطات ایران و چین و اینکه موضوع واگذاری کیش به چینی‌ها صحت دارد یا خیر، اظهار کرد: خوشبختانه متون انگلیسی و فارسی این موافقتنامه در سایت‌ها منتشر شده، اما چیزی که مسلم است هنوز چنین توافقی رسمی نشده است.

وی افزود: هر معاهده، توافقنامه یا پروتکلی میان ایران و کشور‌های دیگر بعد از نهایی شدن میان دولت‌ها باید برای تصویب به مجلس شورای اسلامی بیاید که نمونه آن موافقتنامه جلوگیری از اخذ عوارض مضاعف میان ایران و هند بود که هفته گذشته در صحن علنی مجلس بررسی و مقرر شد دو کشور میزان عوارض دریافتی را کمتر کنند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تمام موافقتنامه‌های بین المللی و کنوانسیون‌ها به مجلس می‌آید و در آنجا متن آن علنی می‌شود گفت: طی دو سال و نیم گذشته مذاکرات میان ایران و چین در حال انجام بوده، اما هنوز از سوی هیچکدام از دو دولت ایران و چین قطعی نشده است.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه چین یک برنامه توسعه جهانی به نام (همگرا) را دنبال می‌کند و در پی آن سرمایه گذاری عظیمی در بندر گوادر پاکستان انجام داده، تصریح کرد: چینی‌ها برای تقویت این پروژه توسعه‌ای یک خط ریلی و جاده‌ای از پاکستان به چین کشیده‌اند.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در منطقه گسترده مکران و چابهار امکانات ویژه‌ای دارد که می‌تواند برای گسترش تجارت خود با جهان از این ظرفیت عظیم استفاده کند.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر بنا باشد که ایران نتواند در غرب سرمایه گذاری خوبی داشته باشد ممکن است در چابهار هم در رقابت با بندر گوادر دچار مشکل شود. همچنین خط لوله گاز صادرات به هند و پاکستان که از عسلویه تا مرز پاکستان کشیده شده به دلیل اختلافات هند و پاکستان و دخالت‌های آمریکا تا کنون هیچ بهره‌ای برای ما نداشته است.

وی بیان کرد: چینی‌ها اکنون خریدار گازی هستند که خط لوله آن تا مرز پاکستان رفته است. چین تمایل دارد از طریق راه شمال به جنوبی که در پاکستان احداث کرده این گاز را به چین ببرد.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->