اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده شازند: من چنین حرفی نزده‌ام!

  • کد خبر: ۳۴۸۹۹
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۰
  • ۱
نماینده شازند: من چنین حرفی نزده‌ام!
نماینده شازند در مجلس گفت: بنده پیش نویس توافق ایران و چین را خوانده ام و اصلا هیچ کجای این متن، بحثی درباره واگذاری جزایر ایرانی به کشور چین مطرح نشده است و من چنین حرفی نزده‌ام!
به گزارش شهرآرانیوز، اخیرا گفت‌وگویی از محمود احمدی بیغش نماینده مردم شازند و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص همکاری ۲۵ ساله ایران و چین در فضای مجازی منتشر شده که حواشی بسیار زیادی در پی داشته است.

طبق آنچه از مصاحبه وی در رسانه‌ها بازنشر داده شده، آقای بیغش گفته است قرار بر این بوده بر اساس این همکاری، اختیار جزایر ایرانی به کشور چین واگذار شود!

این اظهارنظر از سوی این نماینده مجلس در حالی صورت گرفته که هنوز سند قرارداد همکاری‌های ایران و چین تنظیم نهایی نیز نشده و بار‌ها و بار‌ها ادعا‌ها مبنی بر واگذاری اختیار جزایر ایرانی به چینی‌ها تکذیب شده است.

در همین رابطه در گفت‌وگو با وی درخصوص علت بیان چنین اظهاراتی سوال کردیم که آقای بیغش گفت: بنده پیش‌نویس توافق ایران و چین را خوانده ام و اصلا هیچ کجای این متن، بحثی درباره واگذاری جزایر ایرانی به کشور چین مطرح نشده است.

تکذیب احمدی بیغش در حالیست که بر اساس فیلمی که از اظهار نظر وی (پخش شده از شبکه یک سیما) در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود، او ظاهراً گفته است: «قرار بوده اختیار جزایر به چینی‌ها واگذار شود، ولی حرکت مردم و مجلس شورای اسلامی جلوی آن را گرفته است و این اتفاق نخواهد افتاد.»

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۹
0
0
آخه چه قدر هر کی به هر کی شده؟ خودش هم نمی دونه چی گفته؟ کلاً نماینده پرحشیه ای هست!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->