تصادف ۲ دستگاه پراید در جاده کلات ۹ مصدوم بر جا گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی تاثیر کرونا بر روح و روان| ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا درگیر مه مغزی هستند سرنوشت متفاوت برای ۵ قاتل پای چوبه دار جاده کندوان یکطرفه شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت ! خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (فردا شنبه ۸ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟ شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روان‌شناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روان‌شناس‌نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
سرخط خبرها

ماجرای شایعه وجود انگل در منابع آب آشامیدنی چه بود؟

  • کد خبر: ۸۴۸۰۰
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۶
ماجرای شایعه وجود انگل در منابع آب آشامیدنی چه بود؟
شرکت آب و فاضلاب کشور خبر «وجود نوعی انگل در منابع آب آشامیدنی کشور»، را تکذیب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی انتشار نتایج یک مقاله با عنوان «بررسی وجود آمیب‌های آزادزی و بیماری‌زا در بطری‌های آب معدنی، آب شرب و سطحی در شمال و شمال شرق ایران با استفاده از روش کشت و PCR- Sequencing» در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توضیحاتی را ارائه کرد.

نتایج این مقاله در «پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور» نیز منتشر شده و مهدی زارعان از دانشگاه علوم پزشکی مشهد مجری اصلی آن بوده است. شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توضیحات زیر را در این باره ارائه کرد:

«پیرو درج خبری با عنوان "وجود نوعی انگل در منابع آب آشامیدنی کشور" موارد زیر جهت تشریح موضوع و استحضار اعلام می‌شود:

۱- پس از پیگیری‌های انجام شده مشخص گردید که موضوع فوق الذکر صرفاً در یک مقاله‌ای در دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان شده و توسط مقامات رسمی بهداشتی استان خراسان رضوی و دیگر استان‌های شمال و شمال شرق کشور نیز تائید نشده است. علاوه بر اینکه در مقاله ذکر شده به مشاهده عوامل انگلی صرفاً در منابع آب خام مثل آب ورودی به سد‌ها و آب رودخانه‌ها اشاره شده است و نه آب آشامیدنی که در شبکه‌های توزیع شهری و روستایی.

۲-  پس از پیگیری موضوع به صورت تلفنی از رئیس گروه محترم آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نامبرده نیز موضوع را تائید نکردند و اظهار داشتند صحت و سقم آن نیاز به بررسی‌های تخصصی دارد.

۳-  با توجه به کنترل‌ها و آزمایش‌های روزانه‌ای که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شرکت‌های آب و فاضلاب در خصوص آب آشامیدنی انجام می‌شود، در صورت وجود هر گونه آلودگی، مورد تائید وزارت مذکور به صورت مکتوب موضوع را به شرکت‌های آب و فاضلاب جهت پیگیری اعلام می‌نماید که در مورد خبر مذکور تاکنون هیچ گونه مکاتبه رسمی با شرکت‌های آب وفاضلاب انجام نشده است.

۴- با توجه به توضیحات بالا و با عنایت به اهمیت کیفیت آب آشامیدنی که جزء خط قرمز‌های وزارت نیرو و شرکت‌های آب و فاضلاب می‌باشد، ضمن تکذیب خبر منتشر شده انتظار می‌رود جهت جلوگیری از تشویش اذهان عمومی بدون منبع موثق علمی و تائید شده‌ای توسط مراجع ذی صلاح از انتشار اینگونه مطالب خودداری گردد و قبل از هر گونه خبر مرتبط با حوزه سلامت جامعه هماهنگی لازم با شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور انجام گردد.»

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->