برگزاری همایش روز روانشناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روانشناس نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تولید واکسن کرونا با تولید یک ویروس بی خطر

  • کد خبر: ۲۳۲۰۹
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۵
تولید واکسن کرونا با تولید یک ویروس بی خطر
محققان با مهندسی یک ویروس بی ضرر نوعی واکسن ساخته اند که از موش‌ها در برابر یکی از ویروس‌های خانواده کرونا مقاومت کرد. آن‌ها امیدوارند با این ویروس واکسنی برای کووید ۱۹ بسازند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان واکسنی جدید را روی موش‌ها آزمایش کرده اند که به طور موفقیت آمیز موش‌ها را در برابر دوز مرگباری از ویروس MERS (یکی از ویروس‌های خانواده کرونا) محافظت کرد. آن‌ها امیدوارند این واکسن را برای محافظت از ویروس SARS-CoV-۲ به کار بگیرند.

در این پژوهش محققان ویروسی که برای انسان‌ها بی ضرر است را طوری مهندسی کردند که نوعی گلیکوپروتئین مربوط به عفونت MERS را تولید کند. موش‌ها یک دوز از این ویروس را استنشاق کردند.

۴ هفته بعد این موش‌ها در برابر دوز مرگباری از ویروس MERS قرار گرفتند و همه آن‌ها زنده ماندند. اما موش‌های دیگری که واکسن دریافت کرده بودند، پس از دریافت دوزی از ویروس MERS جان باختند.

این ویروس بی ضرر «ویروس پاراآنفلونزا ۵» یا PIV ۵ نام گرفته و محققان امیدوارند بتوانند با استفاده از آن، واکسنی برای انواع دیگر بیماری‌های ویروس کرونا بسازند.

«پل مک کری» استاد کالج «UI کارور» و مؤلف ارشد این پژوهش می‌گوید: تحقیق جدید ما نشان می‌دهد با کمک PIV ۵ می‌توان واکسنی مناسب برای ویروس‌های کرونا جدید از جمله SARS-CoV-۲ ساخت. SARS-CoV-۲ عامل ایجاد پاندمیک کووید ۱۹ به حساب می‌آید.

با استفاده از همین روش می‌توان واکسن‌هایی مبتنی بر PIV ۵ ساخت که دارای پروتئین‌های اسپایک SARS-CoV-۲ هستند. ما تصمیم داریم مطالعات بیشتری روی حیوانات انجام دهیم تا قابلیت واکسن‌های مبتنی بر PIV ۵ را برای مقابله با ویروس SARS-CoV-۲ بررسی کنیم.

این تحقیق در هفته جاری در نشریه mBio منتشر شده که یکی از ژورنال‌های بنیاد میکروبیولوژی آمریکا است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->