صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

علم و ورزش

اصول طناب‌زدن چگونه است؟

  • کد خبر: ۱۴۰۴۸
  • ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸
امتیاز طناب زدن از هیچ ورزش دیگری کمتر نیست، در واقع هم می‌شود ورزش کرد و هم تفریح. طناب‌زدن باعث کاهش تنش و افزایش سطح انرژی می‌شود و سرعت تناسب‌اندام را نسبت به گذشته ۳۰ برابر می‌کند. در تحقیقی از شرکت‌کنندگان خواسته شد در طول یک هفته به‌مدت ۵ روز و طی ۶۰دقیقه در ۵ مرحله به هر میزان که می‌توانند طناب بزنند، نتیجه این تحقیق بسیار شگفت‌انگیز بود و تغییرات فیزیکی زیادی صورت گرفت.

بهترین فواید طناب‌زدن
ورزشکاران رشته‌های بسکتبال، تنیس، فوتبال و ازاین‌قبیل ورزش‌ها، بیشتر در معرض آسیب مچ پا هستند. طناب‌زدن نه‌تن‌ها باعث افزایش هماهنگی در ناحیه پایین‌تنه می‌شود، بلکه باعث افزایش قدرت در عضلات اطراف مفصل مچ پا می‌شود و این احتمال آسیب‌دیدگی در آن قسمت‌ها را کاهش می‌دهد. در کنار تمرینات بدن‌سازی یا مقاومتی یکی از بهترین تمرینات هوازی و با شدت بالاست. همچنین به‌دلیل قدرت بالایی که در کالری‌سوزی دارد، گزینه‌ای کم‌هزینه، مفرح و پربازده است. به طور متوسط در هر ساعت ۱۳۰۰ کالری انرژی مصرف می‌شود.

چگونه شروع کنیم؟
ابتدا لازم است طناب خوبی را تهیه کنید. این طناب می‌تواند از جنس پلاستیک یا دارای پوشش اسفنجی باشد. لازم است قدری سنگین باشد تا با آن احساس راحتی کنید. برای اینکه بدانیم اندازه طناب مناسب است یا نه، طناب را در وسط کف پا نگه دارید. اگر دسته‌های آن تا زیر بغل شما برسد، از اندازه مناسبی برخوردار است.

اصول طناب‌زنی چیست؟
برای طناب‌زدن جای مناسبی را انتخاب کنید: اگر پابرهنه هستید هرگز سطوح تخت را انتخاب نکنید. برای جلوگیری از صدمه به پا و قوزک پا از کفش ورزشی مناسب استفاده کنید. ابتدا به‌مدت ۵ دقیقه برای گرم‌کردن بدن خود راه بروید. سپس قوزک پا، عضلات ساق پا و قسمت‌های بالایی پا را به‌آرامی کشش دهید. آرنج هایتان را نزدیک بدنتان نگه دارید و شانه‌هایتان را شل کنید. اندکی زانو‌هایتان را خم کنید و از مچ هایتان برای تاب‌دادن طناب در قوسی ملایم در بالای سرتان استفاده کنید. سروپشتتان را هنگام پریدن مستقیم نگه دارید. پشتتان را به جلو خم نکنید. طناب را با حرکت مچ‌های خود بچرخانید و نه با حرکت بازوهایتان. با بینی نفس بکشید نه با دهان. بیش از اندازه بالا نپرید، چراکه ممکن است بر روی زانو‌ها و قوزک‌های پاهایتان فشار بیاید. به خاطر داشته باشید که طناب‌زنی می‌تواند به‌سرعت ضربان قلبتان را بالا ببرد، به‌همین‌دلیل قبل از واردکردن طناب‌زدن به برنامه ورزشی خود، با پزشکتان مشورت کنید.
برچسب ها: علم و ورزش
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.