امروزه کاهش وزن، تبدیل به یکی از دغدغههای اصلی افراد بیتحرک شده و همین تقاضا باعث تولید محصولات و وسایل جدیدی برای کاهش وزن سریع و چربیسوزیِ بیشتر شده است که یکی از این شیوههای جدید و البته عجیب، پوشیدن لباسهای نایلونی یا پیچاندن پلاستیک دور بدن در هنگام ورزشکردن است.
پوششهای پلاستیکی در هنگام ورزش باعث عرقکردن میشوند، اما در ازدستدادن چربی شکم کمکی نمیکنند و شما میتوانید تنها با ورزشکردن و کاهش مصرف کالری این چربیها را کاهش دهید. شما ممکن است با انجام این روند، مقدار کمی از شکم خود را بهدلیل عرقکردن فراوان کاهش دهید؛ اما ازدستدادن وزن آبی، تغییر موقتی است و این وزن به محض اینکه فرد بدن خود را احیا کند، بازمیگردد.
عرقکردن فرایندی است که بدن بهوسیله آن از بروز گرمازدگی جلوگیری میکند. هنگام ورزش دمای بدنتان بالا میرود و غدد ترشح عرق زیر پوستتان شروع به فعالیت میکند که در نتیجه احساس کاهش دما و خنکشدن خواهید کرد. اما آیا تعریق باعث لاغری میشود؟ همیشه عرقکردن نشانه یک جلسه تمرینیِ چربیسوز و فوقالعاده نیست؛ همچنین اینکه چقدر در حین ورزش عرق کردهاید، نشاندهنده کالریسوزی نخواهد بود.
گفته میشود استفاده از لباسهای نایلونی برای چربیسوزی بیشتر، آسیبهای جدی به بدن میرساند. یکی از آنها آسیب غده هیپوتالاموس است؛ هیپوتالاموس مسئول تنظیم حرارت و تعریق است و افزایش حرارت بدن بدون توانایی دفع حرارت منجر به آسیب میشود. مواد موجود در نایلون، یعنی پلیوینیلکلرید که در پوششها استفاده میشود، اثرات خطرناکی بر بدن شما دارد. این ماده با سرطان در ارتباط است و مواد مضری را منتشر میکند که بر طحال، کبد، کلیه، وزن بدن و تشکیل استخوان تأثیر منفی دارد.