صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه کیک زردآلو در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۵۰۲۲
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹
کیک زردآلو،  علاوه بر طعم لذیذ، فواید بسیاری نیز دارد.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک زردآلو،  علاوه بر طعم لذیذ، فواید بسیاری نیز دارد.  زردآلو منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هاست که می‌توانند به بهبود سلامت کلی بدن کمک کنند.

مواد لازم:

آرد سفید: ۲ پیمانه

بکینگ پودر: ۲ ق چ

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱ پیمانه

شیر: ۳/۴ پیمانه

روغن: ۳/۴ پیمانه.

مواد تاپینگ پنیری:

پنیرخامه‌ای: ۱۰۰ گرم

تخم مرغ: ۱ عدد

نشاسته ذرت: ۱ ق غ

پودر قند: ۲ ق چ

طرز تهیه کیک:

ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر کاملا با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر ولرم و روغن را همزمان به مواد اضافه و ترکیب کنید. در این مرحله، آرد و بکینگ پودر الک کرده و در ۲ الی ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.

کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و کنار بگذراید.

مواد پنیری:

تمام مواد اولیه را باهمزن برقی بزنید و داخل قیف بریزید و روی کیک، پایپ کنید و زردآلو‌های نازک برش خرده را روی آن بچینید؛ و حالا داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزید.

نکته:

اگر خواسته باشید مواد پنیری روی کیک بماند، لازم است از نصف تخم مرغ استفاده کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.