صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه چیزکیک انبه مخصوص با پتی‌بور + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۹۱۳۰
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
چیزکیک انبه به دلیل داشتن کالری و چربی بالا، منبع انرژی خوبی برای بدن محسوب می‌شود.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ چیز کیک انبه، علاوه بر طعم لذیذ و دلپذیرش،  فواید متعددی برای سلامتی دارد، این دسر خوشمزه، به دلیل داشتن کالری و چربی بالا، منبع انرژی خوبی برای بدن محسوب می‌شود.

مواد لازم:

بیسکوییت پتی بور: ۲ بسته
کره: ۱۲۵ گرم
پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
انبه درشت: ۱ عدد
پودر ژلاتین: ۴ ق مرباخوری سرصاف
اب سرد ۱/۳ لیوان
خلال پسته و خامه قنادی کمی جهت تزیین

طرز تهیه:

ابتدا بیسکوییت‌ها را با دستگاه پودر کرده، سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید.

کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی بگذارید و ترکیب بیسکوییت و کره را کف قالب ریخته، کاملا فشرده کنید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.

در مرحله بعد، انبه را با دستگاه پوره کرده، سپس پنیرخامه‌ای و خامه قنادی را به آن اضافه کنید و چندتا پالس بزنید تا کاملا مواد یکدست شود.

ژلاتین و آب سرد را ترکیب کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری کاملا حل کنید تا شفاف و یکدست شود و به مواد قبلی اضافه کنید و ترکیب کنید.

سپس مواد پنیری را روی کراست چیزکیک بریزید، سطح آن را کاملا صاف کنید و دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا چیزکیک سفت شود.

سپس از قالب مطابق فیلم جدا کنید و داخل ظرف مورد نظر بگذارید و با خامه فرم گرفته و خلال پسته آن را تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.