ماهنامه PC Quest در شماره ماه دسامبر خود به آثار همه گیری ویروس کووید ۱۹ و فناوریهای عرضه شده بر زندگی انسانها پرداخته و بر این باور است که بشر شاید بدون آنکه متوجه باشد، زندگی با هنجارهای جدید را شروع کرده است.
نجفی | شهرآرانیوز - ماهنامه PC Quest در شماره ماه دسامبر خود به آثار همه گیری ویروس کووید ۱۹ و فناوریهای عرضه شده بر زندگی انسانها پرداخته و بر این باور است که بشر شاید بدون آنکه متوجه باشد، زندگی با هنجارهای جدید را شروع کرده است.
نویسنده مقاله با اشاره به برخی رویدادهای عالم گیر تاریخی از جنگهای جهانی تا آنفلوانزا اسپانیایی، مینویسد پس از وقوع چنین رویدادهایی، در بیشتر موارد، شتاب رشد فناوریها دوچندان شده است. در یک نمونه، آنفلوانزای اسپانیایی جان ۵ درصد از جمعیت جهان را گرفت، اما تاکنون و با توجه به فناوریهایی که توانسته اند فاصله اجتماعی و پیش گیریهای دارویی را عملیاتی کنند، کووید ۱۹ تنها جان ۰۲/۰ درصد از جمعیت جهان را گرفته است. بدون تردید، جان حتی یک انسان نیز اهمیت دارد، اما اگر همین پیشرفتهای فناوری نبود، امروز مدل سازی واکسنها و تخمین دقیق از روند واکسیناسیون امکان پذیر نمیشد. توسعه فناوریهای آموزشی، نیروی کار غیرمتمرکز، سودآوری شرکتهای دانش بنیان و فعالیت استارت آپهای جدید در عصری که دیگر ارتباط حضوری الزامی نیست از دیگر تغییراتی بودند که شیوع کرونا به وقوع آنها سرعت بخشید. نشریه PC Quest در ادامه بررسیهای خود از دوران پساکرونا، به سراغ مشاغل حوزه فناوری اطلاعات نیز رفته است.
در مطلبی با عنوان «مشاغل حوزه امنیت سایبری در سال ۲۰۲۱» مینویسد نرخ رشد پیش بینی شده برای فرصتهای شغلی حوزه امنیت وب در فاصله سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۹ بسیار بیشتر از میانگین رشد دیگر مشاغل حوزه فناوری اطلاعات است. روند افزایش فعالیتهای سایبری در دوران پساکرونا شتاب بیشتری میگیرد و این امر زمینه بیشتری برای حملات امنیتی ایجاد میکند. به همین نسبت، اهمیت حفظ امنیت کاربران و شبکه بیشتر نیز میشود. براساس آمارهای موجود، کارشناسان امنیتی تا ۱۵ درصد بیش از دیگران فعالان آی تی درآمد دارند که در آینده امنیت شغلی بیشتری نیز خواهند داشت.
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
شمارههای دیگر