ایلان ماسک از حملات شدید خود به رهبران بریتانیا به دنبال چیست؟ گوگل از مقاله‌های صفحه دیسکاور، پادکست می‌سازد یک فیزیکدان ادعا می‌کند «پارادوکس پدربزرگ» سفر در زمان را حل کرده است زمان احتمالی عرضه آیفون SE ۴ مشخص شد تلگرام همکاری‌اش را با دولت‌ها برای اشتراک‌گذاری اطلاعات کاربران افزایش داده است شرکت متا رویکردش در نمایش محتوای سیاسی در فیسبوک، اینستاگرام و تردز را تغییر می‌دهد تریلر جدید فصل دوم سریال «آخرین بازمانده از ما» (The Last of Us) + ویدئو معاون وزیر علوم: هدف ما در برنامه هفتم توسعه کشور، رسیدن به رتبه ۱۴ تولیدات علمی جهان است تصویر ترکیبی تلسکوپ هابل و جیمز وب از برخورد دو کهکشان اضافه‌شدن دستیار هوش مصنوعی Copilot به تلویزیون‌های سامسونگ و ال‌جی بالاخره اولین آیفون در سامانه جامع تجارت ثبت سفارش شد آیا شبکه 5G گوشی‌های سامسونگ با به‌روزرسانی One UI 7 در ایران فعال می‌شود؟ توانایی‌های شگفت‌انگیز ربات انسان‌نمای چینی در چرخش ۳۶۰ درجه پا + فیلم افشاگری مدیرعامل تپسی‌فود از اقدام جدید اسنپ‌فود علیه این شرکت! قاصدک، پلی به دنیای متنوع پیام‌رسان‌ها|رمزنگاری پیام‌ها با فناوری روز دنیا توسط متخصصان ایرانی تصویر لو رفته از گلکسی S25 اولترا لبه‌های گرد و حاشیه‌های بسیار نازک آن را نشان می‌دهد نسل جدید ماهواره‌های استارلینک پهنای باند دانلود ۱ ترابیتی دارند ضرورت حکمرانی منطقی در فضای مجازی سال ۲۰۲۵ و تولد نسل جدیدی به نام بتا + لیست کامل نسل‌ها چینی‌ها بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان را در بیابان‌ می‌سازند لینک‌های ماهواره‌ای جایگزین کابل‌های اینترنت زیر دربا می‌شوند!
سرخط خبرها

نگاهی به شماره نوامبر نشریه PC Quest | به قرن نظارت خوش آمدید

  • کد خبر: ۵۰۶۲۷
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
نگاهی به شماره نوامبر نشریه PC Quest | به قرن نظارت خوش آمدید
نشریه PC Quest در شماره نوامبر خود بار دیگر به سراغ سوژه امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی رفته است.
نجفی | شهرآرانیوز - نشریه PC Quest در شماره نوامبر خود بار دیگر به سراغ سوژه امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی رفته است. طرح جلد و تیتر آن با عنوان «آگاه باشید! شما تحت نظر هستید» در توصیف عصر حاضر از ترکیب «قرن نظارت» استفاده کرده است. گزارشگر نشریه بر این باور است که مفاهیمی نظیر حریم خصوصی و هویتی انسان‌ها با پایان قرن بیستم به تاریخ پیوسته است و در قرن ۲۱ و ۲ دهه‌ای که از آن سپری شده است ما وارد دوره‌ای شده ایم که حکومت‌ها با استفاده از هر ابزار و فناوری در تلاش برای نظارت بر شهروندان خود و حتی دیگر ملل برآمده اند. افزایش دسترسی به شبکه اینترنت و توسعه رایانه‌های شخصی از سال ۲۰۰۰ میلادی به این سو با زمینه‌های اقتصادی همراه بوده، اما ۲ عامل بر ورود حکومت‌ها و استفاده از این شبکه برای نظارت تأثیر داشته است: اول حملات تروریسی به برج‌های دوقلو که به حملات ۱۱ سپتامبر مشهور شدند و دوم ظهور چین به عنوان ابرقدرت حوزه فناوری اطلاعات که نگرانی دیگر قدرت‌های جهانی را برانگیخت. در سوی دیگر این نظارت ها، کاربران یا به عبارت دقیق‌تر ما شهروندان دیجیتال حضور داریم.
 
علاقه افراد به انتشار اطلاعات و اخبار اگرچه می‌تواند از حقوق اولیه و تثبیت شده هر شهروند باشد، گاهی به سادگی به انتشار اطلاعات طبقه بندی شده و دردسرآفرین منجر می‌شود. هرچند غول‌های دنیای فناوری اطلاعات تا حدودی سعی می‌کنند مانع این امر شوند، همین گردآوری حجم بالایی از اطلاعات کاربران و تشکیل Big Data نیز به نحوی در خدمت سیاست گذاران و تصمیم سازان جوامع قرار می‌گیرد. چنین مواردی به حاکمان برای تصویب قوانین نظارتی بیشتر برای محافظت از منافع ملی اختیارات زیادی داد تا امروزه آن‌ها از سیم کارت تلفن همراه حتی غیرهوشمند شما گرفته تا دوربین‌های تشخیص چهره در سطح معابر، پهپاد‌ها و به زودی با گسترش اینترنت اشیا، با هر آنچه در پیرامون شما هست، شما را تحت نظر بگیرند.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->