جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

نگاهی به شماره نوامبر نشریه PC Quest | به قرن نظارت خوش آمدید

  • کد خبر: ۵۰۶۲۷
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
نگاهی به شماره نوامبر نشریه PC Quest | به قرن نظارت خوش آمدید
نشریه PC Quest در شماره نوامبر خود بار دیگر به سراغ سوژه امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی رفته است.
نجفی | شهرآرانیوز - نشریه PC Quest در شماره نوامبر خود بار دیگر به سراغ سوژه امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی رفته است. طرح جلد و تیتر آن با عنوان «آگاه باشید! شما تحت نظر هستید» در توصیف عصر حاضر از ترکیب «قرن نظارت» استفاده کرده است. گزارشگر نشریه بر این باور است که مفاهیمی نظیر حریم خصوصی و هویتی انسان‌ها با پایان قرن بیستم به تاریخ پیوسته است و در قرن ۲۱ و ۲ دهه‌ای که از آن سپری شده است ما وارد دوره‌ای شده ایم که حکومت‌ها با استفاده از هر ابزار و فناوری در تلاش برای نظارت بر شهروندان خود و حتی دیگر ملل برآمده اند. افزایش دسترسی به شبکه اینترنت و توسعه رایانه‌های شخصی از سال ۲۰۰۰ میلادی به این سو با زمینه‌های اقتصادی همراه بوده، اما ۲ عامل بر ورود حکومت‌ها و استفاده از این شبکه برای نظارت تأثیر داشته است: اول حملات تروریسی به برج‌های دوقلو که به حملات ۱۱ سپتامبر مشهور شدند و دوم ظهور چین به عنوان ابرقدرت حوزه فناوری اطلاعات که نگرانی دیگر قدرت‌های جهانی را برانگیخت. در سوی دیگر این نظارت ها، کاربران یا به عبارت دقیق‌تر ما شهروندان دیجیتال حضور داریم.
 
علاقه افراد به انتشار اطلاعات و اخبار اگرچه می‌تواند از حقوق اولیه و تثبیت شده هر شهروند باشد، گاهی به سادگی به انتشار اطلاعات طبقه بندی شده و دردسرآفرین منجر می‌شود. هرچند غول‌های دنیای فناوری اطلاعات تا حدودی سعی می‌کنند مانع این امر شوند، همین گردآوری حجم بالایی از اطلاعات کاربران و تشکیل Big Data نیز به نحوی در خدمت سیاست گذاران و تصمیم سازان جوامع قرار می‌گیرد. چنین مواردی به حاکمان برای تصویب قوانین نظارتی بیشتر برای محافظت از منافع ملی اختیارات زیادی داد تا امروزه آن‌ها از سیم کارت تلفن همراه حتی غیرهوشمند شما گرفته تا دوربین‌های تشخیص چهره در سطح معابر، پهپاد‌ها و به زودی با گسترش اینترنت اشیا، با هر آنچه در پیرامون شما هست، شما را تحت نظر بگیرند.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->